![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všetkým, som sa zmienil v mojom intro, že som v stredu pred pár v mojom prípade mods intro a tak som sa rozhodol založiť vlákno s niekoľkými obrázkami, čo som urobil, ak by sa zdalo byť trochu úrokov z niektorých členov.
Začal som sa len jednoduché okno ako na obrázku nižšie, ale čoskoro dostal tesne že nudiť. ![]() I potom sa rozhodol pridať trochu viac, aby ju a pridala 2 ventilátory s modrým viedla pekná bio hazard fanúšik grily, aj také přidána loga z druhej stránky, ktoré pomáhajú ľuďom aj mimo on. ![]() Nie sú spokojní s tým, aj potom sa rozhodla znížiť R, že aj my ako avatar do vrchu môj prípad. ![]() To všetko si vyžaduje veľa podaní a pieskovačmi ako doteraz, ale je to ako sa tam pomaly. Som aj tvorbu vlastnej nádrž, ktorá bude aj po fotky co nejdřív. Mám na mysli zmenu môj disk zálivy a tiež možná pridaním jedného alebo viac ventilátorov na prednej môj prípad, opäť som sa po všetkých svojich obrazov, keď na svojom mieste. Ak niekto nemá žiadne myšlienky a nápady aj je privítajú. Ak niekto potrebuje radu pre vlastné mod budem rád, robiť to, čo môžem. Môj systém: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Vyzerá to naozaj dobre. Ako dlho ste strávili na to? |
|
| |||
| |||
| I rez okna asi 8 mesiacov potom ju. (Žil som inde a nemá prístup k počítaču) Já potom začal na ňom opäť asi 10 dni, robím to vo svojom voľnom čase Tho. Jedná sa o parapet prebiehajúci projekt a myslím, že to bude trvať ešte niekoľko týždňov, Len dúfam, že to vyzerá na dobrý koniec. |
|
| |||
| |||
| Mali by ste urobiť vlastné kolegovia. Poplatok, ako 100 libier. Já neříkám, že preto, že som dosť o mojej baigę prípade valčeky * oči * Ale vyzerá to dobre. Podobne ako Blue Dan |
|
| |||
| |||
| Jsem přemýšlel o myšlienke v minulosti, ale veľa práce a vlastne i dont mať právo vybavenie na to vo veľkom meradle. Mám 2 holý prípadoch, že som premýšľal o modding až "test vody" sa. Pokiaľ ide o modrú, ste havent videl polovicu ju zatiaľ (moje levná webkamera isnt do úlohy) Mám 4 modré katódové trubice, 3 uv trubice, modrá lit PSU, modrá LED osvetlenie môj predný panel a 2 modré viedla fanúšikovia v okne. Já jsem přemýšlel buď 2 alebo 4 viedli modrá ventilátory v prednej, oh, já skoro zabudli. Moja sila a hdd aktivity LED sú aj modré. Think Theres tému niekde tam? |
|
| |||
| |||
| Bych mohol skúsiť urobiť. Ako ste sa začať? Dan |
|
| |||
| |||
| Nie tak celkom istý, čo myslíš tým, že. Ak máte na mysli modding všeobecne potom som začal mnohých mnohými rokmi modding mojej spektra 48k môj montáž novú kazetu riadiť a maľovania ju. I mod doesnt že niečo robiť, čo chcem robiť. Mám Modded mojom PC stôl. Mám Modded počítači zosilňovač a vlastné reproduktory sa o neho. A zoznam pokračuje aj na ... |
|
| |||
| |||
| Teda s PC prípadu. Jsi kúpiť kovové rez vedierko na PC prípad, potom to z toho? Dan |
|
| |||
| |||
| Je mi ľúto, mám zlé konca drevo tam, solmizační slabiky! I premenili tomto prípade na monitore aj nevyužila. Jeho plné kartáčovaný hliník prípade, že bol pekný, ale trochu hľadať na hladké strane. Mal žiadne okno a len veľmi málo ustanovení pre chladenie, ako verím, jeho pôvodný Mobo z nových bol P3. Mám socket 754 Mobo v nej, ktoré produkuje oveľa viac tepla bit tak potrebné modding akokoľvek, já nejsem sťažujúceho Tho. |
|
| |||
| |||
| Len aktualizácie, podania a pieskovačmi berie navždy a deň, je to v rámci mod i nenávisť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hrubou silou prípade modding. hehe | hataw13 | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 8 júna 2009 15:42 |
| Autorun modding pre externý pevný disk - Automatické zvuku Pri pripojiť | Clayton | Multimedia & Kodeky | 6 | 29. marca 2009 20:05 |
| Herné Deisign a alebo modding ....... | Bubba | PC a herné konzoly | 4 | 11. September 2008 20:42 |
| Najlepšia vec pre mňa | Homosexuál | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 6. December 2007 02:24 |
| Čo je to prípad modding? | Conred | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 14. októbra 2006 20:33 |
| Thread Tools | |
| |