![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Става достатъчно. Е, ако някога имате нужда от нови PSU отново - Давай за Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само да го как е, че няма да бъдат разочаровани от корсар единица. А защо ви е нужен толкова отчаяно за сряда?
| |||
| |||
| Имам работа, която трябва да завърши и печат на разстояние, сряда краен срок, както и целия софтуер и файлове са на компютъра ми. Лаптопа не може да се справи със софтуера, за съжаление. Затова защо Търся за надграждане на таблетка в другата темата ние всички в: D |
|
| |||
| |||
| А, добре, че има смисъл, когато си на Одер от PSU? |
|
| |||
| |||
| Overclockers Великобритания. Аз работя чрез тях, когато имам нужда предавка, която трябва да бъде високо качество. |
|
| |||
| |||
| Да, техните доставки са доста добри, както пъти са имали поръчки за тях те са пристигнали навреме. Но аз все още не мисля, че можеш да го до вторник сутринта във всеки случай би ли? |
|
| |||
| |||
| Не, вторник сутринта е най-рано, без да плащате през носа уикенд за преработка. Но както ти каза, те са надеждни. Другите ми големи леговище е ария, които, докато евтино, може да бъде малко iffy при доставката пъти. |
|
| |||
| |||
| Аз не знам за какво те са като лично, само хора, които някога са използвани, са OCUK, Dabs и ebuyer. |
|
| |||
| |||
| Това е sahem novatech не разполагат, че Thermaltake като доставката е твърде невероятно. Тогава, ако thermaltake пристигнали твърде късно, вие ще имате корсар и би могло да изпратите thermaltake назад, и по същия начин, ако има thermaltake дойде във вторник, след което можете да го използвате вместо на corasir. |
|
| |||
| |||
| Dabs и Ebuyer са добри, закупени от тях преди това. Просто предпочитам ария за икономика и OC за качество. [Редактиране] Никога изкупени от Novatech ... Как да се сравни с цените на останалите на пазара? |