rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Cases & Power Supplies

Register

Mój komputer przypadku modding

Reply

Narzędzia wątku
Old 19-gie Wrz 2007, 04:51
Rik
Banned Grupa

Default Mój komputer przypadku modding

Cześć wszystkim, i wymienione w moim intro, że jestem w środku kilka modów w moim przypadku tak intro i postanowił rozpocząć wątku kilka zdjęć z tego, co mam zrobić, jak do tej pory nie wydawała się być nieco odsetek od niektórych członków.

I zaczęło się proste okno jak na zdjęciu poniżej, ale szybko się nudzi, że nie tylko.

I wtedy postanowił dodać trochę więcej do niej i dodaje 2 niebieski doprowadziły kibiców z pewnymi nice biologicznego zagrożenia wentylatora grille, i dodała również logo z innych witryn, które pomagają ludziom na.

Nie zadowolony z tego, i następnie postanowił wyciąć R, że mogę używać jako awatar na początku mojej sprawy.

To wszystko wymaga sporo zgłoszenia i piaskowania jeszcze ale nie zaczyna powoli.

Jestem również podejmowania własnej zbiornik, który będzie po zdjęcia, jak tylko mogę.

Mam na myśli również modyfikację mojego dysku zatok, a także może być dodanie jednego lub więcej wentylatorów do przodu moją sprawę, i znowu będzie po wszystkim, kiedy jego obrazy w miejscu.

Jeśli ktoś ma jakieś pomysły i myśli lub przywitają im.
Jeśli ktoś potrzebuje porady dla własnych mod i chętnie do tego, co mogę.

My System: Glowbox

Procesor (y):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Płyta główna:
ASUS K8V-X
Pamięć RAM:
512meg Infineon pc3200
Karta graficzna (y):
Radeom Sapphire 9600 Pro Atlantis 128mb
Karta dźwiękowa:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig i 200gig
Optical Drive (s):
CD 1 *, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Teraz internet
Monitor (y):
Dell 19 "
Operating System (-y):
XP Pro
Old 19-gie Wrz 2007, 04:55
Grupa dawcy

Wygląda naprawdę dobrze.

Jak długo można spędzony na to?
Old 19-gie Wrz 2007, 05:10
Rik
Banned Grupa

I wyciąć okno o 8 miesięcy temu następnie pozostawił. (I mieszkał w innym miejscu i nie mają dostępu do komputera)

I wtedy rozpoczęła się ponownie o 10 dni temu, czyniąc to w moim wolnym czasie tho.

Jest zrębnicy trwającego projektu i myślę, że to zajmie jeszcze kilka tygodni, i tylko nadzieję, że wygląda dobrze na końcu.
Old 19-gie Wrz 2007, 05:28
Grupa dawcy

Należy do nich niestandardowe. Opłata jak 100 GBP.
Nie mam wątpliwości, że ponieważ mam już dość mojego baige przypadku * rolls eyes *

Ale wygląda dobrze. Podobnie jak Blue

Dan
Old 19-gie Wrz 2007, 05:53
Rik
Banned Grupa

I pomyślał o pomysł w przeszłości, ale dużo pracy i naprawdę dont mieć prawo sprzętu to zrobić na szeroką skalę.

Mam 2 przypadki gładkich, że myślę o modding do "badania wody" z.

Co do niebieskiego, to havent seen połowy to jeszcze (moim tanie kamery isnt do zadania) Mam 4 niebieskie katody rur, 3 UV lampy, niebieski świeci PSU, niebieskie diody LED oświetlenie moich panelu, i 2 niebieskie doprowadziły kibiców w oknie.

Mam tu na myśli albo 2 lub 4 niebieski kibiców doprowadziło w przód, Oh, I prawie zapomniałem. Moje zasilania i aktywności HDD LED są niebiesko.

Pomyśl theres temat gdzieś tam?
Old 19-gie Wrz 2007, 06:00
Grupa dawcy

Może spróbuj to zrobić.
Skąd rozpocząć?

Dan
Old 19-gie Wrz 2007, 06:15
Rik
Banned Grupa

Nie całkiem pewni, co oznacza, że.

Jeśli w ogóle znaczy modding następnie zacząłem wiele lat temu przez mojego modding spektrum 48k moje montażu nową kasetę dysk i jej malarstwo.

I mod nic nie robi, że to, co chcę to robić.

Mam modded moje biurko szt.
Mam modded moim komputerze wzmacniacza i moje własne głośniki do niego.
Lista idzie i na ...
Old 19-gie Wrz 2007, 06:49
Grupa dawcy

Mam na myśli z PC przypadku. Czy wystarczy kupić metalu rdzy wiadro przypadku komputera, a następnie zrobić to stamtąd?

Dan
Old 19-gie Wrz 2007, 07:05
Rik
Banned Grupa

Niestety, mam złe koniec tego trzymać tam DOH!

I tym przypadku zamienione na monitorze i nie używać.

Jego pełna szczotkowanego aluminium, że było miło, ale się trochę na zwykły stronie.
To nie ma okna i bardzo mało przepis do chłodzenia, jak wierzę, oryginalnym Mobo z nowych był P3.

Mam Socket 754 Mobo który generuje w niej dużo trochę więcej ciepła, dlatego potrzebne modding zresztą, nie jestem skargę tho.
Old 22-sze Wrz 2007, 13:11
Rik
Banned Grupa

Wystarczy aktualizacji zgłoszenia i piaskowania ma zawsze i jeden dzień, to jest to część moda i nienawiści.
Reply

Register

Zakładki