![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én is próbálta ki, mit jelent ez, nem csak azt jelenti, mind az alkatrészek olcsó ott, hogy ön akar?
| |||
| |||
| Nem jutok, hogy nagyon. Én csak azt jelentené, hogy scan.co.uk volt igazán félelmetes, hogy meghív engem ek újraértékelik az életem. Ez persze abszurd. Én nem ilyen reevaluations oly gyakran, mint ebben az évben is bemutatja a lehetőséget. [Szerkesztés] És aki az következik, hogy az vagy elmebeteg, vagy egy pszichiáter. Akárhogy is, komolyan félelmetes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gondoltam, - amit én, hogy miért változott a Panda!
| |||
| |||
| Idézet:
![]() Idézet:
![]() |
|
| |||
| |||
| Gyorsan! Mindenki attól dolog! Ő van egy pszichiáter álcázott valaki, aki ismeri a számítógép! [Szerkesztés] A nemek közötti egyenlőség .... |
|
| |||
| |||
| Darn, akkor elkapott ![]() By the Way I'm a srác |
|
| |||
| |||
| Még több félelmetes. Ki tudja, mi történt azon a kanapén. Ez nem segít az én psuedo-paranoia! |
|
| |||
| |||
Szórakoztató thread ![]() Nem akarom, hogy bánt téged, amely ma már fizetett, és elrendelte, de én is ugyanazt a dolgot egy-két alkalommal, és minden, amit meg kellett tennie, nyomja a tápkábel (külső) egy kicsit tovább, vagy kígyózik ez csak egy kicsit. Körülbelül az ENSZ-szakember - * cue ír akcentussal dolog! (IT Crowd) * térve le és ismét * Vissza a megszokott jó nekem ole Dorrseeet arccent, esze a comboine "arvesta csatlakozni! * -, De hé, ez bejött.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tetszik, ahogy ez a téma fokozatosan elindult a téma ![]() |
|
| |||
| |||
| Off-topic conversations is megengedett ... Azt hiszem ... Elmegyünk, hogy modded hamarosan, nem? És kösz a tanácsot 4D, de ez volt a második dolog, amit ellenőrizni. Én már "állandó" túl sok kérdés a különböző számítógépek körül az én házam a wiggling valamilyen kapcsolatban, vagy más, vagy egyszerűen csak, mint mondja, "fordult le, és újra". It is, változatlanul az egyik elsõ módszerek rögzítése számítógépen. |