![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aspoň myslím, že je to moje PSU. Príznaky sú nasledovné: Odmietne-li zapnout, ale len málo zelená LED na doske stále aktívny. To isté sa stalo predtým, a to bol PSU v minulosti, takže som sa logicky predpokladať, že rovnaký problém sa vyskytol. Šťava môže diagnostikovať to? Čo vy radíte? Môžem mať zle plošinu vidieť profesionálne a zaplatiť 25 libier + za privilégium, ktoré mu, že je PSU? Alebo mám prostě Paušálne ju zakúpiť novú PSU a dúfať v najlepšie. Som na dĺžku, bohužiaľ. Potrebujem moje ploche hore a beží do stredu, posledný. Hľadám na získanie Corsair TX750w. Corsair tech je dobrý a spoľahlivý, v mojom (udelené dosť obmedzené) skúsenosti. Na 750 by mali spĺňať moje zásobovania s dostatok náhradných pre umožnenie expanzie, vrchol zaťaženia a takéto veci. Nejakú radu? https: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS |
|
| |||
| |||
| aj jeho ťažko povedať, ale ako na doske viedol je na ňom ukazuje, že je PSU produkujúce niečo tak to nemusí byť PSU. Mal som to isté sa stalo mne a na doske sa ukázal byť mŕtvy, ale ako som povedal svoj nedá povedať najisto bez nahradenia časti. Podľa môjho názoru by bolo najlepšie zaplatiť 25 libier, ako kúpiť nový PSU len zistíte, že ten starý bol v pohode. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU stále výstup niektorých elektrární, ak fúkané pořád.
| |||
| |||
| To je to, čo sa stalo minule, a je to rovnaké doske. Vďaka za radu, Spencer a Hybridné. Uvidíme sa čoskoro, keď som si zviera a znovu spustiť:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pred zakúpením a psov!
Chtěl bych odporučiť Thermaltake ToughPower 750W. Je to na jednej mám to je úžasné - lacnejšie príliš ľahko. Záťaže priestor pre expanziu, prichádza s množstvom konektorov, gumové podložky, aby to pekné a klidné v prípade, ventilátory, aby to v pohode a je veľmi tichý. Len môj 2p. Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Sakra a vysokopecný váš neskorý odpoveď! Objednávky, hneď! * Vzdychy * No dobre. Mohli sme použili modulárne pripojenie nastavenia, príliš ... Nauč ma kúpiť pred nákupným okolo správne. Silly panda. Hlúpe hlúpe panda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Infact pravdepodobne nebude mať potrebnú ktorý veľká, ale to záleží na vašom systéme, ale ak ste si ho kúpil hneď, bude to v pohode, a je to veľmi dobrá PSU. A zo zvukov je potrebné opraviť váš počítač.
| |||
| |||
| Já vím, je to mierne nadnormální. Moje neustále zaťaženie je cca 450W, i keď dosiahol viac ako 500. Myslel som, že 50% okna by za monstrozní vrchole zaťaženia alebo pre veľké množstvo rozšírení. F'rinstance, já jsem sa pozrieme na druhú 8800GTX v SLI nastavenie a staré PSU by nebol vyrovnáva s tým, že nový bude, sa asi 100W okno niečo pokazí. |
|
| |||
| |||
| Môžeš ne zrušiť objednávku? Alebo len uložiť thermaltake a odoslať Corsair späť, keď dorazí. |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych, ale jak jsem řekl, jsem v časovom horizonte. Kdybych okolo vtáka s objednávkou (omluva jazyk), to by mohlo prísť najneskôr v utorok. Vzhľadom k tomu, že je utorok presadzuje, a ak sa dostaví v stredu, som scuppered. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop na All Night | duskmon10 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 10. September 2008 14:00 |
| Thread Tools | |
| |