![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebuie sa recunosc, nu am uitat la Aria rearly înainte, am avut o scurtă privire înainte, dar poate ca ar trebui să aibă un alt look, acestea ar putea fi în valoare de utilizând, dacă acestea sunt ieftine.
| |||
| |||
| Săptămânal speciale sunt ... Ei bine, acestea sunt destul de speciale. Unele al naibii de bine chilipiruri pe acolo, dacă trece prin scorie. Diamons în fecal chestiune, prietenul meu. Diamante în fecal matter. .... Poate ar fi trebuit sa-mi că aşa cum sig ... Ai un bun să-l sune ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am găsi preţurile cu Novatech să fie foarte bun la anumite lucruri, nu asa de competative cu alţii.
Eu mi-am făcut când am construi obţinute de la Dabs, Ebuyer şi Novatch. Novatech avut acest caz şi am vrut PSU (ambele thermaltake;)) şi procesorul de circa 30 de lire mai ieftin (de Q6600) si RAM mai ieftin. Sistemul meu: #
|
|
| |||
| |||
| Pare a fi un loc bun de sursa de componente. * * marcată |
|
| |||
| |||
| Asta este cu siguranţă, este! |
|
| |||
| |||
| Voi pastra aceasta marcată pentru toate site-urile |
|
| |||
| |||
| Un alt loc bun pentru a se verifica www.scan.co.uk |
|
| |||
| |||
| Prin puterea de Greyskull! Tom, faptul că site-ul este ... ... My zeii ... Ce am făcut cu viata mea asa de departe?! Eu nu am de fapt sensul găsi într-un site web. Este doar amusingly parut nepotrivit. Cu toate acestea, Regatul Unit Scan Computers doar oficial ocupat prima mea de pe lista de piese. Luaţi notă, de oameni. Luaţi notă. |
|
| |||
| |||
| Da, de scanare este, de asemenea, bun, dar am constatat că, deşi aproape, în care au fost bătuţi în preţul de alte locuri, aşa cum am foarte aproape comandat înainte de forma lor, dar am ajuns să merg elseware pentru că a fost mai ieftin. |
|
| |||
| |||
| Eh? În engleză, vă rugăm să colega ![]() Ca şi la panda. |
![]() |
|
| Marcaje |