![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Най-малко, мисля, че тя е моят PSU. Симптоми, както следва: Отказва да се включа, но малък зелен светодиод все още активно на дънната платка. Същото нещо се случи на преди, и тя беше PSU в миналото, така че логично ли сте, че на същия проблем се е появила. Мога сок диагностицира това? Какво да ви посъветва? Трябва ли да предприемат слабо издокарвам да видя професионални и плати £ 25 + за привилегията да бъдат уведомени, че е най-PSU? Или аз просто преглъщам, купете нова PSU и надежда за най-добрите. Аз съм на срока, за съжаление. Трябва ми десктоп архивирате и работи от сряда, късно. Търся най получавам корсар TX750w. Корсар технологии е добра и надеждна, по мое (отпуска донякъде ограничен) опит. 750 трябва да отговаря на моите нужди за доставка с достатъчно резервни да се даде възможност за разширяване, пикови товарене и такива неща. Някакъв съвет? HTTPS: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS |
|
| |||
| |||
| и неговото трудно да кажа, но като дънната ръководени е на него показва, че PSU е outputting нещо, така че не може да бъде PSU. Имах същото нещо се случи на мен и на дънната платка се обърна, за да бъде мъртъв, но както казах му е невъзможно да се каже със сигурност, без замяна на части. по мое мнение, че би било най-добре да се плати £ 25, а не си купя един нов PSU, само за да открият, че старата е наред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU все още продукция някои мощност, когато вятъра през цялото време.
| |||
| |||
| Ето какво се случи за последен път, и това е един и същ дънна платка. Благодаря за съвета, Спенсър и хибридни. Вижте всички вас скоро, когато получа звяра и се пускат отново:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПРЕДИ ДА КУПИМ A PSU!
Бих се препоръча Thermaltake Toughpower 750W. Това е една Имам тя е невероятно - твърде малко по-евтино. Товари на място за разширяване, идва с много съединители, гумени тампони за да го хубаво и тихо в случай, огромен фен да я запазите готин и е много тихо. Просто ми 2p. Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Мамка му и доменните ви късен отговор! Поръчай пуснати, сега! * въздъхва * О добре. Може сте използвали модулна връзка настройка, също ... Научи ме да купуват преди пазаруване около правилно. Глупаво Panda. Глупаво глупаво Panda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Infact вероятно няма да има нужда, който големи, но това зависи от вашата система, но както сте го купи сега, тя ще се оправи, и е много добър PSU. И от звуците на него трябва да се определи вашия компютър.
| |||
| |||
| Знам, че това е малко по извънгабаритни. Моят непрекъснато зареждане е около 450W, все пак, peaking на над 500. Реших, че 50% ще позволи на прозореца за чудовищен връх товара, или за много експанзия. F'rinstance, Търся на втори 8800GTX в SLI настройка, както и стари PSU не би coped с това, че новата воля, с около 100W прозореца за неща, за да се объркат. |
|
| |||
| |||
| Може ли да не анулира поръчката? Или просто да осъди thermaltake и изпратете корсар гръб, когато той пристига. |
|
| |||
| |||
| Бих, но както казах, аз съм на срока. Ако аз пишка около с цел (извините езика), тя може също пристигнат най-късно до вторник. Както и да е, вторник е бутане, а ако тя пристига в сряда, аз съм scuppered. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп за цяла нощ | duskmon10 | Лаптопи, Mobiles & текст | 14 | 10-ти септември 2008 14:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |