μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

PSU μου πήγε τσιρίζω * * χθες το βράδυ ...

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 06:40
Μέλος Ομάδα

Default PSU μου πήγε τσιρίζω * * χθες το βράδυ ...

Τουλάχιστον, νομίζω ότι μου PSU. Τα συμπτώματα ως εξής:
Αρνείται να ανάψει, αλλά μικρή πράσινη λυχνία εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στην μητρική πλακέτα.

Το ίδιο πράγμα συνέβη πριν από την, και αυτό ήταν το PSU κατά το παρελθόν, έτσι λογικά υποτίθεται ότι έχω το ίδιο πρόβλημα έχει συμβεί.

Μπορώ Juice διάγνωση είναι;

Τι συμβουλεύει; Να πάρω την κακή εξέδρας για να δείτε μια επαγγελματική και πληρώνουν £ 25 + για το προνόμιο να λένε ότι είναι το PSU; Ή μήπως απλά κατ 'αυτό, να αγοράσετε ένα νέο PSU και ελπίζουμε για το καλύτερο. Είμαι σε ένα χρονικό διάστημα, δυστυχώς. Θέλω να μου πίσω επιφάνεια εργασίας και λειτουργεί από την Τετάρτη, τελευταία.

Ψάχνω σε πάρουμε Corsair TX750w. Corsair τεχνολογίας είναι καλή και αξιόπιστη, κατά τη δική μου (χορηγείται κάπως περιορισμένη) εμπειρία. Το 750 θα πρέπει να πληρούν μου ανάγκες εφοδιασμού με άφθονα ανταλλακτικά για να καταστεί δυνατή η επέκταση, οι τιμές κορυφής της φόρτωσης και τέτοια πράγματα. Κάθε συμβουλή; https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 06:47
Ομάδα Δωρητών

πολύ σκληρά για να το πω, αλλά, όπως είναι η μητρική πλακέτα που οδήγησαν σε αυτό δείχνει ότι η εξαγωγή PSU είναι κάτι γι 'αυτό δεν μπορεί να είναι το PSU. Είχα το ίδιο πράγμα συνέβη σε μένα και τη μητρική πλακέτα αποδείχθηκε ότι ήταν νεκρός, αλλά όπως είπα και αδύνατο να το πούμε με σιγουριά χωρίς να αντικαθιστά μέρη. κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλύτερο να πληρώσει το £ 25 αντί να αγοράζουν νέες PSU μόνο για να ανακαλύψουν ότι η παλιά ήταν μια χαρά.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 06:53
Διαχειριστής Ομάδα

PSU ακόμα κάποια ισχύ εξόδου όταν εμφυσημένα όλη την ώρα.

Όπως πήγε το PC τσιρίζω και τώρα δεν τη σειρά του για να αντικαταστήσει το PSU, είναι ότι καταβάλλεται μηχανικού τι θα κάνει έτσι κι αλλιώς.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 06:56
Μέλος Ομάδα

Αυτό είναι ό, τι συνέβη την τελευταία φορά, και είναι η ίδια μητρική πλακέτα. Ευχαριστώ για τη συμβουλή, και Υβριδικοί Spencer. Θα σας δω όλους σύντομα όταν έχω το Κτήνος και λειτουργεί και πάλι:)
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 07:13
Ομάδα Δωρητών

BEFORE YOU BUY A PSU!

Θα πρότεινα το Thermaltake Toughpower 750W.

Είναι αυτό που έχω είναι AMAZING - λίγο πολύ φθηνότερα. Φορτίσεις περιθώρια επέκτασης, έρχεται με πολλές συνδέσεις, καουτσούκ pad ώστε να είναι πάντα όμορφο και ήσυχο στην περίπτωση, τεράστιο ανεμιστήρα ώστε να είναι πάντα δροσερό και είναι πολύ ήσυχο.

Απλά μου 2P.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 07:15
Μέλος Ομάδα

Να πάρει και την καθυστερημένη αντίδραση ωστικό κύμα! Διάταξη που διατίθενται, τώρα! * * Ω αναστενάζει καλά. Μήπως έχουμε χρησιμοποιείται η σύνδεση δομοστοιχειωτό setup, πολύ ... Μάθε μου να αγοράσει πριν από περίπου σωστά ψώνια. Silly panda. Silly ανόητη panda.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 07:21
Ομάδα Δωρητών

Infact πιθανότατα δεν θα έχει αυτό που χρειάζεται μεγάλο, αλλά εξαρτάται από το σύστημά σας, αλλά όπως έχετε αγόρασε τώρα, θα είναι ωραία, και είναι ένα πολύ καλό PSU. Και από τους ήχους της θα πρέπει να καθορίσουν τον υπολογιστή σας.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 07:24
Μέλος Ομάδα

Ξέρω ότι είναι κάπως υπερβολικά. My συνεχή φορτίο είναι περίπου 450W, όμως, και κορυφώθηκε σε πάνω από 500. Σκέφτηκα ότι ένα 50% παράθυρο θα επέτρεπε μια τερατώδη αιχμής φορτίου, ή για πολλές επέκταση. F'rinstance, Ψάχνω σε μια δεύτερη 8800GTX σε SLI setup, και το παλιό PSU δεν θα μπορούσε να αντέξει ότι, ενώ το νέο θα είναι, με περίπου ένα παράθυρο 100W για τα πράγματα να πάνε στραβά.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 07:26
Ομάδα Δωρητών

Δεν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία; Ή απλά για την thermaltake και στείλτε το Corsair επιστροφή κατά την άφιξή του.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 07:28
Μέλος Ομάδα

Θα ήθελα, αλλά, όπως είπα, είμαι σε ένα χρονικό διάστημα. Αν μου πουλί κοντά με τη σειρά (δικαιολογία γλώσσα), θα μπορούσε να φτάσει αργότερα από την Τρίτη. Όπως είναι, Τρίτη πιέζει, και αν φτάνει την Τετάρτη, είμαι scuppered.
Closed Thread

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Laptop για όλη τη νύχτα duskmon10 Laptops, Κινητά & PDA 14 10η Σεπ 2008 14:00
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.