![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво свима, ја споменуо у мом интро да сам у средини мало у мом случају МОДс интро па сам одлучио покренути нит са неким слике онога што сам учинио тако далеко као што чинити се да буде мало од интереса из неке чланова.
Почела сам са само једноставан прозору као слика испод, но убрзо је добио досадно само то. ![]() И онда је одлучила да додате мало до ње и додао 2 плава водио обожаватељи са неки леп био хазард гриллс навијач, ја такође, додао је лого од осталих страница које могу помоћи људима оут он. ![]() Нисте задовољни са тим, и тада је одлучио смањити Р да ли користити као мој аватар на врху мом случају. ![]() То све треба пуно подношења и брушење још али узимајући постоји спорије. Ја сам такође чинећи своју резервоар који ћу пост сликама чим ја могу. Такође сам размишљати о измјени мој возити увала и можда такође додавањем једног или више навијаче да се пред мој случај, опет ћу пост кад његове слике све на месту. Ако било ко има било какве мисли или идеје ћу им добродошлицу. Ако неко треба савет за сопствени мод ћу радо учинити што могу. Мы Сыстем: Глоубокс
|
|
| |||
| |||
| Изгледа јако добро. Колико дуго ти је провео на њој? |
|
| |||
| |||
| Ја исекли прозор око 8 монтхс аго затим лево је. (Био сам и живе негде другде нису имали приступ мој пц) И онда је опет почео на око 10 дана, чинећи га у моје слободно време мада. То је праг току пројекат и мислим да ће требати неколико недеља још, и само се надам да изгледа добро на крају. |
|
| |||
| |||
| Требало би направити цустом оне. Напуните као £ 100,. Им 'не казивање тај, јер сам имао доста мојих баиге случају роле очи * * Но, то изгледа добро. Сличан Плава Дан |
|
| |||
| |||
| Ја сам помислио о идеји у прошлости, али је много рада и ЈА стварно донт имати право опрема то учинити у великој размјера. ЈА донт имати 2 плаин случајева да мислим Моддинг до "тестирање воде" са. Што се тиче плава, коју лука видио половини ит ыет (мој јефтини УЕБЦАМ није до задатка) Имам 4 плаве Катода цеви, 3 УВ цеви, плава лит псу, плава ледс расвета моје предње плоче и 2 плава довело фанове у прозор. Мислим, било 2 или 4 плаве довело фанове у предњем, Ох, скоро сам заборавио. Моје напајање и ХДД активност ледс су плаве. Тхинк Тхереса тему тамо негде? |
|
| |||
| |||
| Можда ћу покушати да урадите. Како сте кренути? Дан |
|
| |||
| |||
| Није баш сигурни шта значе та. Ако сте мислили Моддинг уопште онда сам почела много много година од мог Моддинг спектар 48к неуклапање мој нови казетни погон и сликарске га. Ја мод било што учинити да се оно што ја желим то учинити. Имам моддед мој пц деск. Имам моддед амп мој пц и дала своје звучници за то. Листа иде и он ... |
|
| |||
| |||
| Мислим са ком случају. Јесте ли само купити метални сиц хрђу од ПЦ случај, онда је од тамо? Дан |
|
| |||
| |||
| Нажалост, ја је добио криву крају дрво тамо, ДОХ! Ја суаппед овом случају за монитор нисам коришћења. Његов потпуни брусхед алуминиум случају да је љепушкаст, али мало на равници стране. Она није имала прозор и врло мало резервисања за хлађење, као и верујем изворном мобо са новом био П3. Имам соцкет 754 мобо, који се у њему генерише далеко нешто више топлоте па је потребно Моддинг некако, нисам мада гунђање. |
|
| |||
| |||
| Само исправка, евидентирања и брушење је узимање заувек и дан, да је то део је мод Мрзим. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бруталност цасе Моддинг. хехе | хатау13 | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 8. јуна 2009 15:42 |
| Ауторун за Моддинг Екстернал Хард Дриве - АутоПлаы звука Када прикључени на струју | Цлаытон | Мултимедија и кодеци | 6 | 29 март 2009 20:05 |
| Дивљач и Деисигн или ....... Моддинг | Буббле | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 11. сеп 2008 20:42 |
| Најбољем случају за мене | Педер | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 6 децембар 2007 02:24 |
| Што је случај Моддинг? | Цонред | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 14 октобар 2006 20:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |