![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У сваком слуцају мислим да је мој псу. Симптоми као што следи: Одбије укључити, али мале зелене ЛЕД и даље активни на матичној плочи. Иста ствар се десило пре, и то је био псу у прошлости, па сам логички претпоставити да је исти проблем је се појављују. Сок се може дијагнозе? Шта савјетује? Да ли се лоше катарка видети професионалне и плати £ 25 + за привилегију да су рекли да је псу? Или могу једноставно прихватити без поговора, купите нову псу и наде за најбоље. Ја сам на временске рокове, на жалост. Треба ми мој десктоп натраг горе и трчање по среда, најновије. Им 'хандсоме код узимајући гусар ТКС750у. Гусар тецх је добра и поуздана, у мом (одобрена донекле ограничено) искуство. На 750 би требао задовољити моје потребе снабдевања са резервним довољно да би се омогућила експанзија, врх утовар и такве ствари. Било који савет? хттпс: / / ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоуп...одид=ЦА-011-ЦС |
|
| |||
| |||
| добро својих тешко је рећи, али како се налази на матичној плочи је водио то показује да је псу оутпуттинг нешто тако да мај не буде псу. Имао сам исту ствар десити мени и матичне плоче показао се мртав, али као што сам рекао својој немогуће рећи сигурно без замени делова. по мом мишљењу било би најбоље да плати £ 25 него купите нову псу само показати да је стари био у реду. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Псу-а још увек неки поуер оутпут када отпухан сво време.
| |||
| |||
| То је оно што се догодило прошли пут, а то је иста матична плоча. Хвала за један дан савет, Спенцер и Хыбрид. Видимо се ускоро све кад сам добио Беаст горе и трчање опет:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пре него купите псу!
Ја бих препоручио је Тхермалтаке Тоугхпоуер 750У. То је једно имам је Изненађујуће - јефтинији мало превише. Оптерећења простора за ширење, долази са мноштвом конектора, гумени тапацирати га задржати лепо и тихо, у случају, огроман навијач га задржати хладан и врло је тихо. Само моје 2п. Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Проклетство а бласт ваш одговор касни! Наручите постављене, сада! * Сигхс * Ох добро. Могли сте користили модуларни успостављање везе, превише ... Научи ме да купи пре куповине око исправно. Недотупаван панда. Недотупаван недотупаван панда. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Инфацт вероватно не би потребно да се један велики, али то зависи о вашем систему, али као да сте купили одмах, она ће бити у реду, те је врло добра псу. А од звукова требао би поправили свој рачунар.
| |||
| |||
| Знам да је мало огроман. Мој трајне лоад је око 450У, иако пеакинг на преко 500. Схватио сам да је 50% прозора омогућиће да се за монструозан вршне оптерећења, или за обиље експанзију. Ф'ринстанце, Им 'хандсоме код другог 8800ГТКС у сли сетуп, а стари псу не би сналазили са тим, док ће нови, са око 100У прозор за ствари које иду криво. |
|
| |||
| |||
| Не можеш отказати наруџбину? Или само наручити тхермалтаке гусарски брод и послати га назад кад стигне. |
|
| |||
| |||
| Ја бих, али као што сам рекао, ја сам на временске рокове. Ако сам курац около са редоследом (изговор језику), он би могао добро доћи касније него уторак. Као што је, уторак је притом га, а ако га стигне у сриједу, ја сам сцупперед. |