![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πολύ καλά. Λοιπόν, αν όχι ποτέ, χρειάζεται μια νέα PSU πάλι - πάει για τα Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά κρατήστε το πώς είναι, δεν θα είναι απογοητευμένοι από Corsair μονάδα. Και γιατί χρειάζονται τόσο απεγνωσμένα για την Τετάρτη;
| |||
| |||
| Έχω την εργασία που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί και να εκτυπώσετε off, Τετάρτη προθεσμία, καθώς και όλα τα λογισμικά και τα αρχεία για την επιφάνεια εργασίας μου. Ο φορητός υπολογιστής δεν μπορεί να αντεπεξέλθει με το λογισμικό, δυστυχώς. Εξ ου και ο λόγος για τον οποίο Ψάχνω για την αναβάθμιση σε ένα δισκίο των άλλων νήμα είμαστε σε όλα: D |
|
| |||
| |||
| Α, εντάξει, ότι είναι λογικό, όταν πήρες Oder από το PSU; |
|
| |||
| |||
| Overclockers UK. Δουλεύω με τους όταν χρειάζεται εργαλεία που πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας. |
|
| |||
| |||
| Yea, τις παραδόσεις τους είναι πολύ καλή, και τις δύο φορές που είχα εντολές για αυτά που έχουν φτάσει στην ώρα του. Αλλά εξακολουθώ να μην νομίζετε ότι θα μπορούσατε να κάνετε το πρωί της Τρίτης μέχρι τις ούτως ή άλλως θα μπορούσε να είναι; |
|
| |||
| |||
| Οχι, την Τρίτη το πρωί είναι η πρώτη χωρίς την πληρωμή μέσω της μύτης για την επεξεργασία Σαββατοκύριακο. Αλλά όπως είπατε και εσείς, ότι είναι αξιόπιστες. My άλλες μεγάλες στέκι είναι Άρια, ο οποίος, ενώ φθηνότερα, μπορεί να είναι κάπως αμφίβολος για το χρόνο παράδοσης. |
|
| |||
| |||
| Δεν ξέρω τι είναι ήθελα προσωπικά, μόνο τα άτομα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ είναι OCUK, Dabs, και ebuyer. |
|
| |||
| |||
| Είναι ένα sahem novatech δεν έχουν Thermaltake ότι ως παράδοση είναι εκπληκτικό και εγώ. Στη συνέχεια, αν η thermaltake έφτασε πολύ αργά θα είχατε το πειρατικό πλοίο και θα μπορούσε να στείλει το thermaltake πίσω, και επίσης αν υπάρχει thermaltake τέθηκε την Τρίτη στη συνέχεια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί του corasir. |
|
| |||
| |||
| Dabs και Ebuyer είναι καλό, πριν αγοράσει από αυτούς. Απλά προτιμούμε Aria για την οικονομία και το οργανωμένο έγκλημα για την ποιότητα. [EDIT] Ποτέ μην αγοράσει από Novatech ... Πώς μπορώ να συγκρίνουν τις τιμές με την υπόλοιπη αγορά; |