![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Przynajmniej, I think it's my PSU. Objawy w następujący sposób: Odmawia włączyć, ale mało zielona dioda nadal aktywne na płycie głównej. To samo stało się to wcześniej, i to było PSU w przeszłości, więc logicznie I've założyć, że ten sam problem wystąpił. Czy Juice to zdiagnozować? Co wy radzicie? Czy mogę zrobić słabo rig zobaczyć profesjonalny i zapłacić £ 25 + za przywilej bycia powiedział, że jest PSU? Czy po prostu nie mieć, kupić nowe PSU i nadziei dla najlepszych. Jestem w terminie, niestety. I need my pulpicie uruchomiony przez środa, najnowsze. I'm looking at dostaję Corsair TX750w. Corsair technologii jest dobre i wiarygodne, w moim (przyznano nieco ograniczona) doświadczenie. 750 powinny spełniać moje potrzeby bogatych zamiennych, aby umożliwić rozwój, szczyt załadunku i takie rzeczy. Wszelkie porady? https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS |
|
| |||
| |||
| również jej trudno powiedzieć, ale jak jest na płycie głównej doprowadziło to pokazuje, że PSU jest skrypt coś tak nie może być PSU. Miałem to samo miejsce dla mnie, a płyta okazała się być martwe, ale jak już mówiłem jej niemożliwe, aby powiedzieć na pewno, bez zastępowania części. Moim zdaniem byłoby najlepiej zapłacić £ 25 zamiast kupować nową PSU tylko odkryć, że stary został grzywny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU nadal moc wyjściowa niektórych napowietrzane przez cały czas.
| |||
| |||
| To, co wydarzyło się ostatni raz, i to tej samej płyty głównej. Dziękujemy za radę, Spencer i hybrydowe. See you all soon, kiedy mogę uzyskać Bestia uruchomiony ponownie:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ZANIM kupujesz PSU!
Chciałbym polecić Thermaltake Toughpower 750W. To z jednej mam to AMAZING - tańsze zbyt lekko. Mnóstwo miejsca na rozbudowę, jest wyposażony w mnóstwo złączy, gumy podkładka utrzymać to miły i spokojny w przypadku, wielką fanką aby go schłodzić i jest bardzo cichy. Just my 2p. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Cholera, a blast Twojej odpowiedzi późno! Zamówienia, teraz! * sighs * Oh well. Could've wykorzystane modułowej konfiguracji połączenia, zbyt ... Naucz mnie do nabycia na godzinę przed zakupami wokół prawidłowo. Silly panda. Silly silly panda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Infact prawdopodobnie nie będą miały duże, że konieczne było jednorazowe, ale to zależy od systemu, ale jak już kupił to teraz, to będzie dobrze, i to bardzo dobry PSU. A od dźwięków należy naprawić komputera.
| |||
| |||
| Wiem, że to nieco przewymiarowany. Moje ciągłe obciążenie wynosi około 450W, choć, osiągając rekordową wysokość ponad 500 osób. Wyobraziłem, że 50% okna pozwoliłoby na szczyt potworne obciążenia, lub za dużą ekspansję. F'rinstance, I'm looking at drugiego 8800GTX w konfiguracji SLI, a stare PSU nie dałby sobie z tym, mając na uwadze, że nowy będzie z około 100W okno rzeczy popsuć. |
|
| |||
| |||
| Czy nie anulować zamówienie? Lub po prostu zamówić thermaltake Corsair i wysłać z powrotem, gdy tylko nadejdzie. |
|
| |||
| |||
| Chciałbym, ale jak już mówiłem, jestem na czasie. Jeśli wokół Dick z porządkiem (usprawiedliwienie języka), to może również przyjechać później niż we wtorek. Jak to jest, wtorek naciska go, a jeśli dotrze w środę, I'm scuppered. |
![]() |
|
| Zakładki |