![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je fér. Takže pokud někdy budete potřebovat nový PSU znova - jdi k Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen ji, jak to je, nebudete zklamáni a Corsair jednotky. A proč si ji budete potřebovat tak zoufale na středu?
| |||
| |||
| Mám práci, kterou musím dokončit a vytisknout vypnout, středa termínu a veškerý software a soubory jsou na mém počítači. Notebooku nemůže vyrovnat se softwarem, bohužel. Z tohoto důvodu, proč Hledám pro upgrade na tabletu v druhé vlákno jsme všichni v: D |
|
| |||
| |||
| ach jo, to dává smysl, pokud jste se oder PSU od? |
|
| |||
| |||
| Overclockers UK. I díky jejich práci, když potřebujete zařízení, které je třeba dosáhnout vysoké kvality. |
|
| |||
| |||
| Ano, jejich dodávky jsou docela dobré, v obou případech byl jsem za nimi příkazy, které dorazily na čas. Ale stále si nemyslím, že byste mohli dostat až do úterý ráno beztak jsi mohl? |
|
| |||
| |||
| Ne, v úterý ráno je nejdříve bez placení přes nos pro víkendové zpracování. Ale jak jste řekl, že jsou spolehlivé. Moje další významné strašit je Aria, který zároveň levnější, může být trochu ošemetný o dodací lhůty. |
|
| |||
| |||
| Nevím, co mají rádi osobně, jen lidi jsem nikdy použity, jsou OCUK, otisky prstů, a ebuyer. |
|
| |||
| |||
| Je to sahem novatech nemají Thermaltake, že jejich dodávky je taky úžasný. Tedy pokud thermaltake přijeli pozdě budete mít korzár a mohl poslat thermaltake zpět, a rovněž v případě, že thermaltake přišel v úterý pak můžete jej využít místo na corasir. |
|
| |||
| |||
| Otisky prstů a Ebuyer jsou dobré, koupil od nich předtím. Jen jsem nejraději Aria pro ekonomiku a OC na kvalitu. [Editovat] Nikdy koupil od Novatech ... Jak se liší ceny v porovnání se zbytkem trhu? |