![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Legalábbis azt hiszem, az én PSU. A tünetek a következők: Megtagadja, hogy kapcsolja be, de a kis zöld LED még mindig aktív az alaplap. Ugyanez történt korábban, és ez volt a tápegység a múltban, így logikus, amit feltételezni, hogy ugyanez a probléma lépett fel. Can Juice diagnosztizálhat ez? Mit tanácsol? Én meg a rosszul fúrótoronyhoz, hogy a szakmai és a díjazás £ 25 + a kiváltságban, hogy elmondta, hogy a tápegység? Vagy egyszerûen egyben, vesz egy új tápegység, és reméljük a legjobbakat. Én egy időkeretet, sajnos. Szükségem van a desktop vissza és működtetése által szerdán, legkésőbb. I'm looking at getting a Corsair TX750w. Corsair technika jó és megbízható, az én (kissé nyújtott korlátozott) tapasztalatait. A 750 én meg kell felelniük a szállítási igények bőven tartalék, hogy a bővítés, telítő csúcs, és az ilyen dolgokat. Minden tanácsot? https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS |
|
| |||
| |||
| valamint a nehéz megmondani, de az alaplap LED azt mutatja, hogy a tápegység a kimenetre van valami, így nem biztos, hogy a tápegység. Nem volt ugyanaz a dolog történik meg velem, és az alaplap kiderült, hogy meghalt, de mint mondtam, hogy lehetetlen megmondani biztosan nem helyettesíti részeket. Véleményem szerint ez lenne a legjobb, hogy kifizeti a 25 £ helyett inkább vegyél egy új psu csak rájössz, hogy a régi volt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU még néhány kimeneti teljesítmény, ha fújt mindig.
| |||
| |||
| Ez az utolsó alkalom, hogy mi történt, és ez ugyanaz az alaplap. Köszönöm a tanácsot, Spencer és hibrid. See you all soon mikor a Szörnyeteg, és újra futni:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TUDNIVALÓK vásárolni PSU!
Azt javasoljuk a Thermaltake Toughpower 750W. Ez az egyik, hogy van egy csodálatos - olcsóbb is egy kicsit. Rengeteg hely bővítését, jön sok csatlakozók, gumi pad, hogy ez szép és csendes abban az esetben, nagy rajongója tartani hűvös és nagyon csendes. Csak a 2p. My System: #
|
|
| |||
| |||
| A fenébe, és robbanás a késői válasz! Rendelési helyezett, most! * sóhajt * Hát igen. Lehetett volna használni a moduláris kapcsolat beállítás, túl ... Taníts vásárolni bevásárlóközpont előtt mintegy megfelelően. Bolond panda. Silly silly panda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Infact akkor valószínűleg nem lenne szükség egy olyan nagy, de ez függ a rendszer, hanem a már felvásárolt most, hogy jó lesz, és nagyon jó PSU. És a hangok is meg kell határoznia azt a számítógépre.
| |||
| |||
| Tudom, hogy kissé túlméretezett. Saját folyamatos terhelés kb 450W, bár több mint 500 tetőzik. Rájöttem, hogy egy 50%-ablak lehetővé teszi, hogy egy szörnyű csúcsterhelésű, illetve rengeteg bővítését. F'rinstance, én néztem a második 8800GTX egy SLI beállítás, és a régi PSU nem viselte volna el, hogy míg az új lesz, és körülbelül egy 100W-ablak dolog, hogy rossz. |
|
| |||
| |||
| Hát nem törölheti a rendezés? Vagy csak azért a thermaltake és elküldi a Corsair vissza, amikor megérkezik. |
|
| |||
| |||
| Azt, de mint mondtam, én vagyok a futamideje. Ha farka körül a sorrendben (mentség nyelven), ez is megérkezik legkésőbb kedden. Mivel ez a kedd nyomja meg, és ha megérkezik a szerda, én scuppered. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop az All Night | duskmon10 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 14 | 10. Szeptember 2008 14:00 |
| Téma eszközök | |
| |