![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי גם מנסה לחשב מה משמעות הדבר, האם זה רק אומר את כל הרכיבים זולים שם שאת המבקשים?
| |||
| |||
| Unsurprisingly אומרים לי את זה הרבה. הייתי פשוט רומז scan.co.uk זה באמת היה כל כך גדול כמו להזמין אותי reevaluate חיי. זה כמובן אבסורד. אני לא יכול להיות שיש כאלה reevaluations זאת לעתים תכופות ככל השנה היא מציגה בפניהם את ההזדמנות. [Edit] וגם כל מי שנמצא באחת אחרי שפוי או פסיכיאטר. כך או כך, עמוק מחריד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חשבתי שאולי - למה לי לערוך ב Panda!
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() |
|
| |||
| |||
| מהר! כל אחד מ Thingie לרוץ! הוא / היא פסיכיאטר מוסוה כמו מישהו שיודע הכל על מחשבים! [עריכה] מגדר שוויון .... |
|
| |||
| |||
| לעזאזל, אתה תפס אותי ![]() דרך אגב אני בחור |
|
| |||
| |||
| אפילו יותר מחריד. מי יודע מה התרחש על הספה. זה לא עוזר לי psuedo-פרנויה! |
|
| |||
| |||
פתיל משעשע ![]() אינני מעוניין לעצבן אותך, עכשיו שיש םלושש והורה, אבל כבר היה את אותו הדבר כמה פעמים, וכל מה שאני כבר היה צריך לעשות הוא לדחוף את הכוח כבל (חיצוני) עוד קצת, או לכשכש זה רק קצת. בערך כל בלתי מקצועיים כ - אירית * cue המבטא thingie! (IT לצפף) * הפעלת אותה שוב * ועל לראש הרגילות לי טוב OLE Dorrseeet arccent, תלמיד חכם comboine א 'arvesta להצטרף! * - אבל היי, זה עבד.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אני אוהב את הדרך בה יש פתיל זה בהדרגה הועברה Off topic ![]() |
|
| |||
| |||
| Off-topic שיחות מותר ... אני חושב ... אנחנו הולכים לקבל בקרוב modded, הם לא אנחנו? כמו כן תודה על העצה 4d, אבל זה היה הדבר השני שבדקתי. ביצעתי 'קבוע' הרבה יותר מדי בעיות עם מחשבים שונים ברחבי הבית שלי על ידי חיבור כמה wiggling או אחר, או פשוט, כפי שאתה אומר, 'הופך אותה שוב על ו'. זה כן, תמיד, אחד הראשונה שלי שיטות תיקנה מחשבים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הנייד על כל הלילה | duskmon10 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 14 | 10 ספטמבר 2008 14:00 |
| שרשרת כלים | |
| |