![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Helyes. Nos, ha valaha is szüksége van egy új PSU ismét - Menj a Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak azt, hogy van ez, akkor nem fog csalódni a Corsair egységet. És miért van szükség ilyen nagy a szerda?
| |||
| |||
| Van munka, hogy kell befejezni, és nyomtassa ki, szerda határidejét, és az összes szoftvert és fájlokat az én asztalon. A laptop nem tud megbirkózni a szoftvert, sajnos. Tehát miért vagyok keresi a frissítést, hogy a tabletta, a többi téma most mindenki: D |
|
| |||
| |||
| Ó, ok, hogy van értelme, ha te oder a PSU from? |
|
| |||
| |||
| Overclockers UK. Én rajtuk keresztül, amikor szüksége halászfelszerelés, amelynek a magas minőség. |
|
| |||
| |||
| Igen, ezek a szállítások nagyon jó, mindkét alkalommal volt megrendelések nekik, hogy megérkezett az idő. De még mindig nem hiszem, hogy sikerült, amíg kedden reggel egyébként is van? |
|
| |||
| |||
| Nem, kedden reggel a legkorábbi nélkül fizet vmiért hétvégi feldolgozás. De ahogy te mondtad, hanem megbízható. A másik nagy kísérteni az Aria ki, míg az olcsóbb lehet, egy kicsit iffy a szállítási időt. |
|
| |||
| |||
| Nem tudom, mik ezek, mint személyesen, csak az emberek, amit valaha is használt OCUK, Dabs, és ebuyer. |
|
| |||
| |||
| Ez egy sahem novatech nincs Thermaltake, hogy azok a szállítás elképesztő is. Akkor, ha a thermaltake túl későn érkezett, akkor a Corsair, és elküldi a thermaltake vissza, és hasonlóképpen, ha thermaltake érkezett kedden akkor is használja, helyette a corasir. |
|
| |||
| |||
| Dabs és Ebuyer jók, vásárolt előtt. Most inkább Aria a gazdaság és a bűnözés a minőség. [Szerkesztés] Soha vásárolt Novatech ... Milyenek az árak összehasonlítása a többi a piacon? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop az All Night | duskmon10 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 14 | 10. Szeptember 2008 14:00 |
| Téma eszközök | |
| |