![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| По крайней мере, я думаю, що мій БП. Симптоми наступні: Відмовляється включити, але маленький зелений світлодіод ще активні на материнській платі. Те ж саме сталося раніше, і це було ПГУ у минулому, настільки логічно Я припустив, що аналогічна проблема сталася. Можна сік діагноз? Що ви мені порадите? Чи повинен я прийняти погано Ріг, щоб побачити професійні і заплатити £ 25 + за право говорити, що це блок живлення? Або я просто хочеш, а доведеться придбати новий блок живлення і сподіватися на краще. Я на строки, на жаль. Мені потрібен мій робочий стіл відновити нормальну роботу не пізніше середи, останнє. Я дивлюся на отримання Corsair TX750w. Corsair Технологія хороша і надійна, на мій (нехай кілька обмежений) досвід. 750 повинна відповідати моїм потреб у постачанні запасними з достатнім, щоб дозволити розширення пікового навантаження, і такі речі. Будь-які поради? HTTPS: / / www.overclockers.co.uk/showp...odid=CA-011-CS |
|
| |||
| |||
| також його важко сказати, але, як материнська плата привели на ній видно, що БП виводить щось таке вона не може бути БП. Я мав те ж саме трапилося зі мною і материнської плати виявився мертвим, але, як я сказав своїм неможливо сказати напевно, без заміни деталей. на мій погляд, було б краще, щоб платити 25 фунтів стерлінгів, а не купувати новий блок живлення тільки щоб виявити, що старе було в порядку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Блок живлення, як і раніше виведе деяку силу, коли підірваний весь час.
| |||
| |||
| Ось що сталося минулого разу, і це ж материнську плату. Спасибо за совет, Спенсер і гібридні. Дивіться ви всі скоро, коли я звіра і знову працює:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перш ніж ви купите блок живлення!
Я б рекомендував Thermaltake Toughpower 750W. Це одна я просто дивно, - дешевше, занадто незначно. Вантажі, місця для розширення, поставляється з безліччю роз'ємів, гумову прокладку, щоб тримати його гарним і тихим у тому випадку, величезний вентилятор, щоб тримати це прохолодно і дуже тихо. Just My 2p. Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Чорт і доменного ваш пізня відповідь! Замовлення, тільки зараз! * Зітхає * Ну. Було б використовувати модульні установки з'єднання, теж ... Навчіть мене купити перед магазинах навколо правильно. Нерозумно Panda. Нерозумно нерозумно Panda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Infact ви, ймовірно, не потрібно було б одне, що велика, але це залежить від вашої системи, але як ви купили це зараз, це буде добре, і це дуже хороший БП. І від звуків слід виправити ваш комп'ютер.
| |||
| |||
| Я знаю, це трохи негабаритний. Моя постійне навантаження становить близько 450W, хоча, досягнувши понад 500. Я вважав, що 50% вікна дозволять жахлива навантаження пік, чи найбільше розширення. F'rinstance, я дивлюся на другу 8800GTX в установці SLI, і старий блок живлення не впоралася б з цим, тоді як новий буде близько 100W вікно речі для того, щоб піти не так. |
|
| |||
| |||
| Невже ви не можете скасувати замовлення? Або просто замовити Thermaltake і Corsair відправити назад, коли він прибув. |
|
| |||
| |||
| Я хотів би, але, як я сказав, я на графік. Якщо я Dick Around з порядком (вибачте мовою), він цілком може приїхати пізніше вівторка. Як це, вівторок штовхає його, і якщо він прибуває в середу, я scuppered. |