![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οφείλω να ομολογήσω, δεν έχω rearly εξέτασε Aria πριν, έχω είχε μια γρήγορη ματιά στο παρελθόν, αλλά ίσως θα έπρεπε να είχα μια άλλη ματιά, ίσως να αξίζει να χρησιμοποιούν, εφόσον είναι φθηνά.
| |||
| |||
| Η εβδομαδιαία Αφιερώματα είναι ... καλά, ότι είναι πολύ ειδικό. Ορισμένα κολασμένων καλές ευκαιρίες για εκεί, αν κοσκινίζω μέσω της Σκωρία. Diamons στο fecal θέμα, φίλε μου. Διαμάντια στο fecal θέμα. .... ίσως θα έπρεπε να είχα ότι το sig μου ... Έχεις ένα καλό δαχτυλίδι σε αυτό ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θεωρώ ότι οι τιμές με Novatech να είναι πολύ καλή σε κάποια πράγματα, δεν competative τόσο με τους άλλους.
Όταν το έκανα εγώ μου οικοδομήσουμε προέρχονται από Dabs, Ebuyer και Novatch. Novatech είχε η υπόθεση και να PSU που ήθελα (και τα δύο thermaltake?)) Και τη CPU περίπου 30 λίρες φθηνότερα (τον Q6600) και της μνήμης RAM φθηνότερα. Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν ένα καλό μέρος για να αντλήσουν μέρη. * * σελιδοδείκτη |
|
| |||
| |||
| Αυτό σίγουρα είναι! |
|
| |||
| |||
| Θα διατηρηθεί αυτό το σελιδοδείκτη για το σύνολο των τόπων |
|
| |||
| |||
| Ένα άλλο καλό μέρος για να το δείτε www.scan.co.uk |
|
| |||
| |||
| Με τη δύναμη του Greyskull! Τομ, το site είναι ... ... My θεοί ... Τι έχω κάνει στη ζωή μου μέχρι τώρα;! Δεν βρίσκουν νόημα στην πραγματικότητα σε μια ιστοσελίδα. Απλά φαινόταν amusingly ακατάλληλη. Ωστόσο, UK Scan Computers μόνο επίσημα κατεχόμενα για την πρώτη μου μέρη λίστα. Σημειώστε, άνθρωποι. Σημειώστε. |
|
| |||
| |||
| Yea, σάρωση είναι επίσης καλά, αλλά έχω διαπιστώσει ότι, αν και κοντά, έχουν ξυλοδαρμό των τιμών από άλλους χώρους, όπως έχω σχεδόν διέταξε μορφή τους, πριν, αλλά κατέληξα να elseware, διότι θα ήταν φθηνότερα. |
|
| |||
| |||
| Eh? Σε αγγλικά παρακαλώ mate ![]() Όπως και το panda. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Laptop για όλη τη νύχτα | duskmon10 | Laptops, Κινητά & PDA | 14 | 10η Σεπ 2008 14:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |