![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es biju arī cenšas izstrādāt ko tas nozīmēja, tas tikai nozīmē visas detaļas ir lētas tur, ka bijāt vēlas?
| |||
| |||
| Nepārsteidz man, ka partiju. Es biju vienkārši nozīmē, ka scan.co.uk bija tik tiešām laba, kā aicināt mani pārvērtēs manu dzīvi. Šis, protams, ir absurdi. Es nevaru tikt, kam šāds reevaluations tik bieži, cik šogad iesniedzot iespēja. [Izmainīt šo sadaļu] Un ikviens, kurš izriet, ka ir vai nu nenormāla, vai psihiatrs. Katrā ziņā ļoti biedējošs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju Jūs varētu - ko es kāpēc edited Panda!
| |||
| |||
| Quote:
![]() Quote:
![]() |
|
| |||
| |||
| Ātri! Ikvienam sākas Thingie! Viņš / viņa 's psihiatrs slēpts kā cilvēks, kurš zina par datoriem! [Izmainīt šo sadaļu] Dzimumu līdztiesība .... |
|
| |||
| |||
| Darn, jūs nozvejotas mani ![]() By Way es esmu puisis |
|
| |||
| |||
| Vēl vairāk biedējošs. Kas zina, kas notika, ka dīvāns. Tas nav palīdzēt mana psuedo-paranoja! |
|
| |||
| |||
Izklaides vītne ![]() Es nevēlos traucēt jums, kas tagad ir apmaksāts un pasūtīts, bet man ir bijis tas pats pāris reizes, un visi man bija jādara, ir impulsu barošanas kabeli (external) mazliet tālāk, vai tikai valstīties tā mazliet. Par mums un profesionālo kā - * cue īru akcents thingie! (IT Crowd) * griežot to izslēgt un atkal * Atpakaļ uz mani Laba ole Dorrseeet arccent, asprātība comboine "arvesta pievienoties! * - Bet hey, tas strādā.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Man patīk, kā šis pavediens ir pakāpeniski pārcēlās Off topic ![]() |
|
| |||
| |||
| Off-topic sarunas tiek atļauts ... Es domāju, ka ... Mēs ejam, lai saņemtu modded drīz, vai ne? Un paldies par padomu 4D, bet tas bija otrā lieta, ko es pārbaudīti. Es esmu "noteikti" pārāk daudzus jautājumus ar dažādiem datoriem ap manu māja wiggling kāda saistība vai otru, vai vienkārši, kā jūs sakāt, "griežot to izslēgt un atkal". Tā ir vienmēr, viens no manas pirmās metodes, kā noteikt datoriem. |
![]() |
|
| Bookmarks |