mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Cazul meu PC Modding

Reply

Thread Tools
Old 19 Sep 2007, 04:51
Rik
Banned Group

Default Cazul meu PC Modding

Bună tuturor, am menţionat în intro-mi că sunt în mijlocul câteva mods în cazul meu intro, aşa că am decis să înceapă un fir cu unele poze de ceea ce am făcut-o până acum, astfel cum se părea că există un pic de interes din partea unor de membri.

Am inceput cu doar de o simplă fereastră cu capac de mai jos, dar s-au plictisit de faptul că doar.

Am hotărât apoi să adăugaţi un pic mai mult la ea şi se adaugă 2 albastru condus fani cu unele frumos bio fan grile de risc, de asemenea, am adăugat la logo-ul de la alte site-ul pe care i ajute pe oameni.

Nu este satisfăcut de faptul că, atunci am decis să taie R pe care am folosi ca avatar mea în partea de sus a cazul meu.

Totul are nevoie de o mulţime de depunere şi de slefuire încă, dar merge acolo lent.

Sunt de asemenea de luare a mea rezervor care i se va posta fotografii de cat de repede pot.

Sunt de asemenea gândire de a modifica meu disc golfurile şi, de asemenea, poate adăugând unul sau mai multe ventilatoare la partea din faţă a cazul meu, din nou, i se va posta fotografiile în momentul în care toate la locul lor.

Dacă cineva are orice gânduri sau idei i le va urez bun venit.
Dacă cineva are nevoie de sfaturi pentru propriul lor mod voi fi fericit sa fac ce pot.

Sistemul meu: Glowbox

Procesor (e):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle, S754
Plăci de bază:
Asus K8V-X
Memorie RAM:
512meg Infineon pc3200
Placă grafică (e):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128MB
Placă de sunet:
AC97
Hard Drive (e):
40gig, 80gig, şi 200gig
Optical Drive (e):
1 * CD arzător, 1 * DVD-ROM
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Acum, internet
Monitor (e):
Dell 19 "
Sistem de operare (e):
XP Pro
Old 19 Sep 2007, 04:55
Grupul de donator

Arata foarte bine.

Cât timp ai petrecut pe ea?
Old 19 Sep 2007, 05:10
Rik
Banned Group

Am tăiat fereastra aproximativ 8 luni în urmă apoi lăsat-o. (Am fost de viaţă şi în altă parte nu au avut acces la PC-ul meu)

Am început apoi pe-o din nou în jur de 10 zile în urmă, o faci in timpul meu liber Thợ.

Aceasta este o bară de susţinere proiect în curs de desfăşurare şi cred că va dura câteva săptămâni, încă, Sper ca arata bine, la sfârşitul lunii.
Old 19 Sep 2007, 05:28
Grupul de donator

Ar trebui sa faci cele personalizate. Ca taxa de £ 100,.
Eu nu spun asta pentru că am avut destul de cazul meu baige * role ochii *

Dar arata bine. Ca Blue

Dan
Old 19 Sep 2007, 05:53
Rik
Banned Group

M-am gandit la ideea în trecut, dar sa o mulţime de muncă şi i-adevăr dont au dreptul de echipamente pentru a face acest lucru pe o scară largă.

I-au făcut 2 cazuri clar că mă gândesc de Modding până la "test de ape" cu.

În ceea ce priveşte albastru, tu havent văzut de jumătate din acesta încă (mea ieftine webcam isnt până la sarcina) am albastru 4 tuburi catodice, 3 tuburi UV, albastru aprins PSU, albastru LED-uri de iluminare-mi panoul frontal, de 2 şi albastru conduse de fani în fereastră.

Mă gândesc, fie de 2 sau 4 albastru condus fani in fata, oh, aproape am uitat. Meu de putere şi de activitate HDD LED-uri sunt, de asemenea, de culoare albastră.

Gandeste-te theres o temă undeva acolo??
Old 19 Sep 2007, 06:00
Grupul de donator

S-ar putea încerca să facem acest lucru.
Cum te-ai încep?

Dan
Old 19 Sep 2007, 06:15
Rik
Banned Group

Nu este destul de sigur de ce vrei să spui asta.

Dacă vrei să spui Modding, în general, apoi am inceput multe mulţi ani în urmă de către Modding meu spectru 48k meu amenajare un nou casetofon conduce vehicule şi de pictură-o.

I mod nimic doesnt că fac ceea ce vreau să fac.

Am modded PC-ul meu de birou.
Am modded PC-ul meu de amperi şi a făcut propria mea difuzoare pentru el.
Lista merge pe şi de pe ...
Old 19 Sep 2007, 06:49
Grupul de donator

Vreau sa spun cu PC-ul caz. Ai cumpara o galeata de metal rugină un PC cazul, şi apoi fă-o de acolo?

Dan
Old 19 Sep 2007, 07:05
Rik
Banned Group

Ne pare rău, am greşit sfârşitul celui de-al stick acolo, DOH!!

Am schimbat acest caz, pentru un monitor nu am de utilizare.

Are o periat aluminiu caz că a fost frumos, dar uita un pic pe partea de câmpie.
Ea a avut nici o fereastră şi foarte puţină dispoziţie pentru răcire, după cum cred ei originale mobo de la noi a fost un P3.

Am o Socket 754 mobo în care aceasta generează un pic mai departe deci este nevoie de căldură Modding oricum, nu mă plâng Thợ.
Old 22 Sep 2007, 13:11
Rik
Banned Group

Doar o actualizare, de depunere şi de slefuire este de a lua totdeauna şi o zi, aceasta este parte a unui mod Nu-mi place.
Reply

Register

Marcaje