μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Τον υπολογιστή μου περίπτωση modding

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 04:51
Rik
Banned Ομάδα

Hi all, ανέφερα στην εισαγωγή μου ότι είμαι στη μέση μιας υπόθεσης λίγα mods στην εισαγωγή μου, λοιπόν, αποφάσισε να αρχίσει ένα νήμα με κάποιες φωτογραφίες από αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα, καθώς φάνηκε να είναι λίγο ενδιαφέρον από ορισμένες μελών.

Ξεκίνησα με ένα απλό παράθυρο, όπως απεικονίζεται παρακάτω, αλλά σύντομα έχεις βαρεθεί της ακριβώς.

Στη συνέχεια, αποφάσισε να προσθέσει κάτι παραπάνω σε αυτό προστεθεί και 2 μπλε οδήγησε οπαδούς με κάποια ωραία βιο κίνδυνο ανεμιστήρα μπάρμπεκιου, i Πρόσθεσε επίσης το λογότυπο από την άλλη τοποθεσία που να βοηθήσω τους ανθρώπους από την.

Δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό, τότε θ αποφάσισε τη μείωση του R i που χρησιμοποιούν ως είδωλο μου στην κορυφή της την υπόθεσή μου.

Θα πρέπει όλοι πολύ κατάθεσης και αμμόστρωσης ακόμη αλλά είναι αργά να υπάρχει.

Είμαι, επίσης, κάνει το δικό μου i δεξαμενή που θα δημοσιεύσει φωτογραφίες του, το ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Σκέφτομαι επίσης την τροποποίηση μου δίσκο όρμους και ίσως επίσης την προσθήκη ενός ή περισσοτέρων οπαδών προς το μπροστινό μέρος μου, πάλι θα τοποθετήσουν τις εικόνες, όταν όλα στη θέση τους.

Αν κάποιος έχει οποιεσδήποτε σκέψεις ή ιδέες που θα τους καλωσορίσουμε.
Αν κάποιος χρειάζεται συμβουλές για τη δική τους mod θα είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνει ό, τι μπορώ.

Το σύστημά μου: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Motherboard:
Asus K8V-X
Μνήμες:
512meg Infineon pc3200
Κάρτα γραφικών (ες):
Ζαφείρι Radeom 9600 Atlantis Pro 128MB
Κάρτα Ήχου:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig, και 200gig
Optical Drive (s):
1 * καυστήρα cd, dvd rom 1 *
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Τώρα Διαδίκτυο
Monitor (ες):
Dell 19 "
Operating System (s):
XP Pro
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 04:55
Ομάδα Δωρητών

Φαίνεται πολύ καλό.

Πόσο καιρό θα δαπανηθούν για αυτό;
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 05:10
Rik
Banned Ομάδα

Θα κοπεί το παράθυρο περίπου 8 μήνες πριν, τότε άφησε. (I ζούσε αλλού και δεν έχουν πρόσβαση στο pc μου)

Τότε άρχισε και πάλι σε περίπου 10 ημέρες πριν, το κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μου, εν τούτοις.

Είναι ένα περβάζι έργου και νομίζω ότι θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες ακόμα, ελπίζω απλά φαίνεται καλό στο τέλος.
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 05:28
Ομάδα Δωρητών

Θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έθιμο. Φόρτιση όπως £ 100.
Δεν λέω ότι επειδή έχω βαρεθεί μου περίπτωση baige κυλίνδρους μάτια * *

Αλλά φαίνεται καλό. Όπως και το μπλε

Dan
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 05:53
Rik
Banned Ομάδα

Έχω σκεφτεί την ιδέα και στο παρελθόν, αλλά η πολλή δουλειά και πραγματικά i dont έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να το κάνει σε μεγάλη κλίμακα.

Έχω 2 περιπτώσεις απλού ότι Σκέφτομαι modding μέχρι "δοκιμή τα νερά" με.

Όσο για το μπλε, havent έχετε δει το ήμισυ του ποσοστού αυτού έχει ακόμη (μου φθηνή webcam isn't να ανταποκριθεί) Έχω 4 μπλε καθοδικών σωλήνων, 3 UV σωλήνες, μπλε lit PSU, μπλε LEDs φωτισμού μου μπροστινή πλευρά, και οι 2 μπλε οδήγησε οπαδούς στο παράθυρο.

Σκέφτομαι είτε 2 ή 4 ανεμιστήρες μπλε οδήγησε στο μέτωπο, Ω, σχεδόν ξέχασε. Η δύναμη και hdd δραστηριότητα είναι και μπλε LEDs.

Σκέψου Theres ένα θέμα κάπου εκεί;;
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 06:00
Ομάδα Δωρητών

Θα ήθελα να προσπαθήσω να το κάνω αυτό.
Πώς ξεκινούν;

Dan
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 06:15
Rik
Banned Ομάδα

Δεν έχει απολύτως σίγουρος τι εννοείτε με αυτό.

Αν εννοείτε modding γενικά τότε άρχισα πολλά πολλά χρόνια πριν από modding μου φάσμα 48k μου τοποθέτηση μια νέα κασέτα οδήγησης και τη ζωγραφική του.

I mod οτιδήποτε doesn't κάνουμε ό, τι θέλω να κάνω.

Έχω modded pc μου γραφείο.
Έχω modded pc μου ενισχυτή και να γίνει η δική μου ομιλητές για αυτό.
Και ο κατάλογος συνεχίζεται και στις ...
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 06:49
Ομάδα Δωρητών

Εννοώ με την περίπτωση τεμ. Μήπως μόλις αγοράσει ένα μεταλλικό κάδο σκουριά του υπολογιστή, τότε το κάνουμε από εκεί;

Dan
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 07:05
Rik
Banned Ομάδα

Συγνώμη, αλλά έχω το λάθος τέλος της κολλήσει εκεί, DOH!!

I αντέστρεψε αυτή την περίπτωση για την παρακολούθηση i δεν χρησιμοποιούν.

Το πλήρες brushed αλουμινίου περίπτωση που ήταν ωραίο, αλλά αναζητούν λίγο στην πεδιάδα πλευρά.
Δεν είχε και πολύ μικρό παράθυρο για παροχή ψύξης καθώς πιστεύω ότι η αρχική της mobo ήταν ένα από τα νέα P3.

Έχω μια socket 754 mobo σε αυτό που δημιουργεί μια πολύ λίγο περισσότερη θερμότητα έτσι modding απαιτούνται ούτως ή άλλως, δεν είμαι εν τούτοις καταγγέλλοντες.
Old 22ης Σεπτεμβρίου 2007, 13:11
Rik
Banned Ομάδα

Απλά μια ενημέρωση, την υποβολή αιτήσεων και τη λήψη αμμόστρωσης είναι για πάντα και μια μέρα, είναι το τμήμα μιας mod μισώ.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.