![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sąžiningos pakankamai. Na, jei kada nors jums reikia naujo PSU vėl - eiti į Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog laikyti jį, kaip jis yra, jums nebus nusivylė Corsair vienetas. Ir kodėl jums reikia žūtbūt, trečiadienio?
| |||
| |||
| Turiu darbą, kad man reikia užbaigti ir atsispausdinti, trečiadienis terminas, ir visi programinė įranga ar failai yra ant mano stalo. Nešiojamas negali susidoroti su programine įranga, deja. Taigi kodėl aš ieškau atnaujinti visų kitų siūlų mes visi tabletę: D |
|
| |||
| |||
| ah, gerai, kad logiška, jei jūs oder PSU nuo? |
|
| |||
| |||
| Overclockers UK. Aš dirbu per juos, jei man reikia įrankių, kad turi būti aukštos kokybės. |
|
| |||
| |||
| Taip, jų pristatymas yra gana gera, abu kartus turėjau užsakymų jiems jie atvyko laiku. Bet aš vis dar nemanome, galite jį gauti iki antradienio rytą vistiek tu galėjai? |
|
| |||
| |||
| Ne, antradienį ryte yra nemokėdami per nosį savaitgaliais perdirbimo anksčiausiai. Bet kaip sakei, jie patikimi. Mano kitų pagrindinių vaidentis yra aria kuris, nors ir pigesnė, gali būti šiek tiek Iffy apie pristatymo terminus. |
|
| |||
| |||
| Aš nežinau, ką jie panašūs asmeniškai, tik žmonės man yra kada nors vartoję yra OcUK, pirštų atspaudai, ir ebuyer. |
|
| |||
| |||
| Tai sahem novatech neturi Thermaltake, kad jų pateikimas yra labai nuostabi. Tada, jei Thermaltake atvyko per vėlai, kad jums būtų Corsair ir gali siųsti Thermaltake atgal, ir taip pat jei yra Thermaltake atvyko antradienį tada galite jį naudoti vietoj corasir. |
|
| |||
| |||
| Pirštų atspaudus ir Ebuyer yra geras, nupirko iš jų iki šiol. Aš tik norėčiau aria ekonomikai ir OC kokybę. [Taisyti] Niekada nupirko iš Novatech ... Kaip kainos palyginti su rinkos dalimi? |