мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Мој псу отишао шиштати * * синоћ ...

Closed Thread

Тхреад Тоолс
Old 5. октобар 2008, 06:40
Мембер Гроуп

Default Мој псу отишао шиштати * * синоћ ...

У сваком слуцају мислим да је мој псу. Симптоми као што следи:
Одбије укључити, али мале зелене ЛЕД и даље активни на матичној плочи.

Иста ствар се десило пре, и то је био псу у прошлости, па сам логички претпоставити да је исти проблем је се појављују.

Сок се може дијагнозе?

Шта савјетује? Да ли се лоше катарка видети професионалне и плати £ 25 + за привилегију да су рекли да је псу? Или могу једноставно прихватити без поговора, купите нову псу и наде за најбоље. Ја сам на временске рокове, на жалост. Треба ми мој десктоп натраг горе и трчање по среда, најновије.

Им 'хандсоме код узимајући гусар ТКС750у. Гусар тецх је добра и поуздана, у мом (одобрена донекле ограничено) искуство. На 750 би требао задовољити моје потребе снабдевања са резервним довољно да би се омогућила експанзија, врх утовар и такве ствари. Било који савет? хттпс: / / ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоуп...одид=ЦА-011-ЦС
Old 5. октобар 2008, 06:47
Донаторска Група

добро својих тешко је рећи, али како се налази на матичној плочи је водио то показује да је псу оутпуттинг нешто тако да мај не буде псу. Имао сам исту ствар десити мени и матичне плоче показао се мртав, али као што сам рекао својој немогуће рећи сигурно без замени делова. по мом мишљењу било би најбоље да плати £ 25 него купите нову псу само показати да је стари био у реду.
Old 5. октобар 2008, 06:53
Администратор Гроуп

Псу-а још увек неки поуер оутпут када отпухан сво време.

Као ПЦ шиштати отишао и сад не укључите заменити псу, то је оно што плаћени инжењер ће учинити Аныуаы.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 5. октобар 2008, 06:56
Мембер Гроуп

То је оно што се догодило прошли пут, а то је иста матична плоча. Хвала за један дан савет, Спенцер и Хыбрид. Видимо се ускоро све кад сам добио Беаст горе и трчање опет:)
Old 5. октобар 2008, 07:13
Донаторска Група

Пре него купите псу!

Ја бих препоручио је Тхермалтаке Тоугхпоуер 750У.

То је једно имам је Изненађујуће - јефтинији мало превише. Оптерећења простора за ширење, долази са мноштвом конектора, гумени тапацирати га задржати лепо и тихо, у случају, огроман навијач га задржати хладан и врло је тихо.

Само моје 2п.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел К6600
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли в2
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар
Графичка картица (е):
КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ
Соунд Цард:
Интегрисани 8 канала
Тврди диск (и):
Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 "
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Профессионал СП3
Old 5. октобар 2008, 07:15
Мембер Гроуп

Проклетство а бласт ваш одговор касни! Наручите постављене, сада! * Сигхс * Ох добро. Могли сте користили модуларни успостављање везе, превише ... Научи ме да купи пре куповине око исправно. Недотупаван панда. Недотупаван недотупаван панда.
Old 5. октобар 2008, 07:21
Донаторска Група

Инфацт вероватно не би потребно да се један велики, али то зависи о вашем систему, али као да сте купили одмах, она ће бити у реду, те је врло добра псу. А од звукова требао би поправили свој рачунар.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 5. октобар 2008, 07:24
Мембер Гроуп

Знам да је мало огроман. Мој трајне лоад је око 450У, иако пеакинг на преко 500. Схватио сам да је 50% прозора омогућиће да се за монструозан вршне оптерећења, или за обиље експанзију. Ф'ринстанце, Им 'хандсоме код другог 8800ГТКС у сли сетуп, а стари псу не би сналазили са тим, док ће нови, са око 100У прозор за ствари које иду криво.
Old 5. октобар 2008, 07:26
Донаторска Група

Не можеш отказати наруџбину? Или само наручити тхермалтаке гусарски брод и послати га назад кад стигне.
Old 5. октобар 2008, 07:28
Мембер Гроуп

Ја бих, али као што сам рекао, ја сам на временске рокове. Ако сам курац около са редоследом (изговор језику), он би могао добро доћи касније него уторак. Као што је, уторак је притом га, а ако га стигне у сриједу, ја сам сцупперед.
Closed Thread

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц