![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| סביר מספיק. ובכן, אם אי פעם אתה צריך חדשה PSU שוב - לכו על ה Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל שעליך לעשות הוא לשמור את זה איך זה, אתה לא תהיה מאוכזב על ידי יחידת Corsair. ולמה אתה צריך את זה כל כך נואשות עבור יום רביעי?
| |||
| |||
| יש לי עבודה שאני צריכה לסיים ולהדפיס כל, יום שני המועד האחרון, ואת כל התוכנות ואת הקבצים על שולחן העבודה שלי. את הנייד לא יכול להתמודד עם התוכנה, לצערי. מכאן למה אני מחפש לשדרג את ה-Tablet של אחרים פתיל אנו הכל: D |
|
| |||
| |||
| אה, זה בסדר, זה הגיוני, מאיפה לך את oder PSU מ? |
|
| |||
| |||
| Overclockers בריטניה. אני עובד דרך אותם כשאני צריך מהלך זה חייב להיות באיכות גבוהה. |
|
| |||
| |||
| כן, את מועדי אספקה הן די טוב, יש לי את שתי פעמים היה להם צווי הם הגיעו בזמן. אבל אני עדיין לא חושב שאתה יכול לקבל את זה עד יום שלישי בבוקר, בכל מקרה אתה יכול? |
|
| |||
| |||
| לא, הוא יום שלישי בבוקר המוקדם מבלי לשלם מחירים מופרזים עבור עיבוד סוף השבוע. אבל כמו שאמרת, הם אמינים. לרדוף אחר הגדולות שלי היא מי Aria, בעת זול יותר, יכול להיות קצת עם מסירת iffy פעמים. |
|
| |||
| |||
| אני לא יודע מה הם אוהבים אישית, רק אנשים שאני אי פעם נעשה שימוש הן OCUK, Dabs, ו ebuyer. |
|
| |||
| |||
| זהו sahem novatech כי אין Thermaltake כפי שמשתמע הצגה מדהימה מדי. אז אם את thermaltake הגיע מאוחר מדי היית את corsair עם אפשרות לשלוח את thermaltake בחזרה, ו כמו כן, אם יש thermaltake הגיע ביום שלישי לאחר מכן, תוכל להשתמש בו במקום את corasir. |
|
| |||
| |||
| Dabs ו Ebuyer טובים, קנה מהם בעבר. אני פשוט מעדיף Aria עבור הכלכלה ואת איכות OC. [עריכה] לא קנה מן Novatech ... כיצד להשוות את המחירים עם שאר השוק? |