![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Aspoň myslím, že je to moje PSU. Příznaky jsou následující: Odmítne-li zapnout, ale jen málo zelená LED na desce stále aktivní. Totéž se stalo předtím, a to byl PSU v minulosti, takže jsem se logicky předpokládat, že stejný problém se vyskytl. Šťáva může diagnostikovat to? Co vy radíte? Mohu mít špatně plošinu vidět profesionálně a zaplatit 25 liber + za privilegium, které mu, že je PSU? Nebo mám prostě paušální ji zakoupit novou PSU a doufat v nejlepší. Jsem na délku, bohužel. Potřebuji moje ploše nahoru a běží do středu, poslední. Hledám na získání Corsair TX750w. Corsair tech je dobrý a spolehlivý, v mém (udělené poněkud omezené) zkušenosti. Na 750 by měly splňovat moje zásobování s dostatek náhradních pro umožnění expanze, vrchol zatížení a takové věci. Nějakou radu? https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS |
|
| |||
| |||
| i jeho těžko říct, ale jako na desce vedl je na něm ukazuje, že je PSU produkující něco tak to nemusí být PSU. Měl jsem to samé se stalo mně a na desce se ukázal být mrtvý, ale jak jsem řekl svůj nelze říci najisto bez nahrazení části. Podle mého názoru by bylo nejlepší zaplatit 25 liber, než koupit nový PSU jen zjistíte, že ten starý byl v pohodě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU stále výstup některých elektráren, pokud foukané pořád.
| |||
| |||
| To je to, co se stalo minule, a je to stejné desce. Díky za radu, Spencer a Hybridní. Uvidíme se brzy, když jsem si zvíře a znovu spustit:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Před zakoupením A PSU!
Chtěl bych doporučit Thermaltake Toughpower 750W. Je to na jedné mám to je úžasné - levnější příliš lehce. Zátěže prostor pro expanzi, přichází s množstvím konektorů, gumové podložky, aby to hezké a klidné v případě, velké ventilátory, aby to v pohodě a je velmi tichý. Jen můj 2p. Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Sakra a vysokopecní váš pozdní odpověď! Objednávky, hned! * vzdychá * No dobře. Mohli jsme použili modulární připojení nastavení, příliš ... Nauč mě koupit před nákupním kolem správně. Silly panda. Hloupé hloupé panda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Infact pravděpodobně nebude mít potřebnou který velká, ale to záleží na vašem systému, ale pokud jste si jej koupil hned, bude to v pohodě, a je to velmi dobrá PSU. A ze zvuků je třeba opravit váš počítač.
| |||
| |||
| Já vím, je to mírně nadnormální. Mé neustálé zatížení je cca 450W, i když dosáhl více než 500. Myslel jsem, že 50% okna by za monstrózní vrcholu zatížení nebo pro velké množství rozšíření. F'rinstance, já jsem se podíváme na druhou 8800GTX v SLI nastavení a staré PSU by nebyl vyrovnává s tím, že nový bude, se asi 100W okno něco pokazí. |
|
| |||
| |||
| Můžeš ne zrušit objednávku? Nebo jen uložit thermaltake a odeslat Corsair zpět, když dorazí. |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych, ale jak jsem řekl, jsem v časovém horizontu. Kdybych kolem ptáka s objednávkou (omluva jazyk), to by mohlo dorazit nejpozději v úterý. Vzhledem k tomu, že je úterý prosazuje, a pokud se dostaví ve středu, jsem scuppered. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop na All Night | duskmon10 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 10. Září 2008 14:00 |
| Thread Nástroje | |
| |