![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir jāatzīst, man nav rearly paskatījās Aria pirms man bija ātri apskatīt agrāk, bet varbūt es būtu vēl izskatās, tie varētu būt vērts lietot, ja tie ir lēti.
| |||
| |||
| Nedēļas Specials ir ... labi, tie ir diezgan īpaša. Daži nolādēts labi darījumus uz tur, ja jūs izsijāt caur izdedži. Diamons in fecal jautājums, mans draugs. Dimantu fecal jautājumā. .... varbūt man vajadzētu būt, ka mana sig ... Got labs gredzenu it ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ar Novatech cenas ir ļoti labi dažas lietas, ne tik competative ar citiem.
Kad man neizdevās izveidot man nāk no Minimālais kopējais biezums, Ebuyer un Novatch. Novatech bija lietā, un PSU es gribēju (gan Thermaltake;)) un CPU apmēram 30 mārciņa sterliņu lētākus (Q6600), un RAM lētāk. Mana sistēma: #
|
|
| |||
| |||
| Izklausās laba vieta avota sastāvdaļas. * grāmatzīmi * |
|
| |||
| |||
| Tas tā noteikti ir! |
|
| |||
| |||
| Es saglabāt šo grāmatzīmi visām vietām |
|
| |||
| |||
| Vēl viena laba vieta izbraukšana ir www.scan.co.uk |
|
| |||
| |||
| Ar jaudu Greyskull! Tom, ka vieta ir ... ... Mans gods ... Kas es esmu bijis dara ar manu dzīvi līdz šim?! Es faktiski nav atrast nozīmes vietnē. Tā tikai likās Saistošs nevietā. Tomēr, Scan Datortehnika UK tikai oficiāli ieņēma pirmo manā detaļu sarakstu. Ņem vērā cilvēku. Ņem vērā. |
|
| |||
| |||
| jā, skenēšana ir arī labs, bet man ir konstatēts, ka, lai gan tuvu, tie ir sakauts cenu citās vietās, jo man ir ļoti gandrīz lika veidā tos pirms tam, bet es beidzās dodas elseware jo tas bija lētāk. |
|
| |||
| |||
| Eh? Angļu valodā lūdzu palīgs ![]() Kā panda. |
![]() |
|
| Bookmarks |