kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Saját PSU ment * * pezseg az éjjel ...

Closed Thread

Téma eszközök
Old Október 5 2008, 06:40
Csoport tagja

Default Saját PSU ment * * pezseg az éjjel ...

Legalábbis azt hiszem, az én PSU. A tünetek a következők:
Megtagadja, hogy kapcsolja be, de a kis zöld LED még mindig aktív az alaplap.

Ugyanez történt korábban, és ez volt a tápegység a múltban, így logikus, amit feltételezni, hogy ugyanez a probléma lépett fel.

Can Juice diagnosztizálhat ez?

Mit tanácsol? Én meg a rosszul fúrótoronyhoz, hogy a szakmai és a díjazás £ 25 + a kiváltságban, hogy elmondta, hogy a tápegység? Vagy egyszerûen egyben, vesz egy új tápegység, és reméljük a legjobbakat. Én egy időkeretet, sajnos. Szükségem van a desktop vissza és működtetése által szerdán, legkésőbb.

I'm looking at getting a Corsair TX750w. Corsair technika jó és megbízható, az én (kissé nyújtott korlátozott) tapasztalatait. A 750 én meg kell felelniük a szállítási igények bőven tartalék, hogy a bővítés, telítő csúcs, és az ilyen dolgokat. Minden tanácsot? https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS
Old Október 5 2008, 06:47
Donor Group

valamint a nehéz megmondani, de az alaplap LED azt mutatja, hogy a tápegység a kimenetre van valami, így nem biztos, hogy a tápegység. Nem volt ugyanaz a dolog történik meg velem, és az alaplap kiderült, hogy meghalt, de mint mondtam, hogy lehetetlen megmondani biztosan nem helyettesíti részeket. Véleményem szerint ez lenne a legjobb, hogy kifizeti a 25 £ helyett inkább vegyél egy új psu csak rájössz, hogy a régi volt.
Old Október 5 2008, 06:53
Administrator Group

PSU még néhány kimeneti teljesítmény, ha fújt mindig.

Mivel a PC pezseg ment és most nem kapcsol be a helyébe a PSU, ez az, amit a fizetett mérnököt fog tenni egyébként.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 5 2008, 06:56
Csoport tagja

Ez az utolsó alkalom, hogy mi történt, és ez ugyanaz az alaplap. Köszönöm a tanácsot, Spencer és hibrid. See you all soon mikor a Szörnyeteg, és újra futni:)
Old Október 5 2008, 07:13
Donor Group

TUDNIVALÓK vásárolni PSU!

Azt javasoljuk a Thermaltake Toughpower 750W.

Ez az egyik, hogy van egy csodálatos - olcsóbb is egy kicsit. Rengeteg hely bővítését, jön sok csatlakozók, gumi pad, hogy ez szép és csendes abban az esetben, nagy rajongója tartani hűvös és nagyon csendes.

Csak a 2p.

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Október 5 2008, 07:15
Csoport tagja

A fenébe, és robbanás a késői válasz! Rendelési helyezett, most! * sóhajt * Hát igen. Lehetett volna használni a moduláris kapcsolat beállítás, túl ... Taníts vásárolni bevásárlóközpont előtt mintegy megfelelően. Bolond panda. Silly silly panda.
Old Október 5 2008, 07:21
Donor Group

Infact akkor valószínűleg nem lenne szükség egy olyan nagy, de ez függ a rendszer, hanem a már felvásárolt most, hogy jó lesz, és nagyon jó PSU. És a hangok is meg kell határoznia azt a számítógépre.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 5 2008, 07:24
Csoport tagja

Tudom, hogy kissé túlméretezett. Saját folyamatos terhelés kb 450W, bár több mint 500 tetőzik. Rájöttem, hogy egy 50%-ablak lehetővé teszi, hogy egy szörnyű csúcsterhelésű, illetve rengeteg bővítését. F'rinstance, én néztem a második 8800GTX egy SLI beállítás, és a régi PSU nem viselte volna el, hogy míg az új lesz, és körülbelül egy 100W-ablak dolog, hogy rossz.
Old Október 5 2008, 07:26
Donor Group

Hát nem törölheti a rendezés? Vagy csak azért a thermaltake és elküldi a Corsair vissza, amikor megérkezik.
Old Október 5 2008, 07:28
Csoport tagja

Azt, de mint mondtam, én vagyok a futamideje. Ha farka körül a sorrendben (mentség nyelven), ez is megérkezik legkésőbb kedden. Mivel ez a kedd nyomja meg, és ha megérkezik a szerda, én scuppered.
Closed Thread

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Laptop az All Night duskmon10 Laptopok, PDA-k & Mobiles 14 10. Szeptember 2008 14:00
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.