![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ahoj všem, jsem se zmínil v mém intro, že jsem ve středu před pár v mém případě mods intro a tak jsem se rozhodl založit vlákno s několika obrázky, co jsem udělal, pokud by se zdálo být trochu úroků z některých členů.
Začal jsem se jen jednoduché okno jako na obrázku níže, ale brzy dostal těsně že nudit. ![]() I poté se rozhodl přidat trochu více, aby ji a přidala 2 ventilátory s modrým vedla pěkná bio hazard fanoušek grily, i také přidána loga z druhé stránky, které pomáhají lidem i mimo on. ![]() Nejsou spokojeni s tím, i pak se rozhodla snížit R, že i my jako avatar do vrchu můj případ. ![]() To vše vyžaduje hodně podání a písečníky jako dosud, ale je to jak se tam pomalu. Jsem také tvorbu vlastní nádrž, která bude i po fotky co nejdřív. Mám na mysli změnu můj disk zálivy a také možná přidáním jednoho nebo více ventilátorů na přední můj případ, opět jsem se po všech svých obrazů, když na svém místě. Pokud někdo nemá žádné myšlenky a nápady i je přivítají. Pokud někdo potřebuje radu pro vlastní mod budu rád, dělat to, co můžu. Můj systém: Glowbox
|
|
|
|||
|
|||
|
Vypadá to opravdu dobře.
Jak dlouho jste strávili na to? |
|
|
|||
|
|||
|
I řez okna asi 8 měsíců poté ji. (Žil jsem jinde a nemá přístup k počítači)
Já pak začal na něm opět asi 10 dny, dělám to ve svém volném čase ThO. Jedná se o parapet probíhající projekt a myslím, že to bude trvat ještě několik týdnů, Jen doufám, že to vypadá na dobrý konec. |
|
|
|||
|
|||
|
Měli byste udělat vlastní kolegové. Poplatek, jako 100 liber.
Já neříkám, že proto, že jsem dost o mé baige případě válečky * oči * Ale vypadá to dobře. Podobně jako Blue Dan |
|
|
|||
|
|||
|
Jsem přemýšlel o myšlence v minulosti, ale hodně práce a vlastně i dont mít právo vybavení na to ve velkém měřítku.
Mám 2 holý případech, že jsem přemýšlel o modding až "test vody" se. Pokud jde o modrou, jste havent viděl polovinu ji zatím (moje levná webkamera isnt do úkolu) Mám 4 modré katodové trubice, 3 uv trubice, modrá lit. PSU, modrá LED osvětlení můj přední panel a 2 modré vedla fanoušci v okně. Já jsem přemýšlel buď 2 nebo 4 vedla modrá ventilátory v přední, oh, já skoro zapomněl. Moje síla a hdd aktivity LED jsou také modré. Think theres téma někde tam?
|
|
|
|||
|
|||
|
Bych mohl zkusit udělat.
Jak jste se začít? Dan |
|
|
|||
|
|||
|
Ne tak docela jistý, co myslíš tím, že.
Pokud máte na mysli modding obecně pak jsem začal mnoha mnoha lety modding mé spektra 48k můj montáž novou kazetu řídit a malování ji. I mod doesnt že něco dělat, co chci dělat. Mám modded mém PC stůl. Mám modded počítači zesilovač a vlastní reproduktory se o něj. A seznam pokračuje i na ... |
|
|
|||
|
|||
|
Teda s PC případu. Jsi koupit kovové rez kbelík na PC případ, pak to z toho?
Dan |
|
|
|||
|
|||
|
Je mi líto, mám špatné konce dřevo tam, solmizační slabika!
I přeměnily tomto případě na monitoru i nevyužila. Jeho plné kartáčovaný hliník případě, že byl pěkný, ale trochu hledat na hladké straně. Měl žádné okno a jen velmi málo ustanovení pro chlazení, jak věřím, jeho původní mobo z nových byl P3. Mám socket 754 mobo v ní, které produkuje mnohem více tepla bit tak potřebné modding jakkoli, já nejsem stěžujícího ThO.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jen aktualizace, podání a písečníky bere navždy a den, je to v rámci mod i nenávist.
|