![]() |
|
| |||
| |||
| לפחות, אני חושב שזה שלי PSU. מאפייני כדלקמן: מסרבת להפעיל, אבל מעט ירוקים LED על לוח האם עדיין פעיל. אותו הדבר קרה של לפני, וזה היה PSU בעבר, ולכן הגיוני להניח כי לא קיבלתי את אותה בעיה התרחשה. מיץ אפשר לאבחן את זה? מה אתם מציעים? האם אני לוקח את גרועים חבל לראות מקצועי ולשלם עבור £ 25 + את ההרשאה של להיות אמר כי הוא PSU? או שמא אני פשוט לך לעזאזל, לקנות חדש PSU ולקוות לטוב. אני על timescale, לצערי. אני צריך את שולחן העבודה בחזרה והפעלה של יום רביעי, העדכנית. אני מסתכל מקבל Corsair TX750w. Corsair טכני טוב ואמין, שלי (שניתנו קצת מוגבל) ניסיון. 750 את צריכה לפגוש את אספקת צרכים חילוף עם מספיק כדי לאפשר את הרחבתה, טוען שיא וכך דברים. Any advice? https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS |
|
| |||
| |||
| ובכן שלה אבל קשה להגיד שכן הוא הוביל על לוח האם הוא מראה כי היא PSU outputting משהו, כך שהוא לא יהיו PSU. היה לי את אותו הדבר קרה לי את לוח האם התברר להיות מת, אבל כמו שאמרתי אי אפשר להגיד על בטוח, ללא החלפת חלקים. לדעתי זה יהיה הכי טוב לשלם את £ 25 ולא לקנות חדש PSU רק כדי לגלות כי אחד הישן היה בסדר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU עדיין פלט כמה כוח blown כאשר כל הזמן.
| |||
| |||
| זה מה קרה בפעם שעברה, וזה באותו לוח האם. תודה על העצה, ספנסר ו Hybrid. נתראה בקרוב כל כשאני מקבל החיה והפעלה שוב:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לפני לקנות PSU!
אני ממליץ על Thermaltake Toughpower 750W. זהו אחד יש לי זה מדהים - גם מעט זול יותר. המון מקום להתרחב, מגיע עם הרבה connectors, כרית גומי כדי לשמור את זה יפה ושקט במקרה, מעריץ ענק כדי לשמור את זה מגניב וזה מאוד שקט. רק שלי 2p. המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| לעזאזל ו לפוצץ את האיחור בתשובה! הזמנת מוצב, עכשיו! * sighs * הו, טוב. יכול השתמשת את תוכנית ההתקנה של חיבור מודולרי, מדי ... ללמד אותי לקנות לפני קניות ברחבי כראוי. Panda טיפשי. טיפשי טיפשי Panda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Infact אתה כנראה לא היה צורך כי אחד גדול, אבל זה תלוי במערכת שלך, אבל כפי שכבר קנו את זה עכשיו, זה יהיה בסדר, והוא מאוד טוב PSU. ומתוך צלילי היא צריכה לתקן את המחשב.
| |||
| |||
| אני יודעת שזה קצת oversized. אזור המתמשכים לטעון עומד 450W, אם כי, peaking לעבר מעל 500. הבנתי כי 50% החלון יאפשר עבור מפלצתי שיא לטעון, או שפע של הרחבה. F'rinstance, אני מסתכל על שני 8800GTX ב SLI של תוכנית ההתקנה, ואת הישן PSU coped לא היתה עם זה, בעוד חדש אחד, עם חלון על 100W עבור דברים להשתבש. |
|
| |||
| |||
| אתה לא יכול לבטל את ההזמנה? או פשוט להזמין את thermaltake ולשלוח את Corsair בחזרה כאשר היא מגיעה. |
|
| |||
| |||
| הייתי, אבל כמו שאמרתי, אני שמח על timescale. אם אני הזין מסביב עם הצו (סלח שפה), זה יכול להגיע גם מאוחר יותר מאשר יום שלישי. כפי שהוא, יום שלישי הוא לדחוף את זה, ואם זה יגיע ביום רביעי, אני scuppered. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הנייד על כל הלילה | duskmon10 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 14 | 10 ספטמבר 2008 14:00 |
| שרשרת כלים | |
| |