![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć wszystkim, i wymienione w moim intro, że jestem w środku kilka modów w moim przypadku tak intro i postanowił rozpocząć wątku kilka zdjęć z tego, co mam zrobić, jak do tej pory nie wydawała się być nieco odsetek od niektórych członków.
I zaczęło się proste okno jak na zdjęciu poniżej, ale szybko się nudzi, że nie tylko. ![]() I wtedy postanowił dodać trochę więcej do niej i dodaje 2 niebieski doprowadziły kibiców z pewnymi nice biologicznego zagrożenia wentylatora grille, i dodała również logo z innych witryn, które pomagają ludziom na. ![]() Nie zadowolony z tego, i następnie postanowił wyciąć R, że mogę używać jako awatar na początku mojej sprawy. ![]() To wszystko wymaga sporo zgłoszenia i piaskowania jeszcze ale nie zaczyna powoli. Jestem również podejmowania własnej zbiornik, który będzie po zdjęcia, jak tylko mogę. Mam na myśli również modyfikację mojego dysku zatok, a także może być dodanie jednego lub więcej wentylatorów do przodu moją sprawę, i znowu będzie po wszystkim, kiedy jego obrazy w miejscu. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły i myśli lub przywitają im. Jeśli ktoś potrzebuje porady dla własnych mod i chętnie do tego, co mogę. My System: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Wygląda naprawdę dobrze. Jak długo można spędzony na to? |
|
| |||
| |||
| I wyciąć okno o 8 miesięcy temu następnie pozostawił. (I mieszkał w innym miejscu i nie mają dostępu do komputera) I wtedy rozpoczęła się ponownie o 10 dni temu, czyniąc to w moim wolnym czasie tho. Jest zrębnicy trwającego projektu i myślę, że to zajmie jeszcze kilka tygodni, i tylko nadzieję, że wygląda dobrze na końcu. |
|
| |||
| |||
| Należy do nich niestandardowe. Opłata jak 100 GBP. Nie mam wątpliwości, że ponieważ mam już dość mojego baige przypadku * rolls eyes * Ale wygląda dobrze. Podobnie jak Blue Dan |
|
| |||
| |||
| I pomyślał o pomysł w przeszłości, ale dużo pracy i naprawdę dont mieć prawo sprzętu to zrobić na szeroką skalę. Mam 2 przypadki gładkich, że myślę o modding do "badania wody" z. Co do niebieskiego, to havent seen połowy to jeszcze (moim tanie kamery isnt do zadania) Mam 4 niebieskie katody rur, 3 UV lampy, niebieski świeci PSU, niebieskie diody LED oświetlenie moich panelu, i 2 niebieskie doprowadziły kibiców w oknie. Mam tu na myśli albo 2 lub 4 niebieski kibiców doprowadziło w przód, Oh, I prawie zapomniałem. Moje zasilania i aktywności HDD LED są niebiesko. Pomyśl theres temat gdzieś tam? |
|
| |||
| |||
| Może spróbuj to zrobić. Skąd rozpocząć? Dan |
|
| |||
| |||
| Nie całkiem pewni, co oznacza, że. Jeśli w ogóle znaczy modding następnie zacząłem wiele lat temu przez mojego modding spektrum 48k moje montażu nową kasetę dysk i jej malarstwo. I mod nic nie robi, że to, co chcę to robić. Mam modded moje biurko szt. Mam modded moim komputerze wzmacniacza i moje własne głośniki do niego. Lista idzie i na ... |
|
| |||
| |||
| Mam na myśli z PC przypadku. Czy wystarczy kupić metalu rdzy wiadro przypadku komputera, a następnie zrobić to stamtąd? Dan |
|
| |||
| |||
| Niestety, mam złe koniec tego trzymać tam DOH! I tym przypadku zamienione na monitorze i nie używać. Jego pełna szczotkowanego aluminium, że było miło, ale się trochę na zwykły stronie. To nie ma okna i bardzo mało przepis do chłodzenia, jak wierzę, oryginalnym Mobo z nowych był P3. Mam Socket 754 Mobo który generuje w niej dużo trochę więcej ciepła, dlatego potrzebne modding zresztą, nie jestem skargę tho. |
|
| |||
| |||
| Wystarczy aktualizacji zgłoszenia i piaskowania ma zawsze i jeden dzień, to jest to część moda i nienawiści. |
![]() |
|
| Zakładki |