![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all, es minēju savā intro, ka es esmu vidū dažas lietas mods manā intro tāpēc es nolēmu sākt pavediens ar dažas bildes, kas man ir paveikts līdz šim, jo, šķiet, ir mazliet interese no dažiem locekļiem.
Es sāku ar pavisam vienkāršu logu, kā attēlotie turpmāk, bet drīz ieguva urbtām tikai to. ![]() Es tad nolēma pievienot mazliet vairāk, un pievienot 2 blue LED fans ar kādu jauku bioloģiskas briesmas ventilatoru restes, es arī pievienot logotipu no citas vietnes, kas man palīdzētu cilvēkiem out on. ![]() Nav apmierināta ar šo, es pēc tam nolēma samazināt R, ka es izmantoju kā savu iemiesojumu stājas aug manā gadījumā. ![]() Tas viss ir nepieciešams daudz iesniegšanas un smiltīm, kā vēl bet tā arvien ir lēni. Es esmu arī padarīt savu rezervuārs, kas es pēc bildes, cik ātri vien varu. Es arī domāju mainīt manu diskdziņiem, kā arī, iespējams, pievienojot vienu vai vairākus ventilatorus, kas priekšā manā gadījumā, atkal es pēc bildes, ja tā visa vietā. Ja kādam ir kāda domas vai idejas, es atzinīgi vērtēju to. Ja kāds nepieciešams padomu savam mod es ar prieku darīt to, ko es varu. Mana sistēma: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Izskatās tiešām laba. Cik ilgi Jūs pavada uz to? |
|
| |||
| |||
| Es samazināt logu apmēram 8 mēnešus pirms tam atkāpās no tā. (Es dzīvoju citur, un nebija pieejama mana pc) Es tad sākās tas atkal aptuveni 10 dienas atpakaļ, darot to savā brīvajā laikā tho. Tas ir guļbaļķis notiekošo projektu, un es domāju, ka tas prasīs pāris nedēļas vēl, es tikai ceru, ka tas izskatās labi beigās. |
|
| |||
| |||
| Jums vajadzētu darīt custom ones. Maksu kā 100 £. Es nesaku, ka tāpēc, ka man bija pietiekami daudz manu baige lietas * ruļļos acis * Bet izskatās labi. Like Blue Dan |
|
| |||
| |||
| Man ir doma par domu, kas agrāk, bet tā daudz darba, un es tiešām dont ir tiesības iekārtu darīt to plašā mērogā. Man ir 2 vienkārša lietas, es domāju modding līdz "testa ūdeņi" ar. Kā zila, jūs havent redzējis pusi no tā nav (mans lēti webcam isn't līdz uzdevumam) Man ir 4 zils katoda lampas 3 UV lampas, zils lit PSU, zils LED apgaismojums manu priekšējo paneli, un 2 blue rezultātā līdzjutēji logā. Es domāju vai nu 2 vai 4 blue LED līdzjutēju priekšā, oh, i gandrīz aizmirsa. Manos spēkos, un hdd aktivitātes diodes arī ir zilā krāsā. Domāju, ka theres tēma kaut kur tur? |
|
| |||
| |||
| Es varētu mēģināt to darīt. Kā jūs Uzsākot? Dan |
|
| |||
| |||
| Nav īsti pārliecināti, ko tu ar to domā. Ja jūs domājāt modding vispār, tad es sāku daudzus daudzus gadus atpakaļ ar modding mana spektra 48k mana aprīkošanu jauna kasete vadīt transportlīdzekļus un krāsošana to. Es mod jebkas, doesnt darīt to, ko es vēlos to darīt. Man ir modded mana pc galda. Man ir modded mana pc pastiprinātāji un sniedza savu runātājiem par to. Sarakstā notiek un ... |
|
| |||
| |||
| Es domāju ar pc lietu. Vai jūs vienkārši nopirkt metāla rūsas spaini PC case, tad izdariet to no turienes? Dan |
|
| |||
| |||
| Atvainojiet, i got nepareizi beigām stick tur Doh! Es aizstāja šajā gadījumā pārrauga i neizmantoja. Tās pilns brushed aluminium gadījumā tas bija jauki, ko meklē, bet mazliet par plain pusē. Tai nav logu un ir ļoti maz noteikumu par dzesēšanu, kā es uzskatu, tā sākotnējo MOBO no jauna bija P3. Man ir socket 754 MOBO tajā, kas rada daudz mazliet vairāk siltuma, tādēļ nepieciešams modding jebkurā gadījumā, es neesmu sūdzību tho. |
|
| |||
| |||
| Tikko atjaunots, iesniegšanu un smiltīm uzņemas uz visiem laikiem, un dienā tā ir daļa no mod i hate. |
![]() |
|
| Bookmarks |