![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Destul de corect. Ei bine, dacă mai aveţi nevoie de un nou PSU din nou - Du-te pentru Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tine-o cum este, nu veţi fi dezamăgiţi de un pirat unitate. Şi ce te-ai nevoie de ea cu disperare de miercuri?
| |||
| |||
| Nu am de lucru pe care am nevoie pentru a finaliza şi a imprima off, miercuri termenul limită, precum şi toate software-ului şi fişierele sunt pe desktop. Laptopul nu poate face faţă cu software-ul, din păcate. Prin urmare de ce Caut de upgrade la un comprimat în alte thread suntem în toate: D |
|
| |||
| |||
| ah, ok, că are sens, în cazul în care te-ai oder de PSU de la? |
|
| |||
| |||
| Overclockers Marea Britanie. Am de lucru prin intermediul lor, atunci când am nevoie de uneltele pe care trebuie să fie de înaltă calitate. |
|
| |||
| |||
| Da, livrările lor sunt destul de bine, ambele ori am avut comenzi pentru ele pe care le-au sosit la timp. Dar eu tot nu cred ca poate lua până marţi dimineaţă, oricum ai putut? |
|
| |||
| |||
| Nu, marţi dimineaţa, este mai scurt timp, fara sa plateasca prin nas pentru week-end de prelucrare. Dar, aşa cum aţi spus, sunt de incredere. Meu de alte mari bântui este Aria, care, în timp ce mai ieftin, poate fi un pic iffy la livrare ori. |
|
| |||
| |||
| Nu stiu de ce sunt ei ca, personal, numai oameni am folosit sunt OCUK, Dabs, şi ebuyer. |
|
| |||
| |||
| Este o sahem novatech nu au că Thermaltake ca livrarea lor este prea uimitor. Apoi, în cazul în care a ajuns prea târziu thermaltake te-ar fi de pirat şi ar putea trimite thermaltake spate, şi de asemenea dacă există thermaltake a venit, marţi, atunci ai putea să-l utilizaţi în loc de corasir. |
|
| |||
| |||
| Dabs şi Ebuyer sunt bune, a cumpărat de la ei înainte. Am prefera Aria pentru economie şi pentru OC de calitate. [Modifică] N-am cumpărat de la Novatech ... Cum se compara preturile cu restul de pe piaţă? |
![]() |
|
| Marcaje |