![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fair enough. Więc jeśli kiedykolwiek potrzebne jest nowe PSU ponownie - przejście do Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just keep it, jak to jest, nie będziecie zawiedzeni przez Corsair jednostki. A dlaczego tak bardzo potrzebne w środę?
| |||
| |||
| Mam pracę, że muszę kończyć i drukowania, środa terminie i wszystkie programy i pliki znajdują się na pulpicie. Laptop nie radzi sobie z oprogramowaniem, niestety. Zatem dlaczego Szukam upgrade do tabletka w innych wątku We're All In: D |
|
| |||
| |||
| ah, ok, że ma sens, gdy pan oder na PSU od? |
|
| |||
| |||
| Overclockers Wielkiej Brytanii. I dzięki ich pracy, gdy potrzebujesz narzędzi, który ma być wysokiej jakości. |
|
| |||
| |||
| Tak, ich dostawy są bardzo dobre, zarówno razy miałem zleceń dla nich dotarły na czas. Ale nadal nie uważam, to można otrzymać aż wtorek rano i tak możesz? |
|
| |||
| |||
| Nie, wtorek rano jest najwcześniejszym bez płacenia przez nos na weekend przetwarzania. Jednak, jak powiedział pan, są one wiarygodne. Moje pozostałe główne spelunka jest Aria, który tańsze, może być nieco iffy na dostawy razy. |
|
| |||
| |||
| Nie wiem, co one są jak osobiście, tylko ludzie jakie są OCUK, Dabs i ebuyer. |
|
| |||
| |||
| It's a sahem novatech nie mają Thermaltake, że jako ich dostawa jest zbyt niesamowite. Następnie, jeśli thermaltake przyjechał zbyt późno, to masz na Corsair i może wysłać thermaltake powrotem, a także jeśli nie thermaltake przybył we wtorek następnie można go używać zamiast do corasir. |
|
| |||
| |||
| Dabs i Ebuyer są dobre, kupione od nich wcześniej. Ja po prostu wolą Aria dla gospodarki i OC do jakości. [Edytuj] Nigdy nie kupił od Novatech ... Jak porównać ceny z resztą rynku? |
![]() |
|
| Zakładki |