mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Mano PC atveju Modding

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 19, 2007, 04:51
Rik
Banned Group

Default Mano PC atveju Modding

Labas visiems, jau minėjau, mano intro, kad aš iš nedaugelio atveju Modifikacijos viduryje mano intro tai aš nusprendžiau pradėti pokalbio su keletą nuotraukų apie tai, ką padarėme iki šiol, nes atrodė, kad palūkanų nuo kai truputį nariai.

Aš pradėjau tiesiog paprastas langas, kaip parodyta paveikslėlyje žemiau, tačiau netrukus gavo nuobodu ir tik kad.

Aš tada nusprendė pridėti šiek tiek daugiau, kad jis ir pridūrė, 2 ventiliatoriai su mėlyna LED some nice biologinio pavojaus ventiliatoriaus groteles, aš taip pat pridėjo logotipą iš kitos svetainės, kad man padėti žmonėms ant.

Nepatenkinta, kad aš tada nusprendė sumažinti mokslinių tyrimų, kad galiu naudoti, kaip mano personažas į mano atveju viršuje.

Tai visų poreikių padavimo aikštelė ir šlifavimas dar, bet tai vis ten lėtai.

Aš taip pat padaryti savo tvenkinys, kurį aš po nuotraukas, kaip tik galiu.

Aš taip pat galvoju keisti savo diskų ir galbūt pridėti vieną arba daugiau ventiliatorių, kad mano atveju priekyje, vėl aš publikuoti nuotraukas, kai jos visos vietoje.

Jei kas nors turi kokių nors minčių ar idėjų, aš pritariu jiems.
Jeigu kam reikia patarimų savo mod man bus malonu daryti tai, ką galiu.

Mano sistema: Glowbox

Procesorius (-iai):
AMD Athlon 64bit 3000 + Niukaslio S754
Pagrindinė plokštė:
Asus K8V-X
RAM atmintis:
512meg Infineon PC3200
Graphics Card (-ai):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128mb
Garso plokštė:
AC97
Kietasis diskas (-ai):
40gig, 80gig ir 200gig
Optical Drive (s):
1 * kompaktinių diskų, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Dabar internete
Monitorius (-ai):
Dell 19 "
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Rugsėjis 19, 2007, 04:55
Donorų grupės

Atrodo tikrai gerai.

Kiek laiko praleidote apie tai?
Old Rugsėjis 19, 2007, 05:10
Rik
Banned Group

Aš skintų langą apie 8 mėnesiai atgal paliko jį. (Aš gyveno kitur ir neturėjo prieigos prie kompiuterio)

Tada aš jį vėl prasidėjo apie 10 dienų atgal, tai daryti savo laisvalaikį tho.

Tai slenksčio vykstantį projektą ir manau, kad tai užtruks dar keletą savaičių, aš tik tikiuosi, kad tai gerai atrodo pabaigoje.
Old Rugsėjis 19, 2007, 05:28
Donorų grupės

Turėtumėte daryti Custom tie. Charge kaip 100 £,.
Aš nesakau, kad dėl to turėjau pakankamai Mano baige atveju * ritininis akis *

Bet atrodo gerai. Kaip Blue

Dan
Old Rugsėjis 19, 2007, 05:53
Rik
Banned Group

Aš maniau apie praeityje idėja, tačiau savo darbą ir aš tikrai daug Neturite teisės įranga daryti plačiu mastu.

Aš turiu paprastą 2 atvejais, kad aš galvoju apie Modding iki "testas vandenys" su.

Kaip ir mėlynas, Jūs neturite matyti, kad jis dar puse (mano pigūs kamera forget iki užduoties) turiu 4 mėlynas katodo lempos, 3 UV lempos, mėlyna dega PSU, Blue LED lighting up my priekinio skydelio ir 2 Blue vadovaujama gerbėjų langą.

Aš galvoju apie bet 2 ar 4 mėlyna LED gerbėjų priekyje, oh, aš beveik pamiršau. Mano galios ir HDD veikla lemputės taip pat mėlyna.

Think Theres tema kažkur ten?
Old Rugsėjis 19, 2007, 06:00
Donorų grupės

Aš galėtų pabandyti padaryti.
Kaip jums pradėti?

Dan
Old Rugsėjis 19, 2007, 06:15
Rik
Banned Group

Ne visai tikri, ką norite pasakyti, kad.

Jei tai Modding apskritai tada aš pradėjau daug daug metų ago Modding Mano spektro 48k Mano montuoti nauja kasetė vairuoti ir dažymas ji.

Aš mod nieko nepadės, kad tai, ko aš noriu tai padaryti.

Turiu modded mano kompiuterio stalas.
Turiu modded mano PC stiprintuvą ir padarė savo garsiakalbius už jį.
Sąrašas tęsiasi ir ...
Old Rugsėjis 19, 2007, 06:49
Donorų grupės

Aš turiu galvoje su PC atveju. Ar jūs tiesiog pirkti metalo rūdžių kibirą su kompiuteriu atveju, tada atlikite jį iš ten?

Dan
Old Rugsėjis 19, 2007, 07:05
Rik
Banned Group

Atsiprašau, aš neteisingai pabaiga klijuoti ten, DOH!

I pavertė šiuo atveju už monitoriaus I nesinaudojo.

Jos visiškai matinio aliuminio atveju tai buvo labai gerai atrodo, bet ant paprasto kelio bitų.
Jis neturėjo jokio lango ir labai mažai nuostata aušinimo nes manau jos originalus MOBO iš naujo buvo P3.

Turiu Socket 754 MOBO į tai, kuris duoda daug šiek tiek daugiau šilumos, kad ji reikalinga Modding Bet kokiu atveju, aš nesu skundą tho.
Old Rugsėjis 22, 2007, 13:11
Rik
Banned Group

Tik atnaujinti, pateikimo ir šlifavimo ima ir visada diena, tai iš mod I dalis neapykantos.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Brute Force atveju Modding. hehe hataw13 Cases & Power Supplies 3 8 birželis 2009 15:42
Autorun Modding į išorinį kietąjį diską - "Autoplay" garsą, kai prijungtas Clayton Multimedia & Codecs 6 Kovas 29, 2009 20:05
Žaidimo Deisign ir ar Modding ....... Bubba PC & konsolės Žaidimai 4 11 rugsėjis 2008 20:42
Geriausiu atveju for Me Raver Cases & Power Supplies 5 6 gruodis 2007 02:24
Kas yra atveju Modding? Conred General Hardware Chat 2 14 spalis 2006 20:33
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.