manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Moj PSU otišao šištati * * sinoć ...

Closed Thread

Thread Tools
Old 5. listopad 2008, 06:40
Member Group

Default Moj PSU otišao šištati * * sinoć ...

U svakom slucaju mislim da je moj PSU. Simptomi kao što slijedi:
Odbije uključiti, ali male zelene LED i dalje aktivni na matičnoj ploči.

Ista stvar se dogodilo prije, i to je bio PSU u prošlosti, pa sam logički pretpostaviti da je isti problem je se pojavljuju.

Sok se može dijagnosticirati?

Što savjetujete? Da li se loše katarka vidjeti profesionalne i platiti £ 25 + za privilegiju da su rekli da je PSU? Ili mogu jednostavno prihvatiti bez pogovora, kupite novu PSU i nade za najbolje. Ja sam na vremenske rokove, na žalost. Treba mi moj desktop natrag gore i trčanje po Srijeda, najnovije.

Im 'obličje at uzimajući gusar TX750w. Gusar tech je dobra i pouzdana, u mom (odobrena donekle ograničeno) iskustvo. Na 750 bi trebao zadovoljiti moje potrebe opskrbe sa rezervnim dovoljno da bi se omogućila ekspanzija, vrh utovar i takve stvari. Bilo koji savjet? https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS
Old 5. listopad 2008, 06:47
Donatorska Grupa

dobro svojih teško je reći, ali kako se nalazi na matičnoj ploči je vodio to pokazuje da je PSU outputting nešto tako da svibanj ne biti PSU. Imao sam istu stvar dogoditi meni i matične ploče pokazao se mrtav, ali kao što sam rekao svojoj nemoguće reći sigurno bez zamjeni dijelova. po mom mišljenju bilo bi najbolje da plati 25 £ nego kupite novu PSU samo otkriti da je stari bio u redu.
Old 5. listopad 2008, 06:53
Administrator Group

PSU-a još uvijek neki power output kada otpuhan svo vrijeme.

Kao PC šištati otišao i sad ne uključite zamijeniti PSU, to je ono što plaćeni inženjer će učiniti anyway.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. listopad 2008, 06:56
Member Group

To je ono što se dogodilo prošli put, a to je ista matična ploča. Hvala za jedan dan savjet, Spencer i Hybrid. Vidimo se uskoro sve kad sam dobio Beast gore i trčanje opet:)
Old 5. listopad 2008, 07:13
Donatorska Grupa

Prije nego kupite PSU!

Ja bih preporučio je Thermaltake Toughpower 750W.

To je jedno imam je Iznenađujuće - jeftiniji malo previše. Opterećenja prostora za širenje, dolazi s mnoštvom konektora, gumeni tapacirati ga zadržati lijepo i tiho, u slučaju, ogroman navijač ga zadržati svjež i vrlo je tiho.

Samo moje 2p.

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Old 5. listopad 2008, 07:15
Member Group

Prokletstvo a blast vaš odgovor kasni! Naručite postavljene, sada! * sighs * Oh dobro. Mogli ste koristili modularni uspostavljanje veze, previše ... Nauči me da kupi prije kupovine oko ispravno. Nedotupavan panda. Nedotupavan nedotupavan panda.
Old 5. listopad 2008, 07:21
Donatorska Grupa

Infact vjerojatno ne bi potrebno da se jedan veliki, ali to ovisi o vašem sustavu, ali kao da ste kupili odmah, ona će biti u redu, te je vrlo dobra PSU. A od zvukove trebao bi popravili svoje računalo.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 5. listopad 2008, 07:24
Member Group

Znam da je malo ogroman. Moj trajne load je oko 450W, iako peaking na preko 500. Shvatio sam da je 50% prozora omogućit će da se za monstruozan vršna opterećenja, ili za obilje ekspanziju. F'rinstance, Im 'obličje at drugog 8800GTX u SLI setup, a stari PSU ne bi snalazile s tim, dok će novi, s oko 100W prozor za stvari koje idu krivo.
Old 5. listopad 2008, 07:26
Donatorska Grupa

Ne možeš otkazati narudžbu? Ili samo naručiti thermaltake gusarski brod i poslati ga nazad kad stigne.
Old 5. listopad 2008, 07:28
Member Group

Ja bih, ali kao što sam rekao, ja sam na vremenske rokove. Ako sam kurac okolo sa redoslijedom (izgovor jeziku), on bi mogao dobro doći kasnije nego utorak. Kao što je, utorak je pritom ga, a ako ga stigne u srijedu, ja sam scuppered.
Closed Thread

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Laptop na svu noć duskmon10 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 14 10. Ruj 2008 14:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.