![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U svakom slucaju mislim da je moj PSU. Simptomi kao što slijedi: Odbije uključiti, ali male zelene LED i dalje aktivni na matičnoj ploči. Ista stvar se dogodilo prije, i to je bio PSU u prošlosti, pa sam logički pretpostaviti da je isti problem je se pojavljuju. Sok se može dijagnosticirati? Što savjetujete? Da li se loše katarka vidjeti profesionalne i platiti £ 25 + za privilegiju da su rekli da je PSU? Ili mogu jednostavno prihvatiti bez pogovora, kupite novu PSU i nade za najbolje. Ja sam na vremenske rokove, na žalost. Treba mi moj desktop natrag gore i trčanje po Srijeda, najnovije. Im 'obličje at uzimajući gusar TX750w. Gusar tech je dobra i pouzdana, u mom (odobrena donekle ograničeno) iskustvo. Na 750 bi trebao zadovoljiti moje potrebe opskrbe sa rezervnim dovoljno da bi se omogućila ekspanzija, vrh utovar i takve stvari. Bilo koji savjet? https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS |
|
| |||
| |||
| dobro svojih teško je reći, ali kako se nalazi na matičnoj ploči je vodio to pokazuje da je PSU outputting nešto tako da svibanj ne biti PSU. Imao sam istu stvar dogoditi meni i matične ploče pokazao se mrtav, ali kao što sam rekao svojoj nemoguće reći sigurno bez zamjeni dijelova. po mom mišljenju bilo bi najbolje da plati 25 £ nego kupite novu PSU samo otkriti da je stari bio u redu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU-a još uvijek neki power output kada otpuhan svo vrijeme.
| |||
| |||
| To je ono što se dogodilo prošli put, a to je ista matična ploča. Hvala za jedan dan savjet, Spencer i Hybrid. Vidimo se uskoro sve kad sam dobio Beast gore i trčanje opet:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prije nego kupite PSU!
Ja bih preporučio je Thermaltake Toughpower 750W. To je jedno imam je Iznenađujuće - jeftiniji malo previše. Opterećenja prostora za širenje, dolazi s mnoštvom konektora, gumeni tapacirati ga zadržati lijepo i tiho, u slučaju, ogroman navijač ga zadržati svjež i vrlo je tiho. Samo moje 2p. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Prokletstvo a blast vaš odgovor kasni! Naručite postavljene, sada! * sighs * Oh dobro. Mogli ste koristili modularni uspostavljanje veze, previše ... Nauči me da kupi prije kupovine oko ispravno. Nedotupavan panda. Nedotupavan nedotupavan panda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Infact vjerojatno ne bi potrebno da se jedan veliki, ali to ovisi o vašem sustavu, ali kao da ste kupili odmah, ona će biti u redu, te je vrlo dobra PSU. A od zvukove trebao bi popravili svoje računalo.
| |||
| |||
| Znam da je malo ogroman. Moj trajne load je oko 450W, iako peaking na preko 500. Shvatio sam da je 50% prozora omogućit će da se za monstruozan vršna opterećenja, ili za obilje ekspanziju. F'rinstance, Im 'obličje at drugog 8800GTX u SLI setup, a stari PSU ne bi snalazile s tim, dok će novi, s oko 100W prozor za stvari koje idu krivo. |
|
| |||
| |||
| Ne možeš otkazati narudžbu? Ili samo naručiti thermaltake gusarski brod i poslati ga nazad kad stigne. |
|
| |||
| |||
| Ja bih, ali kao što sam rekao, ja sam na vremenske rokove. Ako sam kurac okolo sa redoslijedom (izgovor jeziku), on bi mogao dobro doći kasnije nego utorak. Kao što je, utorak je pritom ga, a ako ga stigne u srijedu, ja sam scuppered. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop na svu noć | duskmon10 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 14 | 10. Ruj 2008 14:00 |
| Thread Tools | |
| |