![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Τουλάχιστον, νομίζω ότι μου PSU. Τα συμπτώματα ως εξής: Αρνείται να ανάψει, αλλά μικρή πράσινη λυχνία εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στην μητρική πλακέτα. Το ίδιο πράγμα συνέβη πριν από την, και αυτό ήταν το PSU κατά το παρελθόν, έτσι λογικά υποτίθεται ότι έχω το ίδιο πρόβλημα έχει συμβεί. Μπορώ Juice διάγνωση είναι; Τι συμβουλεύει; Να πάρω την κακή εξέδρας για να δείτε μια επαγγελματική και πληρώνουν £ 25 + για το προνόμιο να λένε ότι είναι το PSU; Ή μήπως απλά κατ 'αυτό, να αγοράσετε ένα νέο PSU και ελπίζουμε για το καλύτερο. Είμαι σε ένα χρονικό διάστημα, δυστυχώς. Θέλω να μου πίσω επιφάνεια εργασίας και λειτουργεί από την Τετάρτη, τελευταία. Ψάχνω σε πάρουμε Corsair TX750w. Corsair τεχνολογίας είναι καλή και αξιόπιστη, κατά τη δική μου (χορηγείται κάπως περιορισμένη) εμπειρία. Το 750 θα πρέπει να πληρούν μου ανάγκες εφοδιασμού με άφθονα ανταλλακτικά για να καταστεί δυνατή η επέκταση, οι τιμές κορυφής της φόρτωσης και τέτοια πράγματα. Κάθε συμβουλή; https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS |
|
| |||
| |||
| πολύ σκληρά για να το πω, αλλά, όπως είναι η μητρική πλακέτα που οδήγησαν σε αυτό δείχνει ότι η εξαγωγή PSU είναι κάτι γι 'αυτό δεν μπορεί να είναι το PSU. Είχα το ίδιο πράγμα συνέβη σε μένα και τη μητρική πλακέτα αποδείχθηκε ότι ήταν νεκρός, αλλά όπως είπα και αδύνατο να το πούμε με σιγουριά χωρίς να αντικαθιστά μέρη. κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλύτερο να πληρώσει το £ 25 αντί να αγοράζουν νέες PSU μόνο για να ανακαλύψουν ότι η παλιά ήταν μια χαρά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU ακόμα κάποια ισχύ εξόδου όταν εμφυσημένα όλη την ώρα.
| |||
| |||
| Αυτό είναι ό, τι συνέβη την τελευταία φορά, και είναι η ίδια μητρική πλακέτα. Ευχαριστώ για τη συμβουλή, και Υβριδικοί Spencer. Θα σας δω όλους σύντομα όταν έχω το Κτήνος και λειτουργεί και πάλι:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BEFORE YOU BUY A PSU!
Θα πρότεινα το Thermaltake Toughpower 750W. Είναι αυτό που έχω είναι AMAZING - λίγο πολύ φθηνότερα. Φορτίσεις περιθώρια επέκτασης, έρχεται με πολλές συνδέσεις, καουτσούκ pad ώστε να είναι πάντα όμορφο και ήσυχο στην περίπτωση, τεράστιο ανεμιστήρα ώστε να είναι πάντα δροσερό και είναι πολύ ήσυχο. Απλά μου 2P. Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Να πάρει και την καθυστερημένη αντίδραση ωστικό κύμα! Διάταξη που διατίθενται, τώρα! * * Ω αναστενάζει καλά. Μήπως έχουμε χρησιμοποιείται η σύνδεση δομοστοιχειωτό setup, πολύ ... Μάθε μου να αγοράσει πριν από περίπου σωστά ψώνια. Silly panda. Silly ανόητη panda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Infact πιθανότατα δεν θα έχει αυτό που χρειάζεται μεγάλο, αλλά εξαρτάται από το σύστημά σας, αλλά όπως έχετε αγόρασε τώρα, θα είναι ωραία, και είναι ένα πολύ καλό PSU. Και από τους ήχους της θα πρέπει να καθορίσουν τον υπολογιστή σας.
| |||
| |||
| Ξέρω ότι είναι κάπως υπερβολικά. My συνεχή φορτίο είναι περίπου 450W, όμως, και κορυφώθηκε σε πάνω από 500. Σκέφτηκα ότι ένα 50% παράθυρο θα επέτρεπε μια τερατώδη αιχμής φορτίου, ή για πολλές επέκταση. F'rinstance, Ψάχνω σε μια δεύτερη 8800GTX σε SLI setup, και το παλιό PSU δεν θα μπορούσε να αντέξει ότι, ενώ το νέο θα είναι, με περίπου ένα παράθυρο 100W για τα πράγματα να πάνε στραβά. |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία; Ή απλά για την thermaltake και στείλτε το Corsair επιστροφή κατά την άφιξή του. |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα, αλλά, όπως είπα, είμαι σε ένα χρονικό διάστημα. Αν μου πουλί κοντά με τη σειρά (δικαιολογία γλώσσα), θα μπορούσε να φτάσει αργότερα από την Τρίτη. Όπως είναι, Τρίτη πιέζει, και αν φτάνει την Τετάρτη, είμαι scuppered. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Laptop για όλη τη νύχτα | duskmon10 | Laptops, Κινητά & PDA | 14 | 10η Σεπ 2008 14:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |