![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musím se přiznat, jsem neměla rearly podíval na Aria, než jsem musel rychle hledat, ale možná bych měl jiný vzhled, mohou být užitečné v případě, že používáte jsou levné.
| |||
| |||
| Týdenní Slevy jsou ... dobře, že jsou dost zvláštní. Některé zlořečený dobrou nabídku z toho, když tříbil prostřednictvím Pěna. Diamons ve fekální záležitost, můj přítel. Diamanty v fekální záležitost. .... Možná bych si, že jako můj sig ... Mám dobrý kroužek na to ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najdu ceny Novatech být velmi dobrý v některých věcech, které nejsou tak competative s ostatními.
Když jsem dělal můj stavět I pocházet od otisky prstů, Ebuyer a Novatch. Novatech měl případ a PSU jsem chtěl (jak thermaltake;)) a CPU kolem 30 liber levnější (na Q6600) a pameti levnější. Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Zní to jako dobré místo, kde se zdroj komponenty. * * záložkou |
|
| |||
| |||
| To je jistě je! |
|
| |||
| |||
| Budu držet tohoto záložkou pro všechny lokality |
|
| |||
| |||
| Dalším dobrým místem na check out www.scan.co.uk |
|
| |||
| |||
| V moci Greyskull! Tom, že stránka je ... ... Moje bohové ... Co jsem to dělá se svým životem tak daleko? I didn't smyslu skutečně najít na internetových stránkách. Je jen zdálo zábavně nevhodné. Nicméně Scan Počítače UK jen oficiálně obsazené první na mém seznamu dílů. Vzít na vědomí, že lidé. Vzít na vědomí. |
|
| |||
| |||
| Ano, skenování je také dobré, ale já jsem zjistila, že i když blízko, byly vytlačeného ceny jiných místech, jako jsem velmi téměř seřazené podobě je před, ale já skončil se elseware protože to bylo levnější. |
|
| |||
| |||
| Eh? V angličtině, prosím mate ![]() Stejně jako v panda. |