manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Moj pc case modding

Reply

Thread Tools
Old 19. Ruj 2007, 04:51
Rik
Zabranjen Group

Bok svima, ja spomenuo u mojem intro da sam u sredini malo u mom slučaju MODs intro pa sam odlučio pokrenuti nit s nekim slike onoga što sam učinio tako daleko kao što činiti se biti zalogaj od interesa iz neke članova.

Počela sam sa samo jednostavan prozoru kao slika ispod, no ubrzo je dobio dosadno samo to.

I onda je odlučila dodati malo do nje i dodao 2 plava vodio obožavatelji sa neki izbirljiv bio hazard grills navijač, ja također, dodao je logo od ostalih stranica koje mogu pomoći ljudima out on.

Niste zadovoljni s tim, i tada je odlučio smanjiti R da li koristiti kao moj avatar na vrhu mom slučaju.

To sve treba puno podnošenja i brušenje još ali uzimajući postoji sporije.

Ja sam također čineći svoju rezervoar koji ću post slikama čim ja mogu.

Također sam razmišljati o izmjeni moj voziti uvalama i možda također dodavanjem jednog ili više navijače da se pred moj slučaj, opet ću post kad njegove slike sve na mjestu.

Ako bilo tko ima bilo kakve misli ili ideje ću im dobrodošlicu.
Ako neko treba savjet za vlastiti mod ću rado učiniti što mogu.

My System: Glowbox

Procesor (i):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Matične ploče:
Asus K8V-X
RAM memorija:
512meg Infineon pc3200
Grafička kartica (e):
Radeom Sapphire Atlantis 9600 Pro 128mb
Sound Card:
AC97
Tvrdi disk (i):
40gig, 80gig, a 200gig
Optički pogon (e):
1 * cd burner, 1 * DVD-ROM
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Sada internet
Monitor (e):
Dell 19 "
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 19. Ruj 2007, 04:55
Donatorska Grupa

Izgleda jako dobro.

Koliko dugo ti je proveo na njoj?
Old 19. Ruj 2007, 05:10
Rik
Zabranjen Group

Ja izrezali prozor oko 8 months ago zatim lijevo je. (Bio sam i žive negdje drugdje nisu imali pristup moj pc)

I onda je opet počeo na oko 10 dana, čineći ga u moje slobodno vrijeme mada.

To je prag tijeku projekt i mislim da će trebati nekoliko tjedana još, i samo se nadam da izgleda dobro na kraju.
Old 19. Ruj 2007, 05:28
Donatorska Grupa

Trebali bi napraviti custom one. Napunite kao £ 100,.
Im 'ne kazivanje taj, jer sam imao dosta mojih baige slučaju role oči * *

No, to izgleda dobro. Poput Plava

Dan
Old 19. Ruj 2007, 05:53
Rik
Zabranjen Group

Ja sam pomislio o ideji u prošlosti, ali je mnogo rada i JA stvarno dont imati pravo oprema to učiniti u velikoj razmjeri.

JA dont imati 2 plain slučajeva da mislim modding do "testiranje vode" sa.

Što se tiče plava, koju luka vidio polovici it yet (moj jeftini webcam nije do zadatka) Imam 4 plave Katoda cijevi, 3 UV cijevi, plava lit PSU, plava leds rasvjeta moje prednje ploče i 2 plava dovelo fanove u prozor.

Mislim, bilo 2 ili 4 plave dovelo fanove u prednjem, Oh, skoro sam zaboravio. Moje napajanje i hdd aktivnost leds su plave.

Think theres temu tamo negdje?
Old 19. Ruj 2007, 06:00
Donatorska Grupa

Možda ću pokušati učiniti.
Kako ste krenuti?

Dan
Old 19. Ruj 2007, 06:15
Rik
Zabranjen Group

Nije baš sigurni što znače ta.

Ako ste mislili modding uopće onda sam počela mnogo mnogo godina od mog modding spektar 48k neuklapanje moj novi kazetni pogon i slikarske ga.

Ja mod išta učiniti da se ono što ja želim to učiniti.

Imam modded moj pc desk.
Imam modded amp moj pc i dala svoje zvučnici za to.
Lista ide i on ...
Old 19. Ruj 2007, 06:49
Donatorska Grupa

Mislim s kom slučaju. Jeste li samo kupiti metalni sić hrđu od PC slučaj, onda je od tamo?

Dan
Old 19. Ruj 2007, 07:05
Rik
Zabranjen Group

Nažalost, ja je dobio krivu kraju drvo tamo, DOH!

Ja swapped ovom slučaju za monitor nisam korištenja.

Njegov potpuni brushed aluminium slučaju da je ljepuškast, ali malo na ravnici strane.
Ona nije imala prozor i vrlo malo rezerviranja za hlađenje, kao i vjerujem izvornom mobo s novom bio P3.

Imam socket 754 mobo, koji se u njemu generira daleko nešto više topline pa je potrebno modding nekako, nisam mada gunđanje.
Old 22. Ruj 2007, 13:11
Rik
Zabranjen Group

Samo ažuriranje, evidentiranja i brušenje je uzimanje zauvijek i dan, da je to dio je mod Mrzim.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.