menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Reply

Thread Nástroje
Old 19. Září 2007, 04:51
Rik
Banned Skupina

Ahoj všem, jsem se zmínil v mém intro, že jsem ve středu před pár v mém případě mods intro a tak jsem se rozhodl založit vlákno s několika obrázky, co jsem udělal, pokud by se zdálo být trochu úroků z některých členů.

Začal jsem se jen jednoduché okno jako na obrázku níže, ale brzy dostal těsně že nudit.

I poté se rozhodl přidat trochu více, aby ji a přidala 2 ventilátory s modrým vedla pěkná bio hazard fanoušek grily, i také přidána loga z druhé stránky, které pomáhají lidem i mimo on.

Nejsou spokojeni s tím, i pak se rozhodla snížit R, že i my jako avatar do vrchu můj případ.

To vše vyžaduje hodně podání a písečníky jako dosud, ale je to jak se tam pomalu.

Jsem také tvorbu vlastní nádrž, která bude i po fotky co nejdřív.

Mám na mysli změnu můj disk zálivy a také možná přidáním jednoho nebo více ventilátorů na přední můj případ, opět jsem se po všech svých obrazů, když na svém místě.

Pokud někdo nemá žádné myšlenky a nápady i je přivítají.
Pokud někdo potřebuje radu pro vlastní mod budu rád, dělat to, co můžu.

Můj systém: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Základní deska:
Asus K8V-X
Paměť RAM:
512meg Infineon PC3200
Grafické karty (s):
Sapphire Radeom 9600 Atlantis Pro 128megabajt
Zvuková karta:
AC97
Pevný disk (y):
40gig, 80gig a 200gig
Optická mechanika (s):
1 * cd hořák, 1 * DVD rom
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Nyní internetu
Monitor (s):
Dell 19 "
Operační systém (y):
XP Pro
Old 19. Září 2007, 04:55
Dárce Skupina

Vypadá to opravdu dobře.

Jak dlouho jste strávili na to?
Old 19. Září 2007, 05:10
Rik
Banned Skupina

I řez okna asi 8 měsíců poté ji. (Žil jsem jinde a nemá přístup k počítači)

Já pak začal na něm opět asi 10 dny, dělám to ve svém volném čase ThO.

Jedná se o parapet probíhající projekt a myslím, že to bude trvat ještě několik týdnů, Jen doufám, že to vypadá na dobrý konec.
Old 19. Září 2007, 05:28
Dárce Skupina

Měli byste udělat vlastní kolegové. Poplatek, jako 100 liber.
Já neříkám, že proto, že jsem dost o mé baige případě válečky * oči *

Ale vypadá to dobře. Podobně jako Blue

Dan
Old 19. Září 2007, 05:53
Rik
Banned Skupina

Jsem přemýšlel o myšlence v minulosti, ale hodně práce a vlastně i dont mít právo vybavení na to ve velkém měřítku.

Mám 2 holý případech, že jsem přemýšlel o modding až "test vody" se.

Pokud jde o modrou, jste havent viděl polovinu ji zatím (moje levná webkamera isnt do úkolu) Mám 4 modré katodové trubice, 3 uv trubice, modrá lit. PSU, modrá LED osvětlení můj přední panel a 2 modré vedla fanoušci v okně.

Já jsem přemýšlel buď 2 nebo 4 vedla modrá ventilátory v přední, oh, já skoro zapomněl. Moje síla a hdd aktivity LED jsou také modré.

Think theres téma někde tam?
Old 19. Září 2007, 06:00
Dárce Skupina

Bych mohl zkusit udělat.
Jak jste se začít?

Dan
Old 19. Září 2007, 06:15
Rik
Banned Skupina

Ne tak docela jistý, co myslíš tím, že.

Pokud máte na mysli modding obecně pak jsem začal mnoha mnoha lety modding mé spektra 48k můj montáž novou kazetu řídit a malování ji.

I mod doesnt že něco dělat, co chci dělat.

Mám modded mém PC stůl.
Mám modded počítači zesilovač a vlastní reproduktory se o něj.
A seznam pokračuje i na ...
Old 19. Září 2007, 06:49
Dárce Skupina

Teda s PC případu. Jsi koupit kovové rez kbelík na PC případ, pak to z toho?

Dan
Old 19. Září 2007, 07:05
Rik
Banned Skupina

Je mi líto, mám špatné konce dřevo tam, solmizační slabika!

I přeměnily tomto případě na monitoru i nevyužila.

Jeho plné kartáčovaný hliník případě, že byl pěkný, ale trochu hledat na hladké straně.
Měl žádné okno a jen velmi málo ustanovení pro chlazení, jak věřím, jeho původní mobo z nových byl P3.

Mám socket 754 mobo v ní, které produkuje mnohem více tepla bit tak potřebné modding jakkoli, já nejsem stěžujícího ThO.
Old 22. Září 2007, 13:11
Rik
Banned Skupina

Jen aktualizace, podání a písečníky bere navždy a den, je to v rámci mod i nenávist.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.