![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je fér. Takže ak niekedy budete potrebovať nový PSU znova - choď k Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len ju, ako to je, nebudete sklamaní a Corsair jednotky. A prečo si ju budete potrebovať tak zúfalo na stredu?
| |||
| |||
| Mám prácu, ktorú musím dokončiť a vytlačiť vypnúť, streda termínu a všetok softvér a súbory sú na mojom počítači. Notebooku nemôže vyrovnať so softvérom, bohužiaľ. Z tohto dôvodu, prečo Hľadám pre upgrade na tabletu v druhej vlákno sme všetci v: D |
|
| |||
| |||
| ach jo, to dáva zmysel, ak ste sa oder PSU od? |
|
| |||
| |||
| Overclockers UK. I vďaka ich práci, keď potrebujete zariadenie, ktoré je potrebné dosiahnuť vysokej kvality. |
|
| |||
| |||
| Áno, ich dodávky sú celkom dobré, v oboch prípadoch bol som za nimi príkazy, ktoré dorazili na čas. Ale stále si nemyslím, že by ste mohli dostať až do utorka ráno beztak jsi mohl? |
|
| |||
| |||
| Nie, v utorok ráno je najskôr bez platenia cez nos pre víkendové spracovanie. Ale ako ste povedal, že sú spoľahlivé. Moje ďalšie významné strašit je Aria, ktorý zároveň lacnejšie, môže byť trochu ošemetná o dodacie lehoty. |
|
| |||
| |||
| Neviem, čo majú radi osobne, len ľudí som nikdy použiť, sú OCUK, odtlačky prstov, a ebuyer. |
|
| |||
| |||
| Je to sahem novať nemajú Thermaltake, že ich dodávky je taky úžasný. Teda ak thermaltake prišli neskoro budete mať Korzár a mohol poslať thermaltake späť, a tiež v prípade, že thermaltake prišiel v utorok potom môžete ho využiť miesto na corasir. |
|
| |||
| |||
| Odtlačky prstov a Ebuyer sú dobré, kúpil od nich predtým. Len som najradšej Aria pre ekonomiku a OC na kvalitu. [Editovať] Nikdy kúpil od Novato ... Ako sa líšia ceny v porovnaní so zvyškom trhu? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop na All Night | duskmon10 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 10. September 2008 14:00 |
| Thread Tools | |
| |