![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byl jsem také se snaží pracovat co to znamenalo, to prostě znamená, že všechny komponenty jsou levné, že tam jste chtěl?
| |||
| |||
| Není překvapením jsem si, že hodně. Byl jsem prostě znamená, že byl tak scan.co.uk opravdu úžasné, jak pozvat, abych opětovně ocenit můj život. To je samozřejmě absurdní. Nemůžu být s takovým reevaluations tak často jako v letošním roce se představí příležitost. [Editovat] A každý, kdo vyplývá, že je buď blázen, nebo psychiatra. Buď jak buď, velmi děsivé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel jsem, že - což já proč editovat Panda!
| |||
| |||
| Citace:
![]() Citace:
![]() |
|
| |||
| |||
| Rychle! Všichni běží od Thingie! Měl / a 's psychiatr maskované jako někdo, kdo ví o počítačích! [Editovat] Rovnost pohlaví .... |
|
| |||
| |||
| Sakra, vy mě ![]() Do Way Jsem chlap |
|
| |||
| |||
| Ještě více děsivá. Kdo ví, co se objevily na tom gauči. To není moje pomoc psuedo-paranoia! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Zábavné vlákno ![]() Nechci vás otravovat, mají nyní vyplácí a nařídil, ale já jsem měl stejnou věc několikrát, a všechny jsem musel udělat, je tlačit na napájecí kabel (externí) trochu více, nebo Jen ji trochu vrtět. O jako un-profesní as - * narážka irský přízvuk thingie! (IT dav) * Pokud ho a on zase * Zpět na mne obvyklé dobré ole Dorrseeet arccent, jeden vtip comboine 'arvesta vstoupit! * - Ale hej, fungovalo to.
|
| |||
| |||
| Líbí se mi, jak toto vlákno se postupně přesunuta mimo téma ![]() |
|
| |||
| |||
| Off-topic konverzací je povoleno ... Myslím, že ... Jsme bude mít brzy modded, nejsou my? A díky za radu 4D, ale to byla druhá věc, co jsem zkontrolovat. I've 'pevné' příliš mnoho problémů s různými počítači kolem mého domu wiggling některých spojení nebo jiné, nebo prostě, jak říkáte, 'obrací ho a on zase'. Je to vždy jeden z mých prvních metod stanovení počítačů. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop na All Night | duskmon10 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 10. Září 2008 14:00 |
| Thread Nástroje | |
| |