menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Moje PSU šel šumět * * poslední noc ...

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 5. října 2008, 07:39
Dárce Skupina

To je fér. Takže pokud někdy budete potřebovat nový PSU znova - jdi k Thermaltake!

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 5. října 2008, 07:40
Dárce Skupina

Jen ji, jak to je, nebudete zklamáni a Corsair jednotky. A proč si ji budete potřebovat tak zoufale na středu?

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 5. října 2008, 07:42
Člen Skupina

Mám práci, kterou musím dokončit a vytisknout vypnout, středa termínu a veškerý software a soubory jsou na mém počítači. Notebooku nemůže vyrovnat se softwarem, bohužel. Z tohoto důvodu, proč Hledám pro upgrade na tabletu v druhé vlákno jsme všichni v: D
Old 5. října 2008, 07:43
Dárce Skupina

ach jo, to dává smysl, pokud jste se oder PSU od?
Old 5. října 2008, 07:45
Člen Skupina

Overclockers UK. I díky jejich práci, když potřebujete zařízení, které je třeba dosáhnout vysoké kvality.
Old 5. října 2008, 07:47
Dárce Skupina

Ano, jejich dodávky jsou docela dobré, v obou případech byl jsem za nimi příkazy, které dorazily na čas. Ale stále si nemyslím, že byste mohli dostat až do úterý ráno beztak jsi mohl?
Old 5. října 2008, 07:49
Člen Skupina

Ne, v úterý ráno je nejdříve bez placení přes nos pro víkendové zpracování. Ale jak jste řekl, že jsou spolehlivé. Moje další významné strašit je Aria, který zároveň levnější, může být trochu ošemetný o dodací lhůty.
Old 5. října 2008, 07:51
Dárce Skupina

Nevím, co mají rádi osobně, jen lidi jsem nikdy použity, jsou OCUK, otisky prstů, a ebuyer.
Old 5. října 2008, 07:53
Dárce Skupina

Je to sahem novatech nemají Thermaltake, že jejich dodávky je taky úžasný. Tedy pokud thermaltake přijeli pozdě budete mít korzár a mohl poslat thermaltake zpět, a rovněž v případě, že thermaltake přišel v úterý pak můžete jej využít místo na corasir.
Old 5. října 2008, 07:53
Člen Skupina

Otisky prstů a Ebuyer jsou dobré, koupil od nich předtím. Jen jsem nejraději Aria pro ekonomiku a OC na kvalitu.

[Editovat] Nikdy koupil od Novatech ... Jak se liší ceny v porovnání se zbytkem trhu?
Closed Thread

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.