![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sajam dovoljno. Pa ako ikad potreban vam je novi PSU opet - idi za Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dovoljno je ostaviti kako je, nećete biti razočarani mimo gusar jedinici. A zašto trebate ga tako očajno srijede?
| |||
| |||
| Imam posla da mi treba do kraja i print off, srijeda rok, a svi softver i datoteke su na mom desktopu. Prijenosni ne može nositi sa softverom, nažalost. Dakle zašto sam u potrazi za nadogradnju do tableta u drugom thread we're all in: D |
|
| |||
| |||
| ah, ok, to ima smisla, gdje si je PSU od oder? |
|
| |||
| |||
| Overclockers UK. Radim preko njih kad mi je potrebno za mjenjače koji mora biti visoke kvalitete. |
|
| |||
| |||
| Da, njihova dostava su prilično dobri, oba puta sam imao naloge za njih su stigli na vrijeme. Ali ja još ne misliš da bi mogao doći do njega utorak ujutro ionako možeš? |
|
| |||
| |||
| Ne, utorak ujutro je najranije bez plaćanja kroz nos za vikend obradu. Ali, kao što je rekao, oni su pouzdani. Moja druga glavna pohađati Aria koji je, dok je jeftinije, može biti malo sumnjiv o isporuci puta. |
|
| |||
| |||
| Ne znam što su mi osobno, samo ljudi koje sam ikada koristili su OCUK, Dabs i ebuyer. |
|
| |||
| |||
| It's a sahem novatech nemate Thermaltake koji kao svoju dostava je iznenađujuće previše. Onda, ako thermaltake stigao prekasno biste imati gusar i mogao poslati thermaltake leđa, a isto tako ako ima thermaltake došao je u utorak, tada može koristiti ga, umjesto na corasir. |
|
| |||
| |||
| Dabs i Ebuyer su dobri, kupio od njih i prije. Upravo sam radije Aria za gospodarstvo i OC za kvalitetu. [Uredi] Nikad kupio Novatech iz ... Kako cijene usporediti s ostatkom tržišta? |