![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте всички, споменах в моя интро, че аз съм по средата на няколко случая Промени в моя интро, така реших да започнете темата с няколко снимки на това, което съм направил досега, тъй като има като че ли се малко на интерес от някои членове.
Започнах с просто обикновен прозорец, както е показано на снимката по-долу, но скоро се отегчи от точно това. ![]() Тогава реших да добавите още малко към него и се добавя 2 синьо доведе феновете с някой хубав биологична опасност фен решетки, аз също да добавя логото от другите сайт, който да помогне на хората върху. ![]() Не е удовлетворен, че и тогава реших да отрежете R, че аз като си въплъщение в началото на моя случай. ![]() Всичко това се нуждае от много подаване и sanding все още, но това е да стигнат до там бавно. Аз съм и вземане на мой собствен резервоар, който ще публикуваме снимки на най-скоро аз мога. Аз също мисля да променя моята шофиране заливи и също така може би добавянето на един или повече вентилатори към предната част на моя случай, аз пак ще публикуваме снимки, когато всичко на място. Ако някой има някакви мисли или идеи, ще ги приветстваме. Ако някой се нуждае съвети за тяхното собствено моден аз ще се радвам да направя каквото мога. Моята система: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Изглежда наистина добре. Колко дълго ще харчи за нея? |
|
| |||
| |||
| Аз рязани прозореца около 8 месеца преди това остави. (Аз бях живеят на друго място и не е имал достъп до моя компютър) Тогава тя отново започва на около 10 дни преди да го прави в моето свободно време обаче. Тя е подлога текущите проекти и мисля, че ще отнеме още няколко седмици, аз просто се надявам, че изглежда добре в края. |
|
| |||
| |||
| Вие трябва да направите собствени такива. Начислена като £ 100,. Аз съм Не казвам, че понеже са имали достатъчно на моя случай baige * ролки очи * Но тя изглежда добре. Подобно на Blue Дан |
|
| |||
| |||
| Имам около идеята, че в миналото, но много работа и аз наистина DONT оборудване имат право да го направя по-голям мащаб. Имам 2 обикновен случай, че аз съм мислене на modding до "тест водите" с. Що се отнася до синьо, havent сте видели половината от нея все още (моята евтина уеб камера isn't до задачата) Имам 4 сини катод тръби, 3 UV тръби, синьо осветена PSU, сини светодиоди светлинни ми предния панел и 2 синьо ръководени фенове в прозорец. Аз съм мислене на една от 2 или 4 сини води феновете в предната част, ох, аз почти забравих. Моята сила и HDD дейност светодиоди също са сини. Помислете Терес тема някъде там? |
|
| |||
| |||
| Мога да опитам да направя това. Откъде да започнете да се? Дан |
|
| |||
| |||
| Не съвсем сигурен какво да кажеш с това. Ако искаш да кажеш modding общо после започнах много много години от моя modding спектър 48k ми монтаж на нова касета шофиране и живопис него. Аз моден doesn't нищо, което правя това, което искам да правя. Имам modded моя компютър бюро. Имам modded моя компютър усилвател и си говорители за това. Списъкът продължава и на ... |
|
| |||
| |||
| Искам да кажа с компютър случай. Знаете ли купи метални ръжда кофа на PC случай, след това го направи от там? Дан |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, но сбъркали края на пръчка там, DOH! Аз замениха този случай за монитора не използвате. Нейната пълна надраскване алуминиеви случай, че е хубаво, но гледам малко по обикновена страна. Той не е имал прозорец и много малко разпоредба за охлаждане, както аз вярвам оригиналния му mobo от новите беше P3. Имам сокет 754 mobo в него, който генерира много малко по-топло, така че е необходимо modding anyhow, аз не съм оплаквам дори. |
|
| |||
| |||
| Просто актуализация, подаване и sanding се завинаги и един ден, тя е част от моден мразя. |