![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Musím sa priznať, som nemala rearly podíval na Aria, ako som musel rýchlo hľadať, ale možno by som mal iný vzhľad, môžu byť užitočné v prípade, že používate sú lacné.
|
|||
|
|||
|
Týždenný Zľavy sú ... dobre, že sú dosť špecifické. Niektoré zlořečený dobrú ponuku z toho, keď tříbil prostredníctvom Pena.
Diamons vo fekálneho záležitosť, môj priateľ. Diamanty v fekálneho záležitosť. .... Možná bych si, že ako môj sig ... Mám dobrý krúžok na to ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Najdu ceny Novato byť veľmi dobrý v niektorých veciach, ktoré nie sú tak competative s ostatnými.
Keď som robil môj stavať I pochádzať od odtlačky prstov, Ebuyer a Novatch. Novato mal prípad a PSU som chcel (ako thermaltake;)) a CPU okolo 30 libier lacnejšie (na Q6600) a pameti lacnejšie. Môj systém: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Znie to ako dobré miesto, kde sa zdroj komponenty. * * Záložkou
|
|
|
|||
|
|||
|
To je určite je!
|
|
|
|||
|
|||
|
Budem držať tohto záložkou pre všetky lokality
|
|
|
|||
|
|||
|
Ďalším dobrým miestom na check out www.scan.co.uk
|
|
|
|||
|
|||
|
V moci Greyskull! Tom, že stránka je ...
... Moja bohovia ... Co jsem to robí so svojím životom tak ďaleko? I didn't zmysle skutočne nájsť na internetových stránkach. Je len zdalo zábavne nevhodné. Avšak Scan Počítače UK len oficiálne obsadenej prvá na mojom zozname dielov. Vziať na vedomie, že ľudia. Vziať na vedomie. |
|
|
|||
|
|||
|
Áno, skenovanie je tiež dobré, ale já jsem zjistila, že aj keď blízko, boli vytlačeného ceny iných miestach, ako som veľmi takmer zoradené podobe je pred, ale já skončil sa elseware pretože to bolo lacnejšie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Eh? V angličtine, prosím mate
![]() Rovnako ako v panda. |