![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Bent jau aš manau, kad mano PSU. Simptomai gydomi taip: Atsisako įjungti, bet maža žalia LED dar veikia plokštę. Tas pats neįvyko anksčiau, ir jis buvo praeityje PSU, todėl logiška, aš manyti, kad ta pati problema įvyko. Ar Sultys diagnozuoti ji? Ką patarti? Ar aš blogai įlaidai, norėdami pamatyti profesionalių ir mokėti £ 25 + už privilegiją būti pasakyta, kad yra PSU? Ar man tiesiog vienkartinė jį pirkti naują PSU ir tikimės geriausio. Esu laiką, deja. Man reikia mano darbastalio atgal ir veikia, trečiadienio, vėliau. I'm looking at getting Corsair TX750w. Corsair Tech gera ir patikima, mano (skiriama šiek tiek ribota) patirtis. 750 turėtų atitikti mano tiekimo poreikius daug atsarginių, kad būtų galima plėsti, piko pakrovimo ir tokių dalykų. Any advice? https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS |
|
| |||
| |||
| bei jo sunku pasakyti, bet kaip pagrindinę plokštę buvo yra tai rodo, kad PSU yra outputting kažką todėl negali būti PSU. Man buvo tas pats atsitiks su manimi ir Portatiles esąs negyvas, bet, kaip sakiau jo neįmanoma pasakyti, tikrai, nepakeičiant jų. mano nuomone, būtų geriausia mokėti £ 25, o ne pirkti naują PSU tik atranda, kad senas buvo bauda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU dar yra kai kurių išėjimo galia, kai prapūsti visą laiką.
| |||
| |||
| Tai, kas nutiko pastaruoju metu, ir tai pačios plokštės. Ačiū už patarimus, Spenceris ir Hybrid. See you all soon when I get the Beast ir veikia vėl:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prieš pirkdami PSU!
Norėčiau rekomenduoti Thermaltake Toughpower 750W. Tai viena turiu tai amazing - pigiau labai nedaug. Kroviniai erdvės plėtrą, ateina su daug jungčių, guminis padas jį laikyti gražioje ir ramioje ir tuo atveju, didžiulis ventiliatorius jį laikyti vėsioje ir It is very quiet. Tiesiog mano 2p. Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Damn ir sprogimo jūsų pavėluotai sureagavo! Siekiant pateikti, dabar! * atsidūsta * Oh well. Ar jau naudojamas modulinis ryšio diegimo, per ... Išmokė mane nupirkti iki prekybos aplink gerai. Silly Panda. Silly silly Panda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Infact tikriausiai nebūtų reikėję vienai, kad didelės, bet viskas priklauso nuo jūsų sistemos, bet, kaip jūs nusipirko dabar, tai bus gerai, ir yra labai geras PSU. Ir iš atrodo turėtų nustatyti jūsų kompiuteryje.
| |||
| |||
| Žinau, kad truputį negabaritinių. Mano nuolatinis apkrova yra apie 450W, nors, pakilimo virš 500. Man atrodė, kad 50% lango leistų monstrišką didžiausia apkrova, arba daug plėtra. F'rinstance, I'm looking at antra 8800GTX in SLI setup, ir senas PSU negalėtų susitvarkyti su tuo, o nauja bus, maždaug 100W langą ką daryti įvykus nelaimei. |
|
| |||
| |||
| Ar jūs ne atšaukti užsakymą? Arba tiesiog kad būtų Thermaltake ir atsiųskite Corsair atgal, kai jis atvyksta. |
|
| |||
| |||
| Norėčiau, bet kaip sakiau, aš apie trukmę. Jei aš aplink varpa su eilės (Excuse kalba), ji galėtų atvykti vėliau kaip antradienį. Kadangi tai, antradienis verčia jį, ir jei jis atvyksta trečiadienį, I'm užprotestuotos. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nešiojamas All Night | duskmon10 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 14 | 10 rugsėjis 2008 14:00 |
| Temos įrankiai | |
| |