![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fair enough. Labi, ja kādreiz jums jaunu PSU atkal - iet Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai glabāt tā, kā tas ir, jums nebūs vīlies Corsair vienību. Un kāpēc jums vajag tik izmisīgi, lai trešdiena?
| |||
| |||
| Man ir darbs, kas man ir nepieciešams, lai pabeigtu un izdrukāt, trešdiena termiņš, un visas programmas un faili ir uz manas darbvirsmas. Klēpjdators nevar tikt galā ar programmatūru, diemžēl. Tātad, kāpēc es meklēju jaunin tablete citās diegu mēs visi: D |
|
| |||
| |||
| ah, ok, ka ir jēga, ja jūs oder PSU no? |
|
| |||
| |||
| Overclockers UK. Es strādāju ar viņiem, kad man vajag zvejas rīkus, kas ir augstas kvalitātes. |
|
| |||
| |||
| Jā, to piegādei ir diezgan labi, abas reizes esmu bijusi pasūtījumu viņiem viņi ir ieradušies laikā. Bet es joprojām nedomāju, ka jūs varat iegūt līdz otrdienas rītā anyway var Jums palīdzēt? |
|
| |||
| |||
| Nē, otrdien no rīta ir ātrāk, nemaksājot caur degunu, lai nedēļas nogalē pārstrādei. Bet, kā jūs teicāt, tie ir ticami. Mans citiem lielākajiem spokoties ir Aria, kas, savukārt lētāki, var tikt iffy mazliet par piegādes laikiem. |
|
| |||
| |||
| Es nezinu, ko viņi ir kā personīgi, tikai cilvēki, es kādreiz izmantoto OCUK, Minimālais kopējais biezums un ebuyer. |
|
| |||
| |||
| Tas sahem novatech nav šāda Thermaltake to piegāde ir pārsteidzošs too. Tad, ja Thermaltake saņemti pārāk vēlu Jums būtu korsārs un varētu nosūtīt Thermaltake atpakaļ, un arī tad, ja Thermaltake nāca otrdien, tad jūs varētu to izmantot, nevis corasir. |
|
| |||
| |||
| Minimālais kopējais biezums un Ebuyer ir labi, jāpērk no viņiem pirms tam. Es tikai gribētu Aria ekonomikai un OC kvalitāti. [Izmainīt šo sadaļu] nekad nekas nav pirkts no Novatech ... Kā cenām salīdzinājumā ar pārējo tirgus? |
![]() |
|
| Bookmarks |