![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз също се опитват да разработват какво означаваше, не означава просто, че всички компоненти са евтини там, че са ви искат?
| |||
| |||
| Не е изненада, че получавам много. Бях просто означава, че scan.co.uk беше наистина страхотно, така че да ме покани да reevaluate ми живот. Това, разбира се, е абсурдно. Аз не могат да бъдат като тези reevaluations толкова често, както тази година е представянето на възможност. [Редактиране] И всеки, който следва, че е или луд, или психиатър. Така или иначе, много страшна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислех, че си я - което аз защо редактирани в Panda!
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Цитат:
![]() |
|
| |||
| |||
| Бързо! Всеки започва да тече от Thingie! Той / тя е психиатър маскирани като човек, който знае за компютри! [Редактиране] равенството между половете .... |
|
| |||
| |||
| Дяволите, ти ме хвана ![]() Между другото аз съм човек |
|
| |||
| |||
| Още по-страшна. Кой знае какво е настъпил на тази дивана. Това не ми помага psuedo-параноя! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Забавните темата ![]() Не искам да ви дразня, като те са платени и подредени, но не сте имали едно и също нещо два пъти, и всичко, което сте имали да направите е да натиснете в захранващия кабел (външна) малко по-нататък, или Просто го въртя малко. За по-професионално като ООН - * щека ирландски акцент thingie! (IT тълпата) * Струговане я и отново * Към мен обичайната добра е Dorrseeet arccent, сиреч един comboine "arvesta да се присъединят! * - Но ей, по който работи.
|
| |||
| |||
| Харесва ми начина, по който тази тема постепенно се разви от темата ![]() |
|
| |||
| |||
| Off-темата разговори са разрешени ... Мисля, че ... Ние ще се modded скоро време, не са стигнали? И благодаря за съвета 4D, но това беше второто нещо, което проверени. Аз бях "фиксирана" са твърде много проблеми с различните компютри около къщата ми от wiggling някаква връзка или друго, или просто, както вие казвате, "завой го и отново". Тя е, винаги, една от първите ми методите за определяне на компютри. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп за цяла нощ | duskmon10 | Лаптопи, Mobiles & текст | 14 | 10-ти септември 2008 14:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |