![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vismaz es domāju, ka tā ir mana PSU. Simptomi šādi: Atsakās to ieslēgtu, bet ir maz zaļo LED joprojām darbojas uz mātesplati. Pats ir noticis pirms, un tas bija PSU in agrāk, tāpēc loģiski es esmu pieņemts, ka pati problēma ir noticis. Vai Sulu diagnose it? Ko jūs ieteikt? Vai es slikti platformas redzēt profesionālu un maksāt £ 25 + par privilēģiju tikt teica, ka ir PSU? Vai man vienkārši vienreizēja tā, nopirkt jaunu PSU un ceram uz labāko. Es esmu par grafiku, diemžēl. Man ir vajadzīga mana desktop atpakaļ, kas darbotos no trešdiena, vēlāk. I'm looking at kļūst Corsair TX750w. Corsair Tech ir laba un droša, jo manā (piešķir diezgan ierobežots) pieredzi. 750 jātiekas manas piegādes vajadzībām ar pietiekami daudz rezerves, lai varētu paplašināt, maksimālā iekraušanas un tādām lietām. Kāds padoms? https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS |
|
| |||
| |||
| arī tā grūti pateikt, bet par mātesplati rezultātā ir par to liecina, ka psu ir outputting kaut kas tik to nevar psu. Man bija tas pats notiek ar mani un mātesplati izrādījās miris, bet kā es teicu, tās nav iespējams pateikt, lai pārliecinātos, neaizstājot daļām. manuprāt, vislabāk būtu jāmaksā £ 25, nevis pirkt jaunu psu tikai atklāt, ka vecā bija labi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU joprojām izejas dažas spēku, kad izplaucis visu laiku.
| |||
| |||
| Tas ir tas, kas notika pēdējo reizi, un tas ir pašā mātesplatē. Paldies par padomu, Spencer un Hybrid. See you all drīz, kad man zvērs ir izveidota un darbojas atkal:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirms pērkat PSU!
Es ieteiktu Thermaltake Toughpower 750W. Tas man ir tas ir pārsteidzošs - lētāks arī nedaudz. Slodzes telpa izplešanās, nāk ar lielu connectors, gumijas paliktni, lai saglabātu tā jauka un klusa gadījumā milzīgs ventilators, lai saglabātu to atdzesē un tas ir ļoti kluss. Tikai mans 2p. Mana sistēma: #
|
|
| |||
| |||
| Nopelt un domnu savu novēloto atsaukšanos! Pasūtījuma, tagad! * nopūšas * Oh well. Vai esat izmantojis moduļveida savienojuma uzstādījumam, arī ... Mācīt mani nopirkt pirms iepirkšanās ap pareizi. Dumjš panda. Dumjš dumjš panda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Infact jūs, iespējams, nebūtu vajadzīgs tāds liels, taču tas ir atkarīgs no jūsu sistēmas, bet gan kā jūs esat nopircis tagad, tas būs labi, un tas ir ļoti labs PSU. Un no tā skaņas vajadzētu noteikt jūsu datora.
| |||
| |||
| Es zinu, tas ir nedaudz pārāk lielas. Mans pastāvīga slodze ir aptuveni 450W, bet, sasniedzot vairāk nekā 500. Es sapratu, ka 50% logu ļautu kroplīgs maksimālā slodze, vai daudz paplašināšanai. F'rinstance, I'm looking at otrais 8800GTX in VDI setup, un veco PSU nebūtu tikusi galā ar šo, bet jauna būs aptuveni 100W logā lietas iet nepareizi. |
|
| |||
| |||
| Vai jums nav atcelt pasūtījumu? Vai tikai lai Thermaltake un nosūtīt Corsair atpakaļ, kad tā pienāk. |
|
| |||
| |||
| Es gribētu, bet kā jau teicu, es esmu par laiku. Ja es slepenpolicists aptuveni ar pavēli (attaisnojums valoda), tā varētu arī nonākt līdz otrdiena. Kā tas ir, otrdiena tiecas, un, ja tā ir trešdien, es esmu scuppered. |
![]() |
|
| Bookmarks |