![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeterince adil. Peki eğer hiç yeni bir PSU gerekir - bu Thermaltake gitmek!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece nasıl, bir korsan gemisi birim tarafından hayal kırıklığına uğramayacaksınız unutmayın. Ve neden bu kadar umutsuz Çarşamba için gerekli mi?
| |||
| |||
| Ben bitirmek için, Çarşamba tarihi, kapalı baskı ve tüm yazılım ve dosyalar masaüstü olarak gereken işlerim var. Dizüstü bilgisayarın yazılım ile, maalesef baş edemiyor. Dolayısıyla yüzden biz tüm olduğunuz diğer iplik bir tableti için yükseltme arıyorum: D |
|
| |||
| |||
| Ah, tamam, bu, nereye gelen PSU oder mi mantıklı? |
|
| |||
| |||
| Overclockers İngiltere. Onları üzerinden zaman yüksek kalitede olmalıdır vites gerek çalışır. |
|
| |||
| |||
| Evet, kendi teslimat güzel, her iki kere onları onlar zamanında geldik sipariş ettim iyi. Ama yine de Salı sabaha kadar elde olabilir sanmıyorum zaten yaparsın? |
|
| |||
| |||
| Hayır, Salı sabah kazık hafta işleme için ödemeden erken olduğunu. Ama siz ki, onlar güvenilir demektir. Benim dadanmak önemli diğer Aria olan süre ucuz, teslimat kere biraz iffy olabilir. |
|
| |||
| |||
| Ben kişisel olarak ne olduğunu bilmiyoruz, şimdiye kadar kullandığınız tek kişi OCUK, Dabs ve ebuyer bulunmaktadır. |
|
| |||
| |||
| Olarak teslim de inanılmaz bir sahem novatech bu Thermaltake yoksa's. Sonra eğer thermaltake çok geç geldi ve korsan olurdu geri thermaltake gönderebilir ve aynı şekilde varsa thermaltake Salı sonra yerine corasir onu kullanabilirsiniz geldi. |
|
| |||
| |||
| Dabs ve Ebuyer iyi, onlardan önce satın aldı. Ben sadece ekonomi ve OC için kalitesi için Aria tercih ederim. [EDIT] Asla Novatech den aldım ... Nasıl fiyatlar piyasa geri kalanı ile karşılaştırıldığında var? |
![]() |
|
| Bookmarks |