менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Мої корпусу моддінг

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 вересня 2007, 04:51
Rik
Забороненої угруповання

Default Мої корпусу моддінг

Привіт всім, я згадав в моєму інтро, що я перебуваю в середині кілька модів в моїй Intro тому я вирішив почати нитка з деякими фотографіями, що я зробив, оскільки, як видається, буде помітний інтерес деяких членів.

Я почав з допомогою простого вікна як на малюнку вище, але скоро стало нудно тільки цього.

Тоді я вирішив додати трохи більше, щоб вона і додала, 2 синіх світлодіодів вентиляторів з красивими Грилі небезпеки біо вентилятор, я також додав логотип з іншого сайт, який я допомагаю людям Out On.

Чи не задоволений, що я тоді вирішив скоротити R, який я використовую як мого аватара у верхню частину моєї справи.

Все це потрібно багато подання та шліфувальний ще, але вона стає все там повільно.

Я також беру свої власні ємність, яка мені буде розміщувати фотографії, як тільки зможу.

Я також маю на увазі зміна мого диска заток, а також можливе додавання одного або декількох вентиляторів на передній моєму випадку, я знову буде розміщувати фотографії, коли його все на місці.

Якщо хто має будь-якої думки або ідеї, я буду вітати їх.
Якщо хто-небудь потребує поради для своїх власних мод я буду радий зробити те, що я можу.

Моя система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 3000 + 64bit Ньюкасл S754
Материнська плата:
ASUS K8V-X
ОЗУ:
512meg Infineon PC3200
Графічна карта (и):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 Мб
Звукова карта:
AC97
Жорсткий диск (и):
40gig, 80gig і 200gig
Оптичний привід (и):
1 * запису компакт-дисків, 1 * DVD-ROM
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Тепер доступ до Інтернету
Монітор (и):
Dell 19 "
Операційна система (и):
Xp Pro
Old 19 вересня 2007, 04:55
Донор групи

Виглядає дійсно добре.

Скільки часу ви витратили на це?
Old 19 вересня 2007, 05:10
Rik
Забороненої угруповання

Я розрізав вікно близько 8 місяців тому потім покинув її. (Я жив в іншому місці і не мають доступу до комп'ютера)

Потім я почав на нього знову близько 10 днів тому, роблячи це у свій вільний час Тхо.

Це підвіконники поточних проектів, і я думаю, що це займе ще кілька тижнів, я просто сподіваюся, що він добре виглядає в кінці.
Old 19 вересня 2007, 05:28
Донор групи

Ви повинні зробити для користувача Ones. Charge як £ 100,.
Я не кажу, тому що я вже достатньо мого baige випадку рулонах очима * *

Але він добре виглядає. Як Blue

Dan
Old 19 вересня 2007, 05:53
Rik
Забороненої угруповання

Я думав про ідею і в минулому, але його велика робота, і я дійсно Не маєте права обладнанням робити це на великих масштабах.

У мене є 2 рівнині випадків, що я маю на увазі моддінг до "прощупати грунт" с.

Що стосується синього, ви бачили гавань половини її ще (хіба мій дешевих веб-камера з цим завданням) У мене є 4 синіх електронно-променевими, 3 УФ трубки, синя ЛИТ PSU, синіх світлодіодів, висвітлюючи мої передньої панелі, а також 2 Blue привів фанатів у вікно.

Я маю на увазі 2 або 4 синіх світлодіодів вентиляторів на передній, ну, мало не забув. Моя сила і HDD світлодіоди активності та синього кольору.

Think Theres тим десь є?
Old 19 вересня 2007, 06:00
Донор групи

Я міг би спробувати це зробити.
Як ви почати?

Dan
Old 19 вересня 2007, 06:15
Rik
Забороненої угруповання

Не зовсім впевнений, що ви маєте на увазі під цим.

Якщо ви маєте на увазі моддінг в загальному то я почав багато-багато років тому мій моддінг спектр 48K мої установки нових дисків та касет живопису.

Я моделювання doesn't все, що роблю, що хочу це робити.

Я мод мій ПК стіл.
Я мод мій ПК підсилювача і зробив свій виступають за це.
Список можна продовжувати і продовжувати ...
Old 19 вересня 2007, 06:49
Донор групи

Я маю на увазі з корпусу. Ти просто купити відро метал іржею корпус, то робіть це звідти?

Dan
Old 19 вересня 2007, 07:05
Rik
Забороненої угруповання

Вибачте, я помилився кінець палиці там, DOH!

Я змінив цьому випадку для контролю я не використовував.

Її повне матового алюмінію справі, яке було приємно на вигляд, але трохи на рівнині стороні.
У нього не було вікна і дуже мало положень для охолодження, як я вважаю, що її оригінальний плат з новим було P3.

Я Socket 754 плат в ній, яке генерує набагато трохи більше тепла тому необхідно моддінг У всякому разі, я не скаржуся Тхо.
Old 22 вересня 2007, 13:11
Rik
Забороненої угруповання

Просто оновлення, подання та шліфувальний приймає назавжди, і день, це частина мода я ненавиджу.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.