менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Мій БП пішли Fizz * * Остання ніч ...

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 5 жовтня 2008, 06:40
Член групи

Default Мій БП пішли Fizz * * Остання ніч ...

По крайней мере, я думаю, що мій БП. Симптоми наступні:
Відмовляється включити, але маленький зелений світлодіод ще активні на материнській платі.

Те ж саме сталося раніше, і це було ПГУ у минулому, настільки логічно Я припустив, що аналогічна проблема сталася.

Можна сік діагноз?

Що ви мені порадите? Чи повинен я прийняти погано Ріг, щоб побачити професійні і заплатити £ 25 + за право говорити, що це блок живлення? Або я просто хочеш, а доведеться придбати новий блок живлення і сподіватися на краще. Я на строки, на жаль. Мені потрібен мій робочий стіл відновити нормальну роботу не пізніше середи, останнє.

Я дивлюся на отримання Corsair TX750w. Corsair Технологія хороша і надійна, на мій (нехай кілька обмежений) досвід. 750 повинна відповідати моїм потреб у постачанні запасними з достатнім, щоб дозволити розширення пікового навантаження, і такі речі. Будь-які поради? HTTPS: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS
Old 5 жовтня 2008, 06:47
Донор групи

також його важко сказати, але, як материнська плата привели на ній видно, що БП виводить щось таке вона не може бути БП. Я мав те ж саме трапилося зі мною і материнської плати виявився мертвим, але, як я сказав своїм неможливо сказати напевно, без заміни деталей. на мій погляд, було б краще, щоб платити 25 фунтів стерлінгів, а не купувати новий блок живлення тільки щоб виявити, що старе було в порядку.
Old 5 жовтня 2008, 06:53
Адміністратор групи

Блок живлення, як і раніше виведе деяку силу, коли підірваний весь час.

Як комп'ютер пішов Fizz, а тепер не включається замінити блок живлення, це те, що приділяється інженер буде робити в будь-якому випадку.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 5 жовтня 2008, 06:56
Член групи

Ось що сталося минулого разу, і це ж материнську плату. Спасибо за совет, Спенсер і гібридні. Дивіться ви всі скоро, коли я звіра і знову працює:)
Old 5 жовтня 2008, 07:13
Донор групи

Перш ніж ви купите блок живлення!

Я б рекомендував Thermaltake Toughpower 750W.

Це одна я просто дивно, - дешевше, занадто незначно. Вантажі, місця для розширення, поставляється з безліччю роз'ємів, гумову прокладку, щоб тримати його гарним і тихим у тому випадку, величезний вентилятор, щоб тримати це прохолодно і дуже тихо.

Just My 2p.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 5 жовтня 2008, 07:15
Член групи

Чорт і доменного ваш пізня відповідь! Замовлення, тільки зараз! * Зітхає * Ну. Було б використовувати модульні установки з'єднання, теж ... Навчіть мене купити перед магазинах навколо правильно. Нерозумно Panda. Нерозумно нерозумно Panda.
Old 5 жовтня 2008, 07:21
Донор групи

Infact ви, ймовірно, не потрібно було б одне, що велика, але це залежить від вашої системи, але як ви купили це зараз, це буде добре, і це дуже хороший БП. І від звуків слід виправити ваш комп'ютер.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 5 жовтня 2008, 07:24
Член групи

Я знаю, це трохи негабаритний. Моя постійне навантаження становить близько 450W, хоча, досягнувши понад 500. Я вважав, що 50% вікна дозволять жахлива навантаження пік, чи найбільше розширення. F'rinstance, я дивлюся на другу 8800GTX в установці SLI, і старий блок живлення не впоралася б з цим, тоді як новий буде близько 100W вікно речі для того, щоб піти не так.
Old 5 жовтня 2008, 07:26
Донор групи

Невже ви не можете скасувати замовлення? Або просто замовити Thermaltake і Corsair відправити назад, коли він прибув.
Old 5 жовтня 2008, 07:28
Член групи

Я хотів би, але, як я сказав, я на графік. Якщо я Dick Around з порядком (вибачте мовою), він цілком може приїхати пізніше вівторка. Як це, вівторок штовхає його, і якщо він прибуває в середу, я scuppered.
Closed Thread

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.