![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Također sam pokušavao da rade ono što je značilo, to samo znači sve jeftine komponente su tu da si žele?
|
|
|||
|
|||
|
Unsurprisingly sam da je puno. Bila sam jednostavno scan.co.uk implicira da je uistinu tako Awesome kao da me pozovu na reevaluate moj život. Ovo je naravno apsurd. Ja ne mogu imati takve reevaluations tako često kao i ove godine predstavlja priliku.
[Uredi] A tko slijedi da je ili lud ili psihijatra. Bilo kako bilo, duboko zastrašujući. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mislio sam da možda - zato što sam je uredio u Pandu!
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() Quote:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Brzo! Svatko od Thingie trčanje! On / Ona je psihijatar prerušene kao netko tko zna o računalima!
[Uredi] Jednakost spolova .... |
|
|
|||
|
|||
|
Darn, ti me uhvaćen
![]() Uz put Ja sam momak
|
|
|
|||
|
|||
|
Čak i više zastrašujući. Tko zna što se sve odvijalo na taj kauč.
To ne pomaže mom psuedo-paranoja! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Zabava thread ![]() Ne želim vam dosađivati, nakon što je sada plaćen i naredio, ali sam imao istu stvar nekoliko puta, i sve sam morao učiniti jest gurnuti u kabel (vanjski) malo dalje od toga, ili samo ga malo mrdanje. O UN-a kao profesionalni kao - * šlagvort irski naglasak thingie! (IT gužva) * Kad ga isključiti i ponovno * Natrag na mene i obično dobar Ole Dorrseeet arccent, dovitljivost jedna comboine 'arvesta pridružiti! * - Ali hej, to je radio.
|
|
|||
|
|||
|
Volim način na koji ovaj thread je postupno preselio off topic
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Off-topic razgovori su dopuštene ... Mislim ... We're će uskoro dobiti modded, nisu mi?
I hvala za savjet 4D, ali to je druga stvar JA ček. Sam 'fiksnog' daleko previše problema sa različitim računalima oko moje kuće po wiggling vezu ili neki drugi, ili jednostavno, kao što ti kažeš, 'okreće ga isključiti i ponovno'. Ona je, nepromjenjivo, jedan od moja prva metoda popravljanja računala. |