![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гаразд. Ну, якщо коли-небудь вам потрібний новий блок живлення знову - піти на Thermaltake!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто тримайте його як воно є, Ви не будете розчаровані одиницю Corsair. І навіщо вам це так відчайдушно середовища?
| |||
| |||
| Мені треба працювати, що мені потрібно, щоб закінчити і роздрукувати, середа термін, і все програмне забезпечення і файли на робочому столі. Ноутбук не може впоратися з програмним забезпеченням, на жаль. Отже, чому я шукаю оновлення таблетку в іншому потоці ми всі в: D |
|
| |||
| |||
| Ах, добре, що є сенс, де ти Одер БП від? |
|
| |||
| |||
| Overclockers UK. Я працюю через них, коли мені потрібно спорядження, яке має бути високої якості. |
|
| |||
| |||
| Так, їх поставки є дуже хорошим, і обидва рази у мене були замовлення на них вони приїхали вчасно. Але я все одно не думаю, що ви могли б отримати його до ранку вівторка все одно ти міг? |
|
| |||
| |||
| Ні, вівторок ранок раннє, не звертаючи через ніс у вихідні обробки. Але, як ви сказали, вони надійні. Мої інші основні переслідувати це Арія, який у той час як дешевше, може бути трохи ненадійний по термінах доставки. |
|
| |||
| |||
| Я не знаю, які вони особисто, тільки люди, яких я коли-небудь використовуваних OCUK, Dabs і Ebuyer. |
|
| |||
| |||
| Це sahem Novatech НЕ мають, що Thermaltake їх доставки є дуже дивним. Тоді, якщо Thermaltake прибула надто пізно вам доведеться Corsair і може відправити Thermaltake назад, а також якщо є Thermaltake прийшли на вівторок потім ви можете використовувати його замість corasir. |
|
| |||
| |||
| Dabs і Ebuyer добре, купили у них раніше. Я просто вважаю за краще Арія для економіки і OC якості. [EDIT] ніколи не купував з Novatech ... Як ціни порівняти з іншою ринок? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук на всю ніч | duskmon10 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 14 | 10 вересня 2008 14:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |