![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт всім, я згадав в моєму інтро, що я перебуваю в середині кілька модів в моїй Intro тому я вирішив почати нитка з деякими фотографіями, що я зробив, оскільки, як видається, буде помітний інтерес деяких членів.
Я почав з допомогою простого вікна як на малюнку вище, але скоро стало нудно тільки цього. ![]() Тоді я вирішив додати трохи більше, щоб вона і додала, 2 синіх світлодіодів вентиляторів з красивими Грилі небезпеки біо вентилятор, я також додав логотип з іншого сайт, який я допомагаю людям Out On. ![]() Чи не задоволений, що я тоді вирішив скоротити R, який я використовую як мого аватара у верхню частину моєї справи. ![]() Все це потрібно багато подання та шліфувальний ще, але вона стає все там повільно. Я також беру свої власні ємність, яка мені буде розміщувати фотографії, як тільки зможу. Я також маю на увазі зміна мого диска заток, а також можливе додавання одного або декількох вентиляторів на передній моєму випадку, я знову буде розміщувати фотографії, коли його все на місці. Якщо хто має будь-якої думки або ідеї, я буду вітати їх. Якщо хто-небудь потребує поради для своїх власних мод я буду радий зробити те, що я можу. Моя система: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Виглядає дійсно добре. Скільки часу ви витратили на це? |
|
| |||
| |||
| Я розрізав вікно близько 8 місяців тому потім покинув її. (Я жив в іншому місці і не мають доступу до комп'ютера) Потім я почав на нього знову близько 10 днів тому, роблячи це у свій вільний час Тхо. Це підвіконники поточних проектів, і я думаю, що це займе ще кілька тижнів, я просто сподіваюся, що він добре виглядає в кінці. |
|
| |||
| |||
| Ви повинні зробити для користувача Ones. Charge як £ 100,. Я не кажу, тому що я вже достатньо мого baige випадку рулонах очима * * Але він добре виглядає. Як Blue Dan |
|
| |||
| |||
| Я думав про ідею і в минулому, але його велика робота, і я дійсно Не маєте права обладнанням робити це на великих масштабах. У мене є 2 рівнині випадків, що я маю на увазі моддінг до "прощупати грунт" с. Що стосується синього, ви бачили гавань половини її ще (хіба мій дешевих веб-камера з цим завданням) У мене є 4 синіх електронно-променевими, 3 УФ трубки, синя ЛИТ PSU, синіх світлодіодів, висвітлюючи мої передньої панелі, а також 2 Blue привів фанатів у вікно. Я маю на увазі 2 або 4 синіх світлодіодів вентиляторів на передній, ну, мало не забув. Моя сила і HDD світлодіоди активності та синього кольору. Think Theres тим десь є? |
|
| |||
| |||
| Я міг би спробувати це зробити. Як ви почати? Dan |
|
| |||
| |||
| Не зовсім впевнений, що ви маєте на увазі під цим. Якщо ви маєте на увазі моддінг в загальному то я почав багато-багато років тому мій моддінг спектр 48K мої установки нових дисків та касет живопису. Я моделювання doesn't все, що роблю, що хочу це робити. Я мод мій ПК стіл. Я мод мій ПК підсилювача і зробив свій виступають за це. Список можна продовжувати і продовжувати ... |
|
| |||
| |||
| Я маю на увазі з корпусу. Ти просто купити відро метал іржею корпус, то робіть це звідти? Dan |
|
| |||
| |||
| Вибачте, я помилився кінець палиці там, DOH! Я змінив цьому випадку для контролю я не використовував. Її повне матового алюмінію справі, яке було приємно на вигляд, але трохи на рівнині стороні. У нього не було вікна і дуже мало положень для охолодження, як я вважаю, що її оригінальний плат з новим було P3. Я Socket 754 плат в ній, яке генерує набагато трохи більше тепла тому необхідно моддінг У всякому разі, я не скаржуся Тхо. |
|
| |||
| |||
| Просто оновлення, подання та шліфувальний приймає назавжди, і день, це частина мода я ненавиджу. |