![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сајам довољно. Па ако икад потребан вам је нови псу опет - иди за Тхермалтаке!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Довољно је оставити како је, нећете бити разочарани код гусар јединици. А зашто треба да га тако очајно среде?
| |||
| |||
| Имам посла да ми треба до краја и штампај офф, среда рок, а сви софтвер и датотеке су на мом десктопу. Преносни не може носити са софтвером, нажалост. Дакле зашто сам у потрази за надоградњу до таблета у другом тхреад уе'ре алл ин: Д |
|
| |||
| |||
| ах, ок, то има смисла, где си је псу од одер? |
|
| |||
| |||
| Оверцлоцкерс УК. Радим преко њих кад ми је потребно за мењаче који мора бити високог квалитета. |
|
| |||
| |||
| Да, њихова достава су прилично добри, оба пута сам имао налоге за њих су стигли на време. Али ја још не мисли да би могао доћи до њега уторак ујутро ионако можеш? |
|
| |||
| |||
| Не, уторак ујутро је најраније без плаћања кроз нос за викенд обраду. Али, као што је рекао, они су поуздани. Моја друга главна похађати АРИА који је, док је јефтиније, може бити мало сумњив о испоруци пута. |
|
| |||
| |||
| Не знам што су ми лично, само људи које сам икада користили су ОЦУК, Дабс и ебуыер. |
|
| |||
| |||
| Ит'с а сахем новатецх немате Тхермалтаке који као своју достава је иненађујуће превише. Онда, ако тхермалтаке стигао прекасно бисте имати гусар и могао послати тхермалтаке леђа, а исто тако ако има тхермалтаке дошао је у уторак, тада може користити га, уместо на цорасир. |
|
| |||
| |||
| Дабс и Ебуыер су добри, купио од њих и пре. Управо сам радије ариа за економију и ОЦ за квалитет. [Измени] Никад купио Новатецх из ... Како цене упоредити са остатком тржишта? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп на сву ноћ | дускмон10 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 14 | 10. сеп 2008 14:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |