![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all, i említett intro, hogy én vagyok a közepén néhány esetben mods in my intro tehát én úgy döntött, hogy a téma néhány kép, amit én tettem eddig, mivel úgy tűnt, hogy egy kicsit érdekes valami tagjai.
Elkezdtem csak egy egyszerű, mint a képen látható ablak alatt, de hamar megvan, hogy csak unatkozik. ![]() Aztán úgy döntött, hogy adjunk egy kicsit több is, és hozzátette, 2 kék led szurkolók néhány szép biológiai veszélyt ventilátor rács, azt is hozzátette a logó a másik helyszínen, hogy segítek az embereknek el. ![]() Nem elégedett meg, hogy én úgy határozott, hogy csökkentsék az R, hogy használja az én avatar a tetején én esetemben. ![]() Minden igényeit sok bejelentés és homokoló még, de egyre ott lassan. Én is a saját tartályt, amit majd postán képeket, amint tudok. Én is gondoltam modifying my meghajtó öblökre és talán még hozzá egy vagy több, a rajongók elé az ügyet, majd ismét elküldeni a képeket, ha minden a helyén. Ha valaki olyan gondolatok, vagy ötleteket én üdvözlöm őket. Ha valaki tanácsot igényeit saját mod leszek boldog, hogy mit tudok. My System: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Úgy néz ki igazán jól. Mennyi ideig töltötte rá? |
|
| |||
| |||
| Azt az ablakot vágott mintegy 8 hónappal ezelőtt, akkor hagyott el. (Éltem máshol, és nem férnek hozzá az én pc) Aztán kezdődött ismét mintegy 10 nap, az én csinálom szabadidő tho. Ez a küszöb a folyamatban lévő projektet, és azt hiszem, lesz még egy pár hétig, csak remélem, hogy jól néz ki a végén. |
|
| |||
| |||
| Meg kell tenni az egyéni is. Töltés, mint 100 £,. Nem mondom, hogy azért, mert már elég az én baige esetén * rolls szemét * De úgy néz ki. Mint a Kék Dan |
|
| |||
| |||
| Igen, gondoltam azt az elképzelést, a múltban, de a sok munka, és én igazán dont volna a jobb felszerelés kell csinálni a tömeggyártásra. Van 2 normál esetben, amikor gondolok modding a "test a vizek" együtt. A kék, akkor havent látott a fele azt még (az én olcsó webkamera isnt fel a feladat) már 4 kék katódcsövek, 3 uv cső, kék ég psu, kék LED világítás up my előlapon, és a 2 kék vezetett rajongók az ablakban. Gondolok a 2 vagy akár 4 kék led rajongók a front, Ó, majdnem elfelejtettem. Saját erő és a HDD LED-tevékenység is kék. Gondolj egy témát, ott van valahol? |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy próbálja meg erre. Hogyan kezdjen? Dan |
|
| |||
| |||
| Nem egészen biztos benne, mit jelent meg. Ha úgy érted, modding általános aztán sok-sok évvel ezelőtt modding én frekvenciapiacok 48k én berendezési egy új kazettát gépjárművezetéshez és festés meg. Én mod doesnt csinálni semmit, hogy mit szeretne csinálni. Van modded my pc asztalon. Van modded my pc amp és saját hangfalak is. A lista megy tovább és tovább ... |
|
| |||
| |||
| Mármint a PC esetében. Te csak vegyél egy fém rozsda vödör egy PC-re, akkor ezt az ott? Dan |
|
| |||
| |||
| Sajnos, van rossz vége a botot ott, Doh! Én cserélték ebben az esetben a monitor nem használható. A teljes csiszolt alumínium, hogy szép volt, de egy kicsit keresnek a sima oldalán. Ez nem volt az ablakot, és nagyon kevés a rendelkezésre hűtési Azt hiszem, az eredeti mobo új volt P3. Van egy socket 754 mobo benne ami jóval kicsit hő így szükség modding egyébként is, én nem panaszkodom tho. |
|
| |||
| |||
| Csak egy frissítést, a bejelentés és homokoló vesz örökre és egy nap, ez a része a mod utálom. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Brute force esetében modding. hehe | hataw13 | Cases & Power Supplies | 3 | 8. június 2009 15:42 |
| Autorun Modding az External Hard Drive - Automatikus lejátszás hang Amikor csatlakoztatásához | Clayton | Multimédia és kodekek | 6 | 29. március 2009 20:05 |
| Játék Deisign és vagy modding ....... | Bubba | PC és konzol játékok | 4 | 11 Sep 2008 20:42 |
| The Best Case for Me | Raver | Cases & Power Supplies | 5 | 6. december 2007 02:24 |
| Mi az az eset modding? | Conred | Általános fémáru Chat | 2 | 14. október 2006 20:33 |
| Téma eszközök | |
| |