![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhabalar, ben bir kaç durumda Değişiklikler ortasındaysa benim giriş so i bazı resimler bir iplik başlatmaya karar verdi pm benim giriş sözü gibi bazı ilgisini biraz olarak görünüyordu Ben bugüne kadar ne yaptınız üyeler.
Aşağıda resim olarak basit bir pencere ile başladı ama yakında bir sıkıldım sadece. ![]() O zaman artık biraz eklemeye karar verdim ve bazı hoş biyolojik tehlike hayranıyım ızgara ile 2 mavi LED fanlar eklendi, i diğer siteden i insanların yardım logo ekledi. ![]() Bundan memnun, i o i durumda üst içine benim resminiz olarak R kesme kararı aldı. ![]() Tüm dosyalama çok sayıda ve daha zımparalama ihtiyaçlarını ama orada yavaş yavaş gidiyor. Ayrıca ebilmek i bir an i resimleri hangi yazı olacak kendi rezervuar yapmayı duyuyorum. Ayrıca ve sürücü koyları değiştirmeyle de belki benim durumumda önüne bir veya daha fazla taraftar ekleme, tekrar yere zaman onun tüm resimleri sonrası olacaktır düşünme duyuyorum. Eğer herkesin kabul edecek herhangi bir düşünce ve fikirleri I sahiptir. Eğer herkes kendi MOD i tavsiye ihtiyaçları Ne yaparız mutluluk duyarız. Benim Sistemi: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Gerçekten iyi görünüyor. Ne zamandır bu harcanan? |
|
| |||
| |||
| Ben yaklaşık 8 ay önce sonra pencereyi kesip onu terk etti. (Başka yerlerde ve yaşam benim bilgisayar erişimi yoktu) Ben daha sonra tekrar 10 gün önce, boş zamanlarımda tho bunu yaparken başladı. Bir pervazna devam eden proje ve i bir kaç hafta daha sürer düşünüyorum, ben sadece iyi sonunda görünüyor umuyoruz. |
|
| |||
| |||
| Özel olanlar yapmalıdır. Ücret £ 100 gibi. Tabi ki değil, çünkü yeterli * * gözler rulo benim baige davanın oldu Ama bu iyi görünüyor. Mavi gibi Dan |
|
| |||
| |||
| Ben geçmişte bu fikri hakkında, ancak iş var ve ben onun çok çok büyük ölçüde bunu yapmak için doğru donanımları yok. I "ile suları testi kadar modding düşünüyorum pm 2 düz durumda var biliyorum. Gelince mavi, siz (benim ucuz web kamerası isnt kadar görev için) ben ve 2 mavi 4 mavi katot tüpler, 3 UV tüpler, mavi yanar PSU, mavi LED benim ön panel kadar ışık var bunun yarısı henüz görüldü havent pencerede liderliğindeki fanlar. Ben de 2 veya 4 önüne, oh mavi LED fanlar düşünme am, Neredeyse unutuyordum. Benim güç ve HDD aktivite LED'ler de mavidir. Düşün bir yerde bir tema Theres? |
|
| |||
| |||
| Yapacak deneyebilirsiniz bu. Nereden başlamak mi? Dan |
|
| |||
| |||
| Pek değil bu ne demek elbette. Eğer genel olarak o zaman ben çok uzun yıllar önce benim spektrum 48k benim uyan yeni kaset sürücü ve resim modding ile başladı modding demek. Hiçbir şey o doesnt MOD Ne yapmak istiyorum yapmak. Ben bilgisayar masası modded var. Ben adet amplifikatör modded ve bunun için kendi hoparlörleri yaptı. Listesi ve devam ediyor ... |
|
| |||
| |||
| Ben bilgisayar durumda olan anlamına gelir. Az önce, sonra bir PC halinde metal bir pas kova satın mı oradan yapalım? Dan |
|
| |||
| |||
| Maalesef, i orada DOH yanlış sonu var! Bir monitör i kullanmak didn't Bu durumda takas. Bu tam bir parlak alüminyum durumda bu arıyorum ama güzeldi düz tarafında biraz. Bu yeni bir P3 olduğunu kendi özgün mobo inanıyoruz olarak soğutma için pencere ve çok az bir hüküm vardı. Yani, tho şikayetçi değilim bir yuva içinde bir çok daha ısı böylece her nasılsa modding gerekli üretir 754 mobo var. |
|
| |||
| |||
| Sadece bir güncelleme, bir dosyalama ve zımparalama sonsuza ve bir gün, bir MOD i bir parçası alıyor nefret ediyorum. |