menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Môj prípad PC modding

Reply

Thread Tools
Old 19. September 2007, 04:51
Rik
Banned Skupina

Default Môj prípad PC modding

Ahoj všetkým, som sa zmienil v mojom intro, že som v stredu pred pár v mojom prípade mods intro a tak som sa rozhodol založiť vlákno s niekoľkými obrázkami, čo som urobil, ak by sa zdalo byť trochu úrokov z niektorých členov.

Začal som sa len jednoduché okno ako na obrázku nižšie, ale čoskoro dostal tesne že nudiť.

I potom sa rozhodol pridať trochu viac, aby ju a pridala 2 ventilátory s modrým viedla pekná bio hazard fanúšik grily, aj také přidána loga z druhej stránky, ktoré pomáhajú ľuďom aj mimo on.

Nie sú spokojní s tým, aj potom sa rozhodla znížiť R, že aj my ako avatar do vrchu môj prípad.

To všetko si vyžaduje veľa podaní a pieskovačmi ako doteraz, ale je to ako sa tam pomaly.

Som aj tvorbu vlastnej nádrž, ktorá bude aj po fotky co nejdřív.

Mám na mysli zmenu môj disk zálivy a tiež možná pridaním jedného alebo viac ventilátorov na prednej môj prípad, opäť som sa po všetkých svojich obrazov, keď na svojom mieste.

Ak niekto nemá žiadne myšlienky a nápady aj je privítajú.
Ak niekto potrebuje radu pre vlastné mod budem rád, robiť to, čo môžem.

Môj systém: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Základná doska:
Asus K8V-X
Pamäť RAM:
512meg Infineon PC3200
Grafické karty (s):
Sapphire Radeom 9600 Atlantis Pre 128megabajt
Zvuková karta:
AC97
Pevný disk (y):
40gig, 80gig a 200gig
Optická mechanika (s):
1 * cd horák, 1 * DVD rom
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Teraz internetu
Monitor (s):
Dell 19 "
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 19. September 2007, 04:55
Darcu Skupina

Vyzerá to naozaj dobre.

Ako dlho ste strávili na to?
Old 19. September 2007, 05:10
Rik
Banned Skupina

I rez okna asi 8 mesiacov potom ju. (Žil som inde a nemá prístup k počítaču)

Já potom začal na ňom opäť asi 10 dni, robím to vo svojom voľnom čase Tho.

Jedná sa o parapet prebiehajúci projekt a myslím, že to bude trvať ešte niekoľko týždňov, Len dúfam, že to vyzerá na dobrý koniec.
Old 19. September 2007, 05:28
Darcu Skupina

Mali by ste urobiť vlastné kolegovia. Poplatok, ako 100 libier.
Já neříkám, že preto, že som dosť o mojej baigę prípade valčeky * oči *

Ale vyzerá to dobre. Podobne ako Blue

Dan
Old 19. September 2007, 05:53
Rik
Banned Skupina

Jsem přemýšlel o myšlienke v minulosti, ale veľa práce a vlastne i dont mať právo vybavenie na to vo veľkom meradle.

Mám 2 holý prípadoch, že som premýšľal o modding až "test vody" sa.

Pokiaľ ide o modrú, ste havent videl polovicu ju zatiaľ (moje levná webkamera isnt do úlohy) Mám 4 modré katódové trubice, 3 uv trubice, modrá lit PSU, modrá LED osvetlenie môj predný panel a 2 modré viedla fanúšikovia v okne.

Já jsem přemýšlel buď 2 alebo 4 viedli modrá ventilátory v prednej, oh, já skoro zabudli. Moja sila a hdd aktivity LED sú aj modré.

Think Theres tému niekde tam?
Old 19. September 2007, 06:00
Darcu Skupina

Bych mohol skúsiť urobiť.
Ako ste sa začať?

Dan
Old 19. September 2007, 06:15
Rik
Banned Skupina

Nie tak celkom istý, čo myslíš tým, že.

Ak máte na mysli modding všeobecne potom som začal mnohých mnohými rokmi modding mojej spektra 48k môj montáž novú kazetu riadiť a maľovania ju.

I mod doesnt že niečo robiť, čo chcem robiť.

Mám Modded mojom PC stôl.
Mám Modded počítači zosilňovač a vlastné reproduktory sa o neho.
A zoznam pokračuje aj na ...
Old 19. September 2007, 06:49
Darcu Skupina

Teda s PC prípadu. Jsi kúpiť kovové rez vedierko na PC prípad, potom to z toho?

Dan
Old 19. September 2007, 07:05
Rik
Banned Skupina

Je mi ľúto, mám zlé konca drevo tam, solmizační slabiky!

I premenili tomto prípade na monitore aj nevyužila.

Jeho plné kartáčovaný hliník prípade, že bol pekný, ale trochu hľadať na hladké strane.
Mal žiadne okno a len veľmi málo ustanovení pre chladenie, ako verím, jeho pôvodný Mobo z nových bol P3.

Mám socket 754 Mobo v nej, ktoré produkuje oveľa viac tepla bit tak potrebné modding akokoľvek, já nejsem sťažujúceho Tho.
Old 22. September 2007, 13:11
Rik
Banned Skupina

Len aktualizácie, podania a pieskovačmi berie navždy a deň, je to v rámci mod i nenávisť.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Hrubou silou prípade modding. hehe hataw13 Prípady & Napájacie zdroje 3 8 júna 2009 15:42
Autorun modding pre externý pevný disk - Automatické zvuku Pri pripojiť Clayton Multimedia & Kodeky 6 29. marca 2009 20:05
Herné Deisign a alebo modding ....... Bubba PC a herné konzoly 4 11. September 2008 20:42
Najlepšia vec pre mňa Homosexuál Prípady & Napájacie zdroje 5 6. December 2007 02:24
Čo je to prípad modding? Conred Všeobecné Hardware Chat 2 14. októbra 2006 20:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.